mano oda labai problematiška... kakta riebi, skruostai labai jautrūs, bet irgi paberia... o nuo šių priemonių man net grauždavo odą... netiko tiesiog..labai jautri ji viskam. tai vis naudodavau bent retkarčiais, bet paskui nebekankint odos, jei netinka ir tiek.
QUOTE(latiriuke @ 2008 10 24, 19:20)
mano oda labai problematiška... kakta riebi, skruostai labai jautrūs, bet irgi paberia... o nuo šių priemonių man net grauždavo odą... netiko tiesiog..labai jautri ji viskam. tai vis naudodavau bent retkarčiais, bet paskui nebekankint odos, jei netinka ir tiek.
Sveikutės pagliau ir aš išbandžiau tikrai galiu pasakyti, kad jautriai ir sausai odytei jis nėra labai tinkams bet jau trečios dienos bėgyje iškilę spuogiukai dingo tas kremuikas juos uždžiovina Manaiu patepsiu visą veidą ir neproblematiškas vietas tik kur daugiau inkštyriukų jokiais būdais tos vietos nusausėjo ir pradėjo luptis Tai tepu tik tas vietukes kur spuogiukai ir esu labai,,, patenkinta aš rezultatus iš kart pastebėjau nereikėjo man laukti nei tryjų mėn., Naudoju differin
O kaip būna po ilgesnio "Skinoren" naudojimo ir pertraukos - nebeatsinaujina bėrimai?
QUOTE(Victorious @ 2008 10 28, 18:49)
O kaip būna po ilgesnio "Skinoren" naudojimo ir pertraukos - nebeatsinaujina bėrimai?
Sveikutė aiktų au pradedu nusivilti šiuo Differin geliu jis spuogus tikrai super džiovina, bet aš kvailelė tris vakarus visą veidą tepiaus maniau poras sutrauks, kaip čia kažkas minėjo. Nesamonė O nusausėjo tos sveikos vietos kur nėra spuogelių siaubas lupas ir niekaip neatsigauna ta odelė kiekviena diena drėkinantį kremuką tepu drėkinančią kaukę dėjaus Tad tikrai reikia labai atsargiai su juo skaičiau, kad sausina tas gelis, bet kad šitaip Nu bet odelė regeneruojasi ir atsigaus, bet užtruks tokia plėmukais visa esu bet spuogiukai džiūva akimirsniu tik koks išdygsta aš jį staigiai patepu ir kitą ryt jau džiūva Sory tik daba pamačiau kad apie Skinoreną klausei
Na, nieko, dar tikiuosi sulaukti atsakymo ir dėl "Skinoreno"
Man "Skinorenas" irgi pasausindavo, ypač pačioj pradžioj naudojimo. Vėliau padariau išvadą, kad reikia tepti mažytį kiekį prieš naktį reguliariai, o dieną naudoti drėkinamąjį kremą, taip pat ir kaukes, tada sausinimo taip nesijaučia
Baisu prisišnekėt (tfu tfu tfu), bet man "Skinoren" turėjo realų poveikį visiems bėrimams, nors dabar dar yra likusių mikroskopinių spuogelių po oda Šiuo metu nebesitepu minėtu kremu ir nežinau, kokios odos reakcijos dėl to sulauksiu
Man "Skinorenas" irgi pasausindavo, ypač pačioj pradžioj naudojimo. Vėliau padariau išvadą, kad reikia tepti mažytį kiekį prieš naktį reguliariai, o dieną naudoti drėkinamąjį kremą, taip pat ir kaukes, tada sausinimo taip nesijaučia
Baisu prisišnekėt (tfu tfu tfu), bet man "Skinoren" turėjo realų poveikį visiems bėrimams, nors dabar dar yra likusių mikroskopinių spuogelių po oda Šiuo metu nebesitepu minėtu kremu ir nežinau, kokios odos reakcijos dėl to sulauksiu
QUOTE(Victorious @ 2008 10 28, 18:49)
man tas pats idomu, ar kai nustoji differina naudot ir vel pradedi, ar neistraukia nauju spuogu? nes ji kai pradedi naudot ima bert kol issivalo. man jis nepatinka. bet vis dar tepu.
Sveika.
Na as turiu ir Skinoren'a ir Differin'a.
Differin'a naudodavau vakarais, o ryte uztepdavau Skinoren'a. Skinorenas kaip pudra, truputi maskuoja spuogeli ir tuo paciu ji gydo.
Papildyta:
ir beje, ar kuri naudojate veidui muila "Seba med" ?
zinokit tikrai padeda ;] uzdziovina spuogelius.. bent jau man.. cia dar vienas budas gydyti spuogus.
Differin'a naudodavau vakarais, o ryte uztepdavau Skinoren'a. Skinorenas kaip pudra, truputi maskuoja spuogeli ir tuo paciu ji gydo.
Papildyta:
zinokit tikrai padeda ;] uzdziovina spuogelius.. bent jau man.. cia dar vienas budas gydyti spuogus.
QUOTE(Saulytė18 @ 2008 10 29, 15:08)
Sveika.
Papildyta:
Papildyta:
naudojam naudojam ir nieko nepastebi, man nepatinka su muilu makiaza plauti tai ji naudoju ryte arba po veido prausiklio..jau tuo baigsiu, antro tikrai nepirksiu
QUOTE(dilgelyt @ 2008 10 29, 18:58)
naudojam naudojam ir nieko nepastebi, man nepatinka su muilu makiaza plauti tai ji naudoju ryte arba po veido prausiklio..jau tuo baigsiu, antro tikrai nepirksiu
kaip keistai naudojat, po veido prausiklio. taigi ir sebamed muilas yra prausiklis, taigi kam naudoti 2 prausiklius is eiles. beja o man jis buvo visai neblogas. gal net pats geriausias naudotasis veidui prausti.
QUOTE(nep @ 2008 10 29, 20:43)
kaip keistai naudojat, po veido prausiklio. taigi ir sebamed muilas yra prausiklis, taigi kam naudoti 2 prausiklius is eiles. beja o man jis buvo visai neblogas. gal net pats geriausias naudotasis veidui prausti.
na retai naudoju po prausiklio( kai nuvalau makiaza kokia spec prausikliu tada sebamedu - del spuogu)o ,dazniausiai ryte, o jums ta smuilas gerai gerai makiaza nuvalo?tusa?