Įkraunama...
Įkraunama...

skinoren ar differin kuris geresnis ?

QUOTE(kucci_kucci @ 2007 08 09, 00:42)
na as, kai jau skaitausi baigus gydyma differinu ir isejus kursa, vis dar kartais vakarais pateplioju iskilusiu didesni spuogeli dar likusiu kremuku, tai tikrai ryte jis buna tik susausejes jau thumbup.gif

Ačiū ,o mežesniais kiekias nebūna ,pvz. kokių 15 ml tik norėčiau ,kad nepasentų paskui? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 08 09, 11:51)
Ačiū ,o mežesniais kiekias nebūna ,pvz. kokių 15 ml tik norėčiau ,kad nepasentų paskui? mirksiukas.gif

kiek žinau, nebūna... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daisha @ 2007 08 09, 12:38)
kiek žinau, nebūna...  4u.gif

O gal yra koks neatibiotinis tepaliukas ,kuris būtų labai veikmingas? Mano sūnus paauglys ,tai labai bijau ,kad daugiau tų spuogiukų nesiveistų ,naudoja priemones iš Faberlic ,bet galvoju gal dar ką iš vaistinės nupirkt?
Anna Lotan nelabai nori teptis ,nes matosi ant veido ,turiu omeny žolių losjoną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 08 09, 13:08)
O gal yra koks neatibiotinis tepaliukas ,kuris būtų labai veikmingas? Mano sūnus paauglys ,tai labai bijau ,kad daugiau tų spuogiukų nesiveistų ,naudoja priemones iš Faberlic ,bet galvoju gal dar ką iš vaistinės nupirkt?
Anna Lotan nelabai nori teptis ,nes matosi ant veido ,turiu omeny žolių losjoną  ax.gif

labai sunku ką patart, nes aš pati labai visko pribandžiau, bet tie bandymai geruoju nesibaigė. reikia atrast, kas tau tinka. o atrandi, būtent bandydamas. temoj "ak tie spuogai, spuogeliai" labai daug visko siūloma, tai gal ten paskaitinėkit, nes diferin'as, kurį aš naudoju, skirtas tikrai ne paaugliniams bėrimams, o jau žymiai "rimtesniems" spuogams. galite pasikonsultuot su vaistininke 4u.gif
bet jei jūsų sūnus naudoja gerą kosmetiką ir prižiūri odą, tai problemos neturėtų būti didelės rolleyes.gif
Papildyta:
džiugu, kad rūpinatės sūnaus oda, kai atsiranda pirmi bėrimai, nes dauguma mamų pasako, kad praeis, taigi, paauglystė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daisha @ 2007 08 09, 14:22)
labai sunku ką patart, nes aš pati labai visko pribandžiau, bet tie bandymai geruoju nesibaigė. reikia atrast, kas tau tinka. o atrandi, būtent bandydamas. temoj "ak tie spuogai, spuogeliai" labai daug visko siūloma, tai gal ten paskaitinėkit, nes diferin'as, kurį aš naudoju, skirtas tikrai ne paaugliniams bėrimams, o jau žymiai "rimtesniems" spuogams. galite pasikonsultuot su vaistininke 4u.gif
bet jei jūsų sūnus naudoja gerą kosmetiką ir prižiūri odą, tai problemos neturėtų būti didelės  rolleyes.gif
Papildyta:
džiugu, kad rūpinatės sūnaus oda, kai atsiranda pirmi bėrimai, nes dauguma mamų pasako, kad praeis, taigi, paauglystė smile.gif

ir man taip mama sake doh.gif Po to sake, kad "organizmas valosi" -viskas cia OK.Bet kai 1 men. valgiau idealiai viska-tik virta, daug svieziu darzoviu,be saldumynu ir pan.ir zymaus pagerejimo nemaciau, nusprendziau,kad nzn nuo ko cia gali valytis lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 08 09, 00:39)
aš kai kosmetologės užklausiau ,tai ji labai skeptiškai pasakė ,sako juk ne mažas vaikas esi ,turbūt puikiai supranti kas yra antibiotikas,kartais kokį iškilusį spuogą gali juo patept ,niu bet jau tikrai ne kasdien kokius inkštirus naikint ,ar spuogelius nedidelius schmoll.gif
aš tai nesu turėjus nei Difterin ,nei Skonoren ,ir vargstu daugiau su inkštirais ,tai darau išvadą ,kad nėra man tikslinga įsigyt vaistą ,kuris gal net daugiau pakenks ,nei padės g.gif Niu ,bet jei kas parašys ,kad vakare patepus bekylantį spuogą ,iš ryto jo neranda nė kvapo ,tai gal verta ,kaip manot? g.gif

Skinoreno veiklioji medžiaga yra azelaino rūgštis, o differino-adapalenas. Ar tai antibiotikai? Abejoju g.gif , nes nerekomenduotų naudoti pusę metų. na, gal kas geriau žino ax.gif Antibijotiniais tepalais nepatartina teptis ilgiau kaip 4 - 6 savaites, nes bakterijos gali pasidaryti jiems atsparios.
Taip pat skinorenas ar differinas neskirtas teplioti retkarčiais iškylančiams spuogeliams, nes gydant spuogus, pagerėjimas paprastai pasireiškia po 4 savaičių, tačiau kad
poveikis būtų optimalus, vaisto reguliariai reikia vartoti kelis mėnesius.
Atsakyti
QUOTE(Nikusha @ 2007 08 09, 13:34)
Skinoreno veiklioji medžiaga yra azelaino rūgštis, o differino-adapalenas. Ar tai antibiotikai? Abejoju  g.gif , nes nerekomenduotų naudoti pusę metų. na, gal kas geriau žino  ax.gif  Antibijotiniais tepalais nepatartina teptis ilgiau kaip 4 - 6 savaites, nes  bakterijos gali pasidaryti jiems atsparios.
Taip pat skinorenas ar differinas neskirtas teplioti retkarčiais iškylančiams spuogeliams, nes gydant spuogus, pagerėjimas paprastai pasireiškia po 4 savaičių, tačiau kad
poveikis būtų optimalus, vaisto reguliariai reikia vartoti kelis mėnesius.

man irgi atrodo, kad šiuose tepaliukuose nėra antibiotikų. adopalenas - tepamasis retinoidas, kiek žinau. o čia antibiotikas? g.gif vienaip ar kitaip aš pati labai nemėgstu visokių vaistų, stengiuosi kuo mažiau į save kišti ir aišku išoriškai vartoti, bet odos būklė pasidarė tragiška, tai ir ėmiausi rimtų priemonių. naudoju differin'ą 2 mėnesius jau ir odos būklė labai labai pagerėjo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daisha @ 2007 08 09, 14:44)
man irgi atrodo, kad šiuose tepaliukuose nėra antibiotikų. adopalenas - tepamasis retinoidas, kiek žinau. o čia antibiotikas?  g.gif vienaip ar kitaip aš pati labai nemėgstu visokių vaistų, stengiuosi kuo mažiau į save kišti ir aišku išoriškai vartoti, bet odos būklė pasidarė tragiška, tai ir ėmiausi rimtų priemonių. naudoju differin'ą 2 mėnesius jau ir odos būklė labai labai pagerėjo  thumbup.gif

po tokiu geru atsiliepimu ir as pabaigusi savo Vichy eisiu pirkti Differin. O gal dienini koki nors galite rekomenduoti? Bet butinai reikia, kad butu galima tepti pudra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 08 09, 13:50)
O gal dienini koki nors galite rekomenduoti? Bet butinai reikia, kad butu galima tepti pudra lotuliukas.gif

Jeigu jau sukurta atskira tema aptarinėti dviems vaistams, tai gal tai ir darykim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 08 09, 13:50)
po tokiu geru atsiliepimu ir as pabaigusi savo Vichy eisiu pirkti Differin. O gal dienini koki nors galite rekomenduoti? Bet butinai reikia, kad butu galima tepti pudra lotuliukas.gif

aš šiandien nusipirkau kremuką su bakteriofagais iš mirra liux, tai pabandysiu ryt. tikiuosi, nenusivilsiu smile.gif prieš tai naudojau tos pačios firmos toną lyginantį kremą, tai patiko. dabar pirkau problemiškai odai, todėl tikiuosi, kad dar geresnis bus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nikusha @ 2007 08 09, 13:56)
Jeigu jau sukurta atskira tema aptarinėti dviems vaistams, tai gal tai ir darykim  rolleyes.gif

tai kad ne tik tiems dviems... "taip pat komentarai apie kitus kremus" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daisha @ 2007 08 09, 14:00)
tai kad ne tik tiems dviems... "taip pat komentarai apie kitus kremus"  ax.gif

Tai gal vertėtų moderatorių paprašyti sujungti šią temą su "spuogeliais" g.gif o tai apie tą patį per kelias temas diskutuojam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daisha @ 2007 08 09, 15:00)
aš šiandien nusipirkau kremuką su bakteriofagais iš mirra liux, tai pabandysiu ryt. tikiuosi, nenusivilsiu smile.gif prieš tai naudojau tos pačios firmos toną lyginantį kremą, tai patiko. dabar pirkau problemiškai odai, todėl tikiuosi, kad dar geresnis bus smile.gif
Papildyta:

tai kad ne tik tiems dviems... "taip pat komentarai apie kitus kremus"  ax.gif

todel ir teiravausi sioje temoje.Lauksiu atsiliepimu apie ta mirra liux kremuka:)Nes as jau nukarpius, nupjauscius tuos Vichy buteliukus lotuliukas.gif Liko dar nepilnai sav.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apvalute: 09 rugpjūčio 2007 - 13:05