Įkraunama...
Įkraunama...

skinoren ar differin kuris geresnis ?

QUOTE(himalaia @ 2010 08 31, 23:34)
Truputį pataisysiu... Differin veiklioji medžiaga- ne retinolis, o retinoidas (bendras ingredientų grupės pavadinimas, tarp kurių yra ir retinolis- kosmetinis ingredientas, esantis nereceptiniuose kremuose) adapalenas.

Tikra tiesa! Differin veiklioji medžiaga- ne retinolis-vit A, o retinoidas adapalenas. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valeri1979: 20 rugsėjo 2010 - 22:07
aš skinoren naudoju, tai man iškart oda labai pradeda niežėt, perštėt..
o kaip su differinu, neperšti nuo jo? ar galima be recepto nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(Panikė @ 2010 09 22, 17:27)
aš skinoren naudoju, tai man iškart oda labai pradeda niežėt, perštėt..
o kaip su differinu, neperšti nuo jo? ar galima be recepto nusipirkti?

Siaip differin tik su receptu turetu parduoti, bet manau lb pasistengus galetum gauti ir be jo... ax.gif Siaip differinas tikrai negiauzia, jis bent jau man truputi sutraukia oda, bet kadangi ji vartoju tik vakare, tai maza bedos smile.gif
Dar norejau paklaust ar Adapalene tas pats kas Differin, nes parejus is gydytojos pamaciau, kad ji man toki recepta israse nors kalbejom apie differin...
Beje kazkaip nepasiteiravau gydytojos, bet cia kazkur skaiciau, kad jums patare po pusmecio padaryti pertrauka vartojant differin, o man kazkaip nieko apie tai nesake.. Kaip manot ar reikalinga pertrauka ar nepripras oda be perstojo ja tepant differinu?
Atsakyti
Adapalenas yra Differin veiklioji medžiaga.
Atsakyti
[quote=Sonata1987,2010 09 25, 11:28]
Siaip differin tik su receptu turetu parduoti, bet manau lb pasistengus galetum gauti ir be jo... ax.gif
[/quote]

Sunkiai be recepto, dabar vaistinėse turi palikti receptą.
[/quote] Kaip manot ar reikalinga pertrauka ar nepripras oda be perstojo ja tepant differinu?
[/quote]

Man gyfytoja sakė, kad būtina, bet ir taip buvo pagerėję, tai nutraukiau.
Bet manau geriausia būtų tiesiog jums jūsų gydytojos paklausti smile.gif
Atsakyti
jei tepciau diferinu tai reik visa veida tepti? ar tada nebegalima isvis degintis soliariume?
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2010 09 28, 14:09)
jei tepciau diferinu tai reik visa veida tepti? ar tada nebegalima isvis degintis soliariume?

Differinu reikia teptis tuos odos plotus, kur kyla spuogai.
Manau, kad degintis negalima, bet pasitarkite su gydytoja ar pan.

Šiaip netingėkite paskaityti temos, atsakymas į jūsų pirmą klausymą, man rodos, šiame psl ir buvo smile.gif
Atsakyti
Sveikutes. Esu bandziusi VISKA. Differina, Erilik, skinorena ir dar visa kruva gydomuju priemoniu, kosmetikos ir t.t. Vienintelis dalykas, kuris duoda matomus rezultatus - Akne BP5 is Spirig. Bet tepant ne taskiskai tik spuogelius, o pluonu sluoksniu visas problemines vietas, pvz T-Zona: smarka, nosi, kakta
Atsakyti
Nezinau, skaitinejausi nemazai sioje temeleje, kad differin labai sausina oda. Buvau tik vakar pas gydytoja, jo man israse, tepiausi dar tik karta oda, bet po sio gelio mano veidas pradeda labai smarkiai blizgeti ir sausejimo net nesimato. kaip tik riebalavimasis atrodo dar labiau padidejo. ar cia taip turetu buti? o gal aplamai tas sausejimas odos pasireiks po ilgesnio gydymo laikotarpio? smile.gif
Atsakyti
Sveikos, noreciau paklausti naudojusiu differin tepaliuka.
Ji jau naudoju savaite, tai pasausejo oda ir pradejo kilt labai daug giluminiu spuogu, tose paciose vietose kur ir anksciau bet daug daugiau. Cia oda valosi taip ar sis tepaliukas man netinka? nes pries tai dar niekad tiek spuogu vienu metu neturejau smile.gif
aciu
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2010 09 29, 18:56)
Nezinau, skaitinejausi nemazai sioje temeleje, kad differin labai sausina oda. Buvau tik vakar pas gydytoja, jo man israse, tepiausi dar tik karta oda, bet po sio gelio mano veidas pradeda labai smarkiai blizgeti ir sausejimo net nesimato. kaip tik riebalavimasis atrodo dar labiau padidejo. ar cia taip turetu buti? o gal aplamai tas sausejimas odos pasireiks po ilgesnio gydymo laikotarpio? smile.gif

As naudoju Differin krema, jokiu sausejimu nebuna, oda vos ne sudrekinta is ryto buna. Manau kitom sauseja nes naudoja Differin geli. As pries pirkdama visur ieskojau buent gelio, bet sake , kad nebeatveza, turi tik Differin krema,
Atsakyti
Pries kelias savaites pradejau ir as naudoti Skinoren, bet cia pasiskaicius jusu atsiliepimus susidariau toki ispudi, kad nelabai kam padeda. g.gif Kiek mazdaug laiko reiketu ji naudoti?
Atsakyti