Įkraunama...
Įkraunama...

skinoren ar differin kuris geresnis ?

QUOTE(rimantaskiskis @ 2008 10 09, 09:47)
Differino gelis iki Naujųjų Metų yra su 10 % nuolaida Vilniaus Universiteto vaistinėse. 100 % patikima informacija.Mano vaikas naudoja Differino gelį mažiems spuogiukams naikinti. Labai efektyvu.
Kiek domėjausi, kad tik Differino gelis veikia tuos vadinamus inkštirus. Nereikia spaudinėti. Didesniems spuogams irgi tinka. Svarbu tepti plonai ir vakarais. Galima iki 6 mėn. ir darant 1 mėn.pertrauką vėl tęsti palaikomąjį gydymą tepant nors 1 kartą savaitėje. Taip pergyvenamas brendimo laikotarpis... rolleyes.gif

Tik gelis ar ir Diferin kremas daro poveiki inkstirams?
Atsakyti
Differin naudoju jau 5 mėnuo - skytė dermatologas. Iš pradžių (maždaug 2 savaitės, o šiaip sakė labai individualiai, priklauso nuo odos būklės ir pan.) veidą berdavo, pagausėjo spuogų. Bet mane įspėjo apie tai, nes "veidas valosi". Tepti liepė tik vakare, nes nėra apsaugos nuo UV ir šiaip veidas regeneruojasi daugiau naktį (šitą esu girdėjus ir seniau). Mano veidas labai riebus ir nešvarus, bet Differin sausina truputį, todėl vieną kartą-nakčiai reikia tepti, o dieną drėkinamuoju kokiu nors kremuku. Skirtumas tarp Differin ir Skinoren: Skinoren yra "paprastesnis" ir skirtas iškilusiems spuogeliams (kaip tarkim moterims prieš MM ir pan.) ar šiaip suerzintam veidui, o Differin "rimtesnis"-skirtas acnes paveiktam veidui, nešvariam-inkštiruotam.
Atsakyti
Aš irgi pati sau daktarė peržiurėjau atsilepimus ir nusipirkau sau Differin kremo (iprastai naudoju Acne BP5. Jau metus. Nusibodo žiauriau. Nes tik porai dienai nusistojus jo vartuoti vel lenda spuogai. Kaip narkotikas koks!!!O taip norėsi palepinti veiduko gerų naktinių ir dieninių kremuku!!!!) Tai ištvėriau su Differinų tik pora dienų!!! Turbut man allergiją nuo jo! TAD MERGINOS JEIGU KAM REIKIA GALIU ATIDUOTI TĄ DIFFERIN KREMUKO (nauduota tik pora kartų) - rašikit į AZ
Atsakyti

As menesi koki vartoju, ir tikrai, vos dienai maziau patepus ar netepus, po pertraukos pradejus, lenda papildomi. Daugiau turbut nepirksiu. Gal kazkiek ir padeda, gal ir pravale, bet ji reikia tikrai pastoviai naudoti, bent jau man.
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 10 14, 11:41)
As menesi koki vartoju, ir tikrai, vos dienai maziau patepus ar netepus, po pertraukos pradejus, lenda papildomi. Daugiau turbut nepirksiu. Gal kazkiek ir padeda, gal ir pravale, bet ji reikia tikrai pastoviai naudoti, bent jau man.

Neiškenčiau nusipirkau ir aš lotuliukas.gif nu pabandysiu pradėjau nuo brngesnio ir stipresnio blush2.gif biggrin.gif Žiūrėsim kas bus nep turiu klausymėlį ax.gif sekmadienį su šeima ruošimės į koncertą, tai jaučiu jei šią savaitėlę psitepliosiu, tai sekmadienį nekaip atrodysiu blush2.gif lyg jis traukią tuos spuogus g.gif tai bijau ir pradėti sakiau kitai savaitei eksperimentus atidėsiu biggrin.gif Bt jau taip nusibodo vis beiškylantys tie spuogiukai doh.gif čia tik švelniai tongue.gif o inkštyrų yra pas tave, nes ir su jais kankinuosi. Gal sakau reik pirmiau nusišveisti su šveitikliu po to kokią kaukytę nulupąmą užsidėti ir ant švaraus veido tept tą kremuką gal tas poras sutrauktų g.gif kaip tu darai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 10 14, 16:28)
Neiškenčiau nusipirkau ir aš lotuliukas.gif nu pabandysiu pradėjau nuo brngesnio ir stipresnio blush2.gif  biggrin.gif Žiūrėsim kas bus nep turiu klausymėlį ax.gif sekmadienį su šeima ruošimės į koncertą, tai jaučiu jei šią savaitėlę psitepliosiu, tai sekmadienį nekaip atrodysiu blush2.gif lyg jis traukią tuos spuogus g.gif tai bijau ir pradėti sakiau kitai savaitei eksperimentus atidėsiu biggrin.gif Bt jau taip nusibodo vis beiškylantys tie spuogiukai doh.gif čia tik švelniai tongue.gif o inkštyrų yra pas tave, nes ir su jais kankinuosi. Gal sakau reik pirmiau nusišveisti su šveitikliu po to kokią kaukytę nulupąmą užsidėti ir ant švaraus veido tept tą kremuką gal tas poras sutrauktų g.gif kaip tu darai bigsmile.gif

nu as tai paprastai darau, nuplaunu, toniku nuvalau ir tepu. kartais kauke valancia dedu. Nebutinai tau gal jis naujus spuogelius trauks. pastebejau, kad man ji reik istisai istisai tept, netaip kaip su kitais, uztept kai reikia. cia gal delto, kad oda valosi, bet kaip ji gali "valytis", jeigu vidines tarsos saltinis lieka g.gif oda siaip gi pati is saves nesiters g.gif
ir kokiu permainu lauk gal po menesio. bent taip instrukcijoj raso.
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 10 14, 19:25)
nu as tai paprastai darau, nuplaunu, toniku nuvalau ir tepu. kartais kauke valancia dedu. Nebutinai tau gal jis naujus spuogelius trauks. pastebejau, kad man ji reik istisai istisai tept, netaip kaip su kitais, uztept kai reikia. cia gal delto, kad oda valosi, bet kaip ji gali "valytis", jeigu vidines tarsos saltinis lieka  g.gif oda siaip gi pati is saves nesiters  g.gif
ir kokiu permainu lauk gal po menesio. bent taip instrukcijoj raso.

Dėkui aišku, bet ar jį pradėjus tept pvz., pirmą savaitę jau pradeda kilti nauji spuogai nu ir taip pas mane jie kyla doh.gif biggrin.gif bet gausiau, kaip rašo anotacijoj, o gal kiekvienam čia individualiai g.gif žinok, kaip bijau šalutinio pocveikio to šerpetojimo perštėjimo doh.gif nuo pirmadienio pradėsiu teptis, nes savaitagali turiu būt graži flirt.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 10 14, 19:41)
Dėkui aišku, bet ar jį pradėjus tept pvz., pirmą savaitę jau pradeda kilti nauji spuogai nu ir taip pas mane jie kyla doh.gif  biggrin.gif bet gausiau, kaip rašo anotacijoj, o gal kiekvienam čia individualiai g.gif žinok, kaip bijau šalutinio pocveikio to šerpetojimo perštėjimo  doh.gif nuo pirmadienio pradėsiu teptis, nes savaitagali turiu būt graži flirt.gif  lotuliukas.gif

Tepant differina nauji spuogai kyla nuo 2 savaiciu iki 1 menesio. Todel jei tau kils, savaitgali neiseis pagrazet.
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 10 15, 10:41)
Tepant differina nauji spuogai kyla nuo 2 savaiciu iki 1 menesio. Todel jei tau kils, savaitgali neiseis pagrazet.

Tai taip ir supratau oi mėnesį doh.gif kokia tavo odytė u rušis aš žiaurei bijau, kad išsausins unsure.gif bet taip knieti išbandyti lotuliukas.gif o ryte tepies kokiu kremuku ar greit odytė priprato prie šio kremuko ax.gif Nusipirkau drėkinančios kaukės su medumi manau tikrai pravers jai taip sausian, kaip rašo anotacijoj unsure.gif Naudosiu išvien, kad tik tų bjaurybių neliktų tongue.gif o prų jis tau nesutraukia nu ir klausimų čia pridaviau doh.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 10 15, 15:14)
Tai taip ir supratau oi mėnesį doh.gif kokia tavo odytė u rušis aš žiaurei bijau, kad išsausins unsure.gif bet taip knieti išbandyti lotuliukas.gif o ryte tepies kokiu kremuku ar greit odytė priprato prie šio kremuko ax.gif Nusipirkau drėkinančios kaukės su medumi manau tikrai pravers jai taip sausian, kaip rašo anotacijoj unsure.gif Naudosiu išvien, kad tik tų bjaurybių neliktų tongue.gif o prų jis tau nesutraukia nu ir klausimų čia pridaviau doh.gif  blush2.gif  biggrin.gif

jo ryte krema drekinanti tepu. yra anglu kalba daug apie ji pasiskaityt, pagooglink. jo, menesi gali bert. mano odos tipas misrus normalus. ilgainiui priprato, atrodo maziau degina g.gif
Atsakyti
galėčiau už kelis litukus parduot abu šiuos kremus... na pasibandymui.
vartojau pati nes buvo israse bet nebaigiau... tai gaila ismest vistiek.
Aš iš Baltupių Vilniuje- jei kas norėtumėt rašykit į až 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(latiriuke @ 2008 10 24, 20:42)
galėčiau už kelis litukus parduot abu šiuos kremus... na pasibandymui.
vartojau pati nes buvo israse bet nebaigiau... tai gaila ismest vistiek.
Aš iš Baltupių Vilniuje- jei kas norėtumėt rašykit į až  4u.gif

Kodėl nebenaudoji? Koks buvo poveikis? g.gif
Atsakyti