QUOTE(wikonda @ 2008 09 26, 13:51)
Tai va, kaip jie giriami abu, tai taip sunku neprašauti
bet jaučiu rinksiuos Skinoreną, nes jei differin, taip išsausina, o pas mane ir taip odelė tokia
tai skinoren būtų pats tas
Ir beje Skinoren rašo, kad paprastiesiems spuogams, o differin jau rimčiau
ir, kai pamačiau nete nuotraukytes žmonių veido, kuriems paskirtas differino gydymas
tada aš princesė su savo veidu
bet ir tai nesinori tų vis beiššokančių spuogelių
o gal gali nuoroda su nuotraukom tu zmoniu? As ta krema dar tepu, nors ir sausina, gaila gi toki brungu pirkau. Kartu su drekinamu fluidu derinu kt. drekikliu. Tik nesuprantu, kodel jis man padaro dar daugiau spuogeliu bei inkstiru nei buvo? Suprantu, kad cia gal taip turi but, kad valosi oda, bet kada viskas susitvarkys....????Kada?
Papildyta:
QUOTE(JUODA_KAVA @ 2008 09 27, 20:29)
1.Differinas parduodamas be recepto !
2.Jis nera toks stiprus kaip apie ji kalbat, nes skirtas vidutinio sunkumo buklei ,o ne sunkiai..
3.Asmeniskai man Skinorenas issausino, grauze, sukele dideli diskomforta- Diferinas nieko panasaus, tarsi paprastu kremu buciau pasitepus.
4. Naudoju 1sav. rezultato nepastebiu,bet tikiuosi 4-8 sav begyje- pamatysiu.
Klausimas ilgesni laika naudojusioms diferina :ar naudojimosi pradzioje nepastebejote spuogu pagausejimo? matau ,kaip pas mane oda valosi , mazi komedonai virsta pulinukais.. jei cia ne nuo diferino greiciausiai nuo prausiklio su aha-bha 9% (bha-salicylo rugstis) ,del kurios valosi gylesni odos sluoksniai.
Pastebejau labai dideli pagausejima, keturis kart daugiau