Įkraunama...
Įkraunama...

skinoren ar differin kuris geresnis ?

QUOTE(mokuska @ 2010 06 17, 12:27)
siulau skinoren ,imex

Aš tai siūlau, jei jau yra poreikis naudoti receptinius vaistus, tartis su dermatologe, o ne su forumiečiais.
Aišku, įdomu paskaityti kas kam padėjo, bet rašyti "klauskite, galėsiu patarti" ir siūlyti receptinius vaistus... doh.gif

QUOTE(Alabamas @ 2010 08 07, 18:22)
Idomu, po kiek laiko, pasitepus Differin, veida galima nusiprausti. As juo tepu rytais. Kazkaip visai neatejo i galva odos gydytojo paklausti. g.gif

Hm, o kam plauti? Aš manau, jei pasitepėt ryte, tai tiesiog vakare, kai plaunat veidą.
Atsakyti
Na kai toki karsciai tai noris atsigaivint, paslapint veida, kad neblizgetu nuo prakaito
Atsakyti
Gal galėtumėte įdėti skinoren kremo, būtent to, kur gydo aknę, nuotrauką? Internete randu kelias skirtingai atrodančias pakuotes ir nežinau, kaip atrodo būtent tas, kur skirtas aknės gydymui.
Atsakyti
Nu diferin tai patylesiu. visa veido oda nusilupo po pirmo karto apsitepus. bijojau keturias dienas is namu iseiti po to, kai pradejau luptis! nepatariu niekam doh.gif
Atsakyti
Differin tai labai stiprus vaistas ir naudoti reikia tik 1 kartą per parą ir tik ant spuogo. Šiaip jis yra receptinis.
Atsakyti
QUOTE(sypsena_tavo_akyse @ 2010 08 09, 14:07)
Nu diferin tai patylesiu. visa veido oda nusilupo po pirmo karto apsitepus. bijojau keturias dienas is namu iseiti po to, kai pradejau luptis! nepatariu niekam  doh.gif

Suveikė vaistas pagal paskirtį, tai ir nusilupo oda. Sėju dar, kad per daug užsitepėte iš pradžių ax.gif Su visais tokio tipo vaistais reikia saikingai teptis- labai labai plonu sluksiu. Visam veidui turėtų užtekti mažo žirniuko.
Papildyta:
QUOTE(Jazira @ 2010 08 24, 06:39)
Differin tai labai stiprus vaistas ir naudoti reikia tik 1 kartą per parą ir tik ant spuogo. Šiaip jis yra receptinis.

Reikia tepti ant visos spuoguotos "teritorijos", net tik ant pačio spuogo. Tai nera vien simptomatinis vaistas, bet ir prevencinis, tad tepant vien ant spuogo neužkirsite kelio kitų spuogų atsiradimui.
Papildyta:
Atsakant į temos klausimą- kuris geresnis pasakyti neįmanoma. Skinoren ir Differin yra du vaistai su skirtingomis vekliosiomis medžiagomis. Vienam vienas bus geresnis, kitam kitas... Nepabandęs nesužinosi.
Atsakyti
Differinas, Imex, skinorenas visiskai skirtingi preparatai. Skinoreno veiklioji medziaga azelaino rugstis, kuri padziovina spogiukus. Imex - tepaliukas su tetraciklinu(antibiotiku), veikia antibakteriskai. Differinas buna gelio ar kremuko pavidalu. Veiklioji medziaga retinolis, skirta suregulioti rebaliniu liauku veikla. Tikrai neverta nauduoti siu preparato be gydytojo palaiminimo. Neteisingai nauduojant, galima sulaukti priesingos reakcijos nei tikimasi. Be to prie siu vaistuku, dermatologai daznai skiria gerti antibiotika , pvz tetraciklina po 100 mg visa menesi. Cia tikrai nedidele doze, o kartu su tepaliukais pasiekimi neblogi rezultatai. Ir dar, joks gydytojas nepazades Jums greito isgydymo nuo spoguotos veido odos. Reik nusiteikti pusmeciui. Jei kam tikrai reikia, per AZ parekomenduosiu puikia dermatologe dirbancia Santariskese. Eiles pas ja kiekviena diena, laukti reikes kelias valandas, bet gydymo rezultatais zmones patenkinti. Dar, kadangi valstybine istaiga, tai ir priemimas nemokamas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valeri1979 @ 2010 08 31, 14:55)
Differinas buna gelio ar kremuko pavidalu. Veiklioji medziaga retinolis, skirta suregulioti rebaliniu liauku veikla.

Truputį pataisysiu... Differin veiklioji medžiaga- ne retinolis, o retinoidas (bendras ingredientų grupės pavadinimas, tarp kurių yra ir retinolis- kosmetinis ingredientas, esantis nereceptiniuose kremuose) adapalenas.
Atsakyti
Sveiki, ar labai grieztai negalima eiti i dirbtinus saules spindulius(soliariuma), jei naudoji maza kiek differino, nes jau randeliai like po spuogu varo i nevilti schmoll.gif ? Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stalazass @ 2010 09 05, 17:23)
Sveiki, ar labai grieztai negalima eiti i dirbtinus saules spindulius(soliariuma), jei naudoji maza kiek differino, nes jau randeliai like po spuogu varo i nevilti  schmoll.gif  ? Aciu uz atsakymus  4u.gif

Nzn koks tavo atvejis, bet man tai sake, kad zinodama, jog ryt eisiu degintis, tiesiog vakare nesitepti differino. Nzn ar tai galioja ir soliariumams, nes as tai esu visiskai pries juos, bet gal retkarciais nebus nieko blogo, jei is vakaro nepasitepsi ir nueisi.
Atsakyti
QUOTE(Sonata1987 @ 2010 09 12, 14:00)
Nzn koks tavo atvejis, bet man tai sake, kad zinodama, jog ryt eisiu degintis, tiesiog vakare nesitepti differino. Nzn ar tai galioja ir soliariumams, nes as tai esu visiskai pries juos, bet gal retkarciais nebus nieko blogo, jei is vakaro nepasitepsi ir nueisi.

Na matai, soliarumai man irgi ne prie sirdies, o randeliai like po spuogu dar labiau, tai nusprendziau rekomenduota krema is zeniac nusipirkt, tai turbut bus sveikiau ir geriau smile.gif
Atsakyti
Dar pasidalysiu savo ziniom apie differin (nes skinoren ar kaip ten jisai net nesu bandzius ir nezadu bandyt). Mano dermatologe ji paskyre vartoti kartu su Akne b5 bei antibiotikais (kuriuos geriau tik savaite). Ir grieztai prisake tepti tik labai maza kieki, nes tikrai nuo kiekybes kokybe nepriklauso smile.gif Beje nelabai gerai tepti aplink lupas bei akis, nes ten lb jautrios vietos. Tai va, klausau nurodymu jau puse metu ir vis dar verciuosi su tom paciom tubelem (taigi brangu tikrai nera). ir rezultatus tikrai matau, nes Differin mazina spuogu atsiradima, o Akne B5 puikiai balina mano randelius. Aisku, be viso to naudoju ir kitas priemones (prausikli, tonika, aliejuka, kauke), taciau tikrai jau galiu i zmones pazvelgt ir nebijot, kad jie ziuri i mane. jei kas lb depresuojat del savo isvaizdos, galiu net atsiust savo Juodojo periodo nuotraukas, tikrai pasijusit geriau biggrin.gif
Atsakyti