Įkraunama...
Įkraunama...

skinoren ar differin kuris geresnis ?

[quote=krikstole,2008 09 16, 15:46]
tai reiškia geri kontraceptikus, o ne vaistus... smile.gif tik labai saugok ir perdem neišsausink odelės...
Papildyta:

Visu pirma , anotacijoje-Diane ivardinami kaip vaistai , skirti gydyti ligas,kuriu priezastis yra padidejusi androgenu gamyba! O ,kadangi i tableciu sudeti ieina dvieju rusiu hormonai, vaistas turi sudetiniu geriamuju kontraceptiku savybiu. Bet visu pirma tai vaistas cool.gif nezinot-nekalbekit, o jei labai norisi suzinokit mirksiukas.gif
Aciu uz gerus norus ,bet man jau ne 20 metu todel puikiai zinau ka darau..ir odos isausinti neketinu mirksiukas.gif

..ir is kur pas zmones tas noras savo drigrasti visur kisti..
Atsakyti
Ghm, cia tiek blogybiu apie ta Skinoren prisiskaiciau. g.gif Man tai pati gydytoja buvo patarusi ji vartoti, nors nebuvo veidas visas spuoguotas, bet atsirasdavo ju pastoviai - ypac ant kaktos ir barzdos. Kiek pamenu, padejo. O siaip dar jei riebi oda, tai patariu naudoti sieros vandeni (ji gamina vaistinese), kuris sutraukia poras ir neleidzia susidaryti inkstirams. Dar man labai patinka ABC losjonas veidui.
Atsakyti
[quote=JUODA_KAVA,2008 09 16, 16:50]
[quote=krikstole,2008 09 16, 15:46]
tai reiškia geri kontraceptikus, o ne vaistus... smile.gif tik labai saugok ir perdem neišsausink odelės...
Papildyta:

Visu pirma , anotacijoje-Diane ivardinami kaip vaistai , skirti gydyti ligas,kuriu priezastis yra padidejusi androgenu gamyba! O ,kadangi i tableciu sudeti ieina dvieju rusiu hormonai, vaistas turi sudetiniu geriamuju kontraceptiku savybiu. Bet visu pirma tai vaistas cool.gif nezinot-nekalbekit, o jei labai norisi suzinokit mirksiukas.gif
Aciu uz gerus norus ,bet man jau ne 20 metu todel puikiai zinau ka darau..ir odos isausinti neketinu mirksiukas.gif
..ir is kur pas zmones tas noras savo drigrasti visur kisti..
[/quote]

cia forumas, jei nepastebejai rolleyes.gif ir niekas cia pikto nelinki...
zinai, gali ir nuo piktumo spuogai augt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krikstole: 19 rugsėjo 2008 - 19:24
QUOTE(krikstole @ 2008 09 19, 21:24)
cia forumas, jei nepastebejai rolleyes.gif ir niekas cia pikto nelinki...
zinai, gali ir nuo piktumo spuogai augt smile.gif

kokia smaikstuole doh.gif

ka tik pastebejau ,kad cia forumas cool.gif ,beje as visai nepikta tik nepatinka zmones ,kurie kalba tai ko nezino.., spuogai man auga nuo vyrisku hormonu ,o ne nuo piktumo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JUODA_KAVA: 19 rugsėjo 2008 - 21:47
uz smaikstuma drinks_cheers.gif
Atsakyti

Problema su hormoniniais vaistai, kad jie problemą tik tol sprendžia, kol juos geri. O kai nustoji, spuogai grįžta (jei dar ne blogiau pasidaro).
Atsakyti
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2008 09 21, 13:05)
Problema su hormoniniais vaistai, kad jie problemą tik tol sprendžia, kol juos geri. O kai nustoji, spuogai grįžta (jei dar ne blogiau pasidaro).

Kai mesiu bus matyt ,ar grizo ar ne..Gydytojos nuomone sureguliavus androgenus situacija turetu keistis, beto man jau toks amzius ,kad labiau apsispuoguoti nebetureciau rolleyes.gif
Atsakyti
Differin dabar ant spuogeliu tepu, tai siaubingai issausino oda, ir dar nauju atsirado. Naudoju apie savaite. Na nezinau, kaina uz toki efekta man svelniai tariant didoka.....Gal dar kas pasikeis, nezinau, gal tepti tik bepradedant kilti spuogui ir tik ant jo vos vos...Man jis primena zalia boromed. Uz 3 lt. Skinnorena esu pirkus kelis kartus. Man kol kas jis labiau patiko nei sis, odos neisede, neerzino. Dabar gailiuosi kad pirkau differina. Ir kas man isto, kad vos patepus oda "eme valytis" dvigubai daugiau spuogu atsirado nei buvo, laukt kol "issivalys" matyt irgi negalesiu, nes siaubingai sausina....Reik kazkoki kompromisa atrast. Reikejo pirkti skinorena arba isviso nieko.
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 09 25, 11:09)
Differin dabar ant spuogeliu tepu, tai siaubingai issausino oda, ir dar nauju atsirado. Naudoju apie savaite. Na nezinau, kaina uz toki efekta man svelniai tariant didoka.....Gal dar kas pasikeis, nezinau, gal tepti tik bepradedant kilti spuogui ir tik ant jo vos vos...Man jis primena zalia boromed. Uz 3 lt. Skinnorena esu pirkus kelis kartus. Man kol kas jis labiau patiko nei sis, odos neisede, neerzino. Dabar gailiuosi kad pirkau differina. Ir kas man isto, kad vos patepus oda "eme valytis" dvigubai daugiau spuogu atsirado nei buvo, laukt kol "issivalys" matyt irgi negalesiu, nes siaubingai sausina....Reik kazkoki kompromisa atrast. Reikejo pirkti skinorena arba isviso nieko.

Vat ir sunku nuspręsti, kuri pasirinkti doh.gif nes pas dermatologę nenuėjau unsure.gif
Pasa mane visas veidas, kaip nubertas ko ankščiau to niekada nebūdavo schmoll.gif bet tikrai nemažus pinigus jis kainuoja ir kaip bijočiau dėl to išsausėjimo g.gif bet kaip bijau rizikuoti, o jai netiks tas differinas doh.gif Vieni vieną giria kiti kitą ax.gif Bet kiek skaičiau tai skinoren riebina g.gif ir ištraukia į paviršių tuos giluminius spuogus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 09 25, 22:22)
Vat ir sunku nuspręsti, kuri pasirinkti doh.gif nes pas dermatologę nenuėjau unsure.gif
Pasa mane visas veidas, kaip nubertas ko ankščiau to niekada nebūdavo schmoll.gif bet tikrai nemažus pinigus jis kainuoja ir kaip bijočiau dėl to išsausėjimo g.gif bet kaip bijau rizikuoti, o jai netiks tas differinas doh.gif Vieni vieną giria kiti kitą ax.gif Bet kiek skaičiau tai skinoren riebina g.gif ir ištraukia į paviršių tuos giluminius spuogus unsure.gif

nu man oda nuo jo tokia minksta budavo, nu neturejau gal as tu giluminiu, bet kazkaip geriau nei po sito....Uz 60 lt. Tpfu. Negaliu kaip gailiuosi, kad nepamasciau.
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 09 26, 08:25)
nu man oda nuo jo tokia minksta budavo, nu neturejau gal as tu giluminiu, bet kazkaip geriau nei po sito....Uz 60 lt. Tpfu. Negaliu kaip gailiuosi, kad nepamasciau.

Tai va, kaip jie giriami abu, tai taip sunku neprašauti unsure.gif bet jaučiu rinksiuos Skinoreną, nes jei differin, taip išsausina, o pas mane ir taip odelė tokia ax.gif tai skinoren būtų pats tas g.gif Ir beje Skinoren rašo, kad paprastiesiems spuogams, o differin jau rimčiau g.gif ir, kai pamačiau nete nuotraukytes žmonių veido, kuriems paskirtas differino gydymas doh.gif tada aš princesė su savo veidu biggrin.gif blush2.gif bet ir tai nesinori tų vis beiššokančių spuogelių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 09 26, 14:51)
Tai va, kaip jie giriami abu, tai taip sunku neprašauti unsure.gif bet jaučiu rinksiuos Skinoreną, nes jei differin, taip išsausina, o pas mane ir taip odelė tokia ax.gif tai skinoren būtų pats tas g.gif Ir beje Skinoren rašo, kad paprastiesiems spuogams, o differin jau rimčiau g.gif ir, kai pamačiau nete nuotraukytes žmonių veido, kuriems paskirtas differino gydymas doh.gif tada aš princesė su savo veidu biggrin.gif  blush2.gif bet ir tai nesinori tų vis beiššokančių spuogelių blush2.gif

tai vat, kai kartais pagalvoji zmones nesupranta apie kokio veksmingumo vaistą kalbama, differin yra rimtiems acnes atvejams...... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krikstole: 26 rugsėjo 2008 - 13:54