Įkraunama...
Įkraunama...

skinoren ar differin kuris geresnis ?

QUOTE(Victorious @ 2008 11 29, 01:19)
Pritariu, kad savaiminis įdegis taip pat nėra sveika odai, bet manau, tai geresnė alternatyva nei soliariumas. Jei oda labai problemiška, reiktų paieškoti geresnės firmos, nekemšančio porų, gal natūralesnio produkto, kad odai nebūtų tokio streso ir nebertų g.gif Arba tiesiog EŽ ar saulės pudra paryškint veidą  ax.gif

Na deja pas mane problemos su oda ne kosmetinio pobudzio. Tai susije ir su skydliauke, ir su zarnynu, skrandziu, tik kas ne taip - iskart visa baisiausiai beria. Todel stengiuos nieko netept ant veido schmoll.gif va ir siandien iseidama uzsitepiau tik EZ ant skruostu kaip skaistalus, iskart nubere tas vietas doh.gif Isbandziau ir kremus, ir geriamus preparatus - nieko. Dabar vel prasides tyrimu maratonas ir galbut net kraujo perpylimas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 11 29, 03:31)
Na deja pas mane problemos su oda ne kosmetinio pobudzio. Tai susije ir su skydliauke, ir su zarnynu, skrandziu, tik kas ne taip - iskart visa baisiausiai beria. Todel stengiuos nieko netept ant veido schmoll.gif  va ir siandien iseidama uzsitepiau tik EZ ant skruostu kaip skaistalus, iskart nubere tas vietas doh.gif  Isbandziau ir kremus, ir geriamus preparatus - nieko. Dabar vel prasides tyrimu maratonas ir galbut net kraujo perpylimas unsure.gif

Oho unsure.gif Tokiu atveju tai jau sveikata turėtų būti labiausiai rūpinamasi pirmoj vietoj. Matau, kad stipri esi - laikykis ir toliau 4u.gif Parašysiu AŽ.
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi prie Jūsų ir aš. jau apie savaitę kas antrą dieną naudoju vakarais skinoreną. iš pradžių pasitepu drėkinamuoju kremuku, o po kokių 15-20 minučių skinorenu. ir tada prasideda... peršti... po kokių 20 min nurimsta viskas. Ar čia normalu...? gydytoja dematologė patarė vartot nuo inkštirų ir iškylančių kartais spuogų. tik ar tos diskomfortas toks tai normalu, gal ne visą veidą reiktų teptis. Ką manot kolegės? ax.gif
Atsakyti
niu as isigijau differina , israse gydytojas , naudoju dar neilgai ziuresiu kaip cia bus , skinorena esu naudojus , bet tas jausmas uzsitepus man lb nepatiko, ne tik del perstejimo, bet ir toks jausmas man buvo kad uzkemsa visas poras jis , niu zodziu nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
As ir pradėjau naudoti skinoren'ą ir jaučiu tą dilgčiojimą pasitepus, bet keik pasikaičiau info lapelyje ir kiek pati dermatologė paaiškino/perspėju, tai suprantu, kad tai normalu...
Atsakyti
aš naudoju differin ir esu juo patenkinta smile.gif
Atsakyti
naudojau prieš kokius 5 metus skinoren, tai neiškesdavau niežėjimo, toks labai keistas ir kvapas dar plius damuše mane, nepadėjo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .code.: 16 rugpjūčio 2009 - 21:54
Labas. Man kosmetologė paaiškino, kad Skinoren yra skirtas išbertą odą gydyti. Jis su rūgštimis ir jo negalima naudoti vasarą. Poveikį galima pastebėti tik po 3 mėn. intensyvaus naudojimo, nes jis silpnas. Pati naudojau - nieko nepajutau. Gal per trumpai panaudojau, nežinau. 4u.gif
Atsakyti
Vis dar naudoju Skinoren'ą, tačiau poveikio nejaučiu verysad.gif verysad.gif verysad.gif . Iš pradžių pasitepus perštėdavo ir niežėdavo, tačiau dabar net ir to poveikio nėra biggrin.gif . O spuogai kaip puolė, taip ir toliau sėkmingai puola doh.gif . Vis pamąstau, gal Differin'as būtų efektyvesnis? rolleyes.gif
Atsakyti
Laba diena, pasidalinsiu savo info smile.gif man gydytoja paskyrė abu kremukus. "Skinoren" tepti ryte ir dieną o vakare, prieš einant miegoti "Differin". Bet turbūt tai kiekvienam individualiai, gal kam vieno kažkurio užtenka ir pan...
Atsakyti
Siandien nusipirkau Differin, butinai parasysiu kai ismeginsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ququte: 02 rugsėjo 2009 - 14:09
o tas defrin ne receptinis ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saidutia: 21 rugsėjo 2009 - 15:59