Įkraunama...
Įkraunama...

skinoren ar differin kuris geresnis ?

QUOTE(nep @ 2008 10 29, 23:38)
na ka tu,
pudra, makiaza tai aisku kad gerai nuvalo, taciau akiu makiaza ar tusa tai visada valydavau tam skirtu valikliu. Arba net paprastu vandeniu. Jei labai negausus. Muilu akiu tai niekada neplaunu  ohmy.gif

na tai va tuo muilu as irgi neplaunu, bet prausiklio lengvo putos puikiai man nuplauna ir akis, o su lindzem bunu visada ,akys lb jautrios, ir nieko.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 10 29, 22:55)
na tai va tuo muilu as irgi neplaunu, bet prausiklio lengvo putos puikiai man nuplauna ir akis, o su lindzem bunu visada ,akys lb jautrios, ir nieko.

nu bet nelabai gerai ir su prausikliu akis plaut. as stengiuos apie akis l. ziuret, kremu tepu specialiu, nors kita veido oda ir rieboka...net nezinau kokia tiksliai smile.gif
Atsakyti
Sveikutės gal kam bus įdomi mano patirtis su differinu ax.gif Jau įsicinkinau, kaip paveikti tuos nelabuosius blush2.gif Pradžioj, kol nežinojau jo poveikio tepiau visas porblematiškas tas vietas. Bet tikrai stiprus jis doh.gif šalutinį poveikį pajaučiau ir dar kokį, nepadėjo nė drėkinantys kremai. Nustojau vartot, kol baigėsi pleiskanojimas nusausėjo tos vietos žiaurei doh.gif Tai dabar tepu ne visą problematišką plotą, o kiekvieną spuogiuką atskirai ir thumbup.gif Kitą rytą jis man jau apdžiuvęs, o kitą dien jau jo nėra thumbup.gif Arba jai būna gilesnis, tai jį ištraukia, bet kitadien jau džiūt pradeda ir nunyksta blush2.gif
Jį pirkti tikrai vertą bigsmile.gif bet visdėlto 60lt g.gif Nežinau ar dar pirksiuos jį bandysiu skinoreną įdomu ir jo poveikis, bet, kaip bėrė taip ir bere mane doh.gif Tik tiek sakau, kad juo patepus jie man momentaliai dingsta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wikonda: 20 lapkričio 2008 - 23:42
naudojau kazkada differin, tkr stiprus, uzdegindavo ta spuoga, bet jis vistiek atsirasdavo. kosmetologe patare skinorena nusipirkti, tepu as ji, persti truputi, dirgina, bet neblogas, isdziovina taip pat. bet, bent jau man asmeniskai, nei vienas nepadejo taip, kad tie spuogeliai dingtu. dabar visas savo viltis i veido valymus dedu.... ax.gif

tik labai gaila, kad naudojant siuos vaistus negalima i soliariuma eiti... o jei naudoju nakti, ryta netepu, gal nieko nebutu jei nueiciau? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerimana: 21 lapkričio 2008 - 00:28
nepatiko, man skinoren , nieko, nepadejo, o be to, ir tas jausmas kai uztepi, atrodo uzkemsa visas poras , toki sluoksni jauciu ant veido.. bent man nieko gero is jo.
Papildyta:
QUOTE(Saulytė18 @ 2008 10 29, 14:08

[cool.gif
Papildyta:[/b]
ir beje, ar kuri naudojate veidui muila "Seba med" ?
zinokit tikrai padeda ;] uzdziovina spuogelius.. bent jau man.. smile.gif cia dar vienas budas gydyti spuogus.

naudojau sebamed muijliuka , kol, tiek issausino, veida , kad pradejo, dar labiau berti, visi inkstirai sukilo, ir buvo daugybe mazyciu spuogiuku, nuejau pas kosmetologe, sako, kad seboreja cia kaip, ir . vat ir muijliukas . meciau ji laujk, nusipirkau prausikli veidui, kuris nedziovintu odos, kur kudikiams tinka , ir oda atsigavo, seboreja nebegrese. aisku, dar teko, kaujkiu, kremu, ir toniku, drekinanciu naudoti.
Atsakyti
O degintis negalima visa laika, kol naudoji Differin? g.gif Ar tarkim po nakties, nusiprausus veida, padrekinus, galiu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 11 28, 00:56)
O degintis negalima visa laika, kol naudoji Differin? g.gif  Ar tarkim po nakties, nusiprausus veida, padrekinus, galiu? blush2.gif

siandien buvau pas savo kosmetologe darytis veido valyma, ir dar karta paklausiau, ar tkr negaliu eiti i soliariuma, jei naudoju skinoren. sake, kad labai nepatartina, nes jis ten rugtisnis ir t.t. vienu zodziu, galiu labai baisia alergija issaukti, raudonius ir t.t. liepe pakenteti, kol issigydysi veida blush2.gif

o differin tkr yra stipresnis, tai manau, kad tuo labiau negalima. nors seniau, pries pora metu, kiai naudojau differin, eidavau i soliariuma, ir zinok, lyg nieko nebuvo bigsmile.gif bet dabar jau turbut taip niekada nebedaryciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nerimana @ 2008 11 29, 00:45)
siandien buvau pas savo kosmetologe darytis veido valyma, ir dar karta paklausiau, ar tkr negaliu eiti i soliariuma, jei naudoju skinoren. sake, kad labai nepatartina, nes jis ten rugtisnis ir t.t. vienu zodziu, galiu labai baisia alergija issaukti, raudonius ir t.t. liepe pakenteti, kol issigydysi veida  blush2.gif

Taip, "Skinoren" veiklioji medžiaga - azelaino rūgštis. Pati jį naudoju ir tikrai nedeginčiau veido soliariume schmoll.gif Ir šiaip, jei oda problemiška, yra po spuogų likusių dėmelių, tai įdegis dar labiau gali jas išryškinti rolleyes.gif Aišku, tam kartui spuogeliai gali ir padžiūti, gal ir pamaskuoja kažkiek tamsesnis įdegis kai kuriuos trūkumus, bet iš esmės oda sveikesnė nepasidaro, efektas laikinas ir apgaulingas rolleyes.gif Ir apskritai veido netgi nerekomenduojama deginti, nes atsiranda prieš laiką raukšlelių, anksčiau ar vėliau pigmentinių dėmių ir tamsesnis veidas prideda metukų cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 28 lapkričio 2008 - 23:36
QUOTE(Victorious @ 2008 11 28, 23:24)
Taip, "Skinoren" veiklioji medžiaga - azelaino rūgštis. Pati jį naudoju ir  tikrai nedeginčiau veido soliariume  schmoll.gif Ir šiaip, jei oda problemiška, yra po spuogų likusių  dėmelių, tai įdegis dar labiau gali jas išryškinti  rolleyes.gif Aišku, tam kartui spuogeliai gali ir padžiūti, gal ir pamaskuoja kažkiek tamsesnis įdegis kai kuriuos trūkumus, bet iš esmės oda sveikesnė nepasidaro, efektas laikinas ir apgaulingas  rolleyes.gif Ir apskritai veido netgi nerekomenduojama deginti, nes atsiranda prieš laiką raukšlelių, anksčiau ar vėliau pigmentinių dėmių ir tamsesnis veidas prideda metukų cool.gif

rašai taip lyg smerktum besisoliariuminančias cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 11 29, 01:46)
rašai taip lyg smerktum besisoliariuminančias  cool.gif

Nieko nesmerkiu, kiekvienas laisvas rinktis 4u.gif Išdėsčiau savo kosmetologės, vienos " Didžiosios Kristianos" konsultantės, atstovaujančios "Chanel", ir savo mintis šiuo klausimu rolleyes.gif Pati žadu žiemą minimaliai pasisoliariuminti, šiek tiek pasišildyti, bet veido nedeginsiu schmoll.gif Anksčiau degindavau ir veidą, bet dabar supratau, kad dariau klaidą unsure.gif Jei bus poreikis veidui suteikti šiek tiek atspalvio, tepsiuosi savaiminiu įdegiu arba naudosiu bronzantą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 28 lapkričio 2008 - 23:56
QUOTE(Victorious @ 2008 11 29, 00:24)
Taip, "Skinoren" veiklioji medžiaga - azelaino rūgštis. Pati jį naudoju ir  tikrai nedeginčiau veido soliariume  schmoll.gif Ir šiaip, jei oda problemiška, yra po spuogų likusių  dėmelių, tai įdegis dar labiau gali jas išryškinti  rolleyes.gif Aišku, tam kartui spuogeliai gali ir padžiūti, gal ir pamaskuoja kažkiek tamsesnis įdegis kai kuriuos trūkumus, bet iš esmės oda sveikesnė nepasidaro, efektas laikinas ir apgaulingas  rolleyes.gif Ir apskritai veido netgi nerekomenduojama deginti, nes atsiranda prieš laiką raukšlelių, anksčiau ar vėliau pigmentinių dėmių ir tamsesnis veidas prideda metukų cool.gif

Kadangi pati dirbu soliariume, bet deginuosi retokai, pora kartu y menesy, tai pati labai gerai zinau, daug pavyzdziu matau darbe, kas atsitinka be saiko deginantis mirksiukas.gif O veida kaip tik padeginu kartais, nes turiu nemazai randeliu raudonu, kai ydega kiek veidukas, susilygina mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2008 11 29, 00:53)
Jei bus poreikis veidui suteikti šiek tiek atspalvio, tepsiuosi savaiminiu įdegiu arba naudosiu bronzantą  ax.gif

Cia bus Offtopic, bet sav. ydegis ir nera labai jau sveika veido odai mirksiukas.gif Mano tokia riebi, kad uzsikemsa baisiausiai ir isberia siaubingai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 11 29, 02:13)
Cia bus Offtopic, bet sav. ydegis ir nera labai jau sveika veido odai mirksiukas.gif  Mano tokia riebi, kad uzsikemsa baisiausiai ir isberia siaubingai g.gif

Pritariu, kad savaiminis įdegis taip pat nėra sveika odai, bet manau, tai geresnė alternatyva nei soliariumas. Jei oda labai problemiška, reiktų paieškoti geresnės firmos, nekemšančio porų, gal natūralesnio produkto, kad odai nebūtų tokio streso ir nebertų g.gif Arba tiesiog EŽ ar saulės pudra paryškint veidą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 29 lapkričio 2008 - 00:20