Įkraunama...
Įkraunama...

skinoren ar differin kuris geresnis ?

QUOTE(wikonda @ 2008 08 24, 11:05)
Va va norėjos gerų atsiliepimų, nes vis gundausi lotuliukas.gif bet rugsėji eisiu pas dermatologę, tai pakentėsiu, pažiūrėsiu ką ji patarse mano odikei rolleyes.gif aš vaistinėje klausiau, tai 65lt doh.gif kainuoja, bet ir apie kremuką mąstau. Bet mergaitės minėjo, kad saulės reik vengti, tačiau orai vėsta. Bet nakčiai krem teptis g.gif pas mane ir taip problemos su poromis g.gif

Pas mane taip pat yra porų ant veido, bet tikrai nepastebėjau kad tas kremukas jas dar daugiau užkištu, man sakau 100% pakeitė veido odą. Poras išsivalau karts nuo karto pas kosmetologę tai dabar po to kremo naudojimo kai nuėjau pas kosmetologę savo tai ji taip pat pagyrė mano odą, sakė tikrai mažiau ką valyti liko thumbup.gif taip kad tikrai patariu ir tikiuosi padės drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2008 08 24, 14:21)
Pas mane taip pat yra porų ant veido, bet tikrai nepastebėjau kad tas kremukas jas dar daugiau užkištu, man sakau 100% pakeitė veido odą.  Poras išsivalau karts nuo karto pas kosmetologę tai dabar po to kremo naudojimo kai nuėjau pas kosmetologę savo tai ji taip pat pagyrė mano odą, sakė tikrai mažiau ką valyti liko thumbup.gif  taip kad tikrai patariu ir tikiuosi padės drinks_cheers.gif

Bet, kad mergaitės čia temukėje minėjo apie giluminius spuogus ir kai žiūrėjau šio kremuko svetainėje pokyčius veido, tai siaubas kokie veidai pas žmones buvo blush2.gif pas mane gal lengvo kokio laipsnio tie spuogeliai, bet ir tai nemalonu. Norisi gražaus lygaus veiduko. Tai va sau ir mąstau ar nebus jis perstiprus. Bet neilgai liko mąstyti biggrin.gif rugsėjo antra eina pas dermatologę, nes jau neapsikenčiau doh.gif Mityba reik reguliuoti doh.gif pas mane visas organizmas išsiderines doh.gif dėl to zarazos ir kimba blush2.gif niekad nebuvau tokia spoguota nu gal paauglystėje ax.gif
Atsakyti
oi panos, taigi sitie tepalai yra sunkiai ir probleminei odai, nesugadinkit odos, nes jis yra tikrai stiprus, ir vercia oda sloksniuotis, as su juo nudeginau savo oda....nors mano spuogai ir giluminiai ir dideli yrac smakro sonuose, bet man jis nelabai tiko.... o jei tik vienas kitas spuogelis, bandykit organizma valytis, priemones keist, kaukes isbandykit, bet tikrai nesigriebkit tokio ekstrymo.... rolleyes.gif
Atsakyti
As su Differin tepu gan gausiai, bet man jis nei sausina nei degina... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2008 08 25, 10:30)
As su Differin tepu gan gausiai, bet man jis nei sausina nei degina... schmoll.gif

oda ploneja tikrai...pamatysi veliau visa tai....
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2008 08 25, 13:27)
oda ploneja tikrai...pamatysi veliau visa tai....

Nu, kai nesulaukiu ėjimo pas dermatologe biggrin.gif labai jau įdomu ką ji pasakys apie mano odele ir būtinai užklausiu apie šiuos vaistus. Kristole, o tu tik differiną bandžius ar ir skinoreną g.gif o tai nesuprantu ta išplonėjusi oda neatsistato g.gif nes įsivaizduoji gal ir turi būti toks poveikis nusloksniuoja tą pažeistą odą g.gif Čia aš taip mąstau blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 08 25, 16:34)
Nu, kai nesulaukiu ėjimo pas dermatologe biggrin.gif labai jau įdomu ką ji pasakys apie mano odele ir būtinai užklausiu apie šiuos vaistus. Kristole, o tu tik differiną bandžius ar ir skinoreną g.gif o tai nesuprantu ta išplonėjusi oda neatsistato g.gif nes įsivaizduoji gal ir turi būti toks poveikis nusloksniuoja tą pažeistą odą g.gif Čia aš taip mąstau blush2.gif  lotuliukas.gif

as abu naudojusi... man gal skinoreno poveikis buvo didesnis, bet imant is esmes, tai ne vienas man nepadejo.... skinorenas man nudegino oda... sad.gif ir shiaip turiu rezultata-isausejusia oda su raukslyte, kuriu mano metuose neturetu buti...jei naudojat, tai naudokit labai atsargiai vakarais, o ryte kuo labiau drekinkit....
Atsakyti
O gal jus bandete kuri nors is siu:

http://www.100metu.l...rieziura/sebium

http://www.100metu.l...rieziura/anefug

Nes galvoju, gal is situ ka nors rinktis?
Atsakyti
QUOTE(zaliaarbata @ 2008 08 27, 19:09)

http://www.100metu.l...rieziura/anefug

Cia yra kosmetines priemones, kurios kaip zinia padeda priziureti oda ,bet negydo ,o sioje temoje aptarinejami Differin ir Skinoren yra vaistai -skirti gydymui.

Jeigu spuogeliai nevargina, tiesiog iskyla vienas kitas arba oda linkusi i riebalavima tai kosmetines priemones pats tas ,o su differin tepliotis tai nera reikalo, nes sis vaistas skiriamas vidutinio sunkumo spuogams gydyti. Abu temoje aptariami vaistai yra skirti inkstiru naikinimui ,nes Skinoreno veiklioji medziaga yra azelainine rugstis, o Differino-stipresniu poveikiu pasizymintis adapalenas (tai chemiškai stabilus retinoido darinys, kuris mažina uždegimą.)
Siulyciau pasidometi ne vaistu pavadinimais ,o veikliosiomis medziagomis ,nes kartais gydomes visai netikslingai ,o todel nesulaukiame norimo rezultato 4u.gif
Asmeniskai bandziau skinorena-naudojau gal tik 2-3 menesius. Stebuklingo rezultato nebuvo ,nes tada turejau daugiau puliniu ir giluminiu spuogu ,o ne inkstiru ,bet kosmetologe pastebejo teigiamus rezultatus. Diferina dar tik ketinu naudoti.
Atsakyti
Visvien nusipirkau Skinoren.
Ai, pagalvoju, kam keist......
Atsakyti
Pradejau naudoti Differin krema ,kainavo apie 58lt. Pirmas ispudis tai ,kad negrauzia kaip skinorenas, tiksliau jokio nemalonaus pojucio.
Pradejau kombinuota spuogu gydyma. Ryte/vakare prausiklis su aha-bha 9%( be kurio pasak kosmetologes neisvalysiu dermos, nes tik rugstys veikia gylesni odos sluoksni ( firma Natinuel 67lt) Pradejau gerti androgenus (androgenai tai vyriski hormonai,kurie itakoja spuogu susidaryma. Pas mane sio hormono yra daugiau) slopinancius vaistus Diane. Pries poilsi tepu Differina ,ryte vaistukus su benzoilperoksidu. Pirmasis pagerejimas turetu pasireiksti po menesio ,o visai geru rezultatu tureciau sulaukti po 3. Bus matyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JUODA_KAVA @ 2008 09 16, 12:13)
Pradejau naudoti Differin krema ,kainavo apie 58lt. Pirmas ispudis tai ,kad negrauzia kaip skinorenas, tiksliau jokio nemalonaus pojucio.
Pradejau kombinuota spuogu gydyma. Ryte/vakare prausiklis su aha-bha 9%( be kurio pasak kosmetologes neisvalysiu dermos, nes tik rugstys veikia gylesni odos sluoksni ( firma Natinuel 67lt)  Pradejau gerti androgenus (androgenai tai vyriski hormonai,kurie itakoja spuogu susidaryma. Pas mane sio hormono yra daugiau) slopinancius vaistus Diane. Pries poilsi tepu Differina ,ryte vaistukus su benzoilperoksidu. Pirmasis pagerejimas turetu pasireiksti po menesio ,o visai geru rezultatu tureciau sulaukti po 3. Bus matyt doh.gif

tai reiškia geri kontraceptikus, o ne vaistus... smile.gif tik labai saugok ir perdem neišsausink odelės...
Papildyta:
QUOTE(zaliaarbata @ 2008 08 27, 18:09)

del sito nueik pasiskaityt i Bioderma foruma, mergaites ji aptarineja smile.gif
Atsakyti