QUOTE(Ququte @ 2009 09 30, 09:31)
deja, Diferin nusivyliau, jokio poveikio spuogams, tas pats kaip niekuom neteptum
gaila ismestu 70Lt
man taip pat jis buvo neveiksmingas
bet uz tat nugarai puikiai suejo
ir tikrai padejo. tik pastebejau viena dalyka, jei atsiranda spuogelis ant nugaros ir as i pradedu judint,krapstyt, tai uzsiseja visa nugara
todel stengiuosi to nedaryt.
as kazkaip linkusi galvoti,jei jau nepadeda sis tepaliukas, tada priezastis yra kur kas giliau ir reikalingi stipresni vaistukai/tepaliukai. man 23metai, bet as paauglysteje tokio "grazaus" veido neturejau
jau taip pabodo ta spuoguota kakta, zandai.
siaip esu dabar uzsirasiusi pas alergologe vaiciulioniene antakalnyje ji dirba. siek tiek baiminuosi, kad ji man nlb kuo gales padeti, bet pabandysiu,nes neturiu jau ko prarasti. is vienos pazistamos girdejau,kad ji sutvarke merginai veida. pasirodo spuogus gali kelti tokie dalykai kaip kad veido erkutes, kurios knisasis odoje ir del to tie spuogai kyla. tai zdz, jai padare spuogo tyrima, ko anksciau neesu girdejusi, ir nustate tas erkutes- israse antibijotiku ir susitvarke. o lyg tol jokie kremai nepadejo . kaip supratau ta tyrima galima ir be daktaro pasidaryt kokiam nors tyrimu centre.
Papildyta:
QUOTE(liuc @ 2009 10 27, 14:06)
Sveikos merginos, tik norejau pasidalinti patirtimi, turejau ir as didele beda su tais spuogais, veidas buvo visas nusietas puliniais spuogais ir nepadejo nei Skinoren nei Differin kreimai, ir dar kai pradejau juos tepti pasidare tik blogiau, ir visi gydytojai prirasydavo ivairiausiu priemoniu, bet jos mazai gelbėjo, tada eilini karta pakeitus gydytoja, gydytojos liepimu pirma pasidariau veido valyma, nes uzdraude spoguota oda mozuoti ivairiais neiaskaus poveikio kremas.. taigi po veido valymo isgijus sasams daugiau nebereikejo jokiu kremu nuo spuogu, ir praėjus daugiau nei 5 metams net pamirsau apie tokias problemas, nors tada veida slepiau po ilgais kirpciukais ir panasiai
Aga idomu kas cia per valymas? as asmeniskai darausi su rugstim. siek tiek pagereja, bet vel po kurio laiko viskas grizta...