Įkraunama...
Įkraunama...

skinoren ar differin kuris geresnis ?

QUOTE(Dada @ 2008 03 14, 16:24)
Nu man tas Differin visiskai nepadeda schmoll.gif Prisiskaicius SM 2 dienas Boromedo ieskojau doh.gif Nu kai jau radau tai griebiau ir zalia ir orandzini lotuliukas.gif  Pora dienu teplioju, bet ar man cia taip atrodo ar ka, gal sutapimas, bet dziusta tie keli spuogeliai thumbup.gif

O kuo skiriasi žalias nuo oranžinio mastau.gif
Atsakyti
skinoren labai graužė veidą, ir išvis nebuvo jokio poveikio - buvo tik blogiau:((((((

Differin yra receptinis, bet man pardavė ir be recepto. Tepiau tik pačius spuogelius, tai kokį mėnesį buvo poveikis, bet paskui - vėl tas pats;(
Dabar nenaudoju jo, nes vis dėlto čia kaip ir antibiotinis.
Papildyta:
dabar naudoju Vichy Norma derm - labai jau išreklamuotas jo stebuklingas poveikis - išvados po mėnesio naudojimo - oda tapo švelnesnė, lygesnė, apmažėjo spuogų, BET poros kaip ir liko išsiplėtusios, taip liko, o nešvarumų - tas pats, nors gamintojai teigia, kad kremas gerai turėtų išvalyti odą;(
Atsakyti
O man kosmetologė pasakė skinoren teptis nakčiai kiekvieną vakarą, tai ir tepuos unsure.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif
o gal kas gali pasakyti to differin gelio kainą? ax.gif bučiau dėkinga
Atsakyti
QUOTE(anapus666 @ 2008 07 04, 23:32)
laba diena 4u.gif
o gal kas gali pasakyti to differin gelio kainą? ax.gif bučiau dėkinga

apie 60 lt
Atsakyti
[quote=sliekelis,2008 04 02, 22:10]
[quote=KKRIST,2008 03 22, 13:49]
man tai acnofan dabar aktualiausias irankis kovoj su spuogais ax.gif

norejau paklausti, kaip tu ji naudoji? ar tik nakciai, ar ir diena? ir ar visa veida tepi ar tik spuogelius? aciu smile.gif
[/quote]

na nakciai visa veida, nes tikrai labai balina, o juk diena nevaiksciosi kaip kokia mirtise doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės gaila, kad temukė jau geras mėnesiukas, kaip aptuštėjus unsure.gif
Nes atsitiktinai užtikau apie šiuos kremukus ax.gif
Šeip oda nėra labai problematiška labiau vargina inkštyrai nei spuogeliai, bet paskutiniu metu nežinau kas pasidarė su veidu doh.gif Oda lyg nūsėta spuogeliais iš kurių darosi pūlinukai, bet jie tokie smulkučiai. Tačiau visa kakta ir žandai palei ausis blush2.gif Bet nematau,kad liautusi g.gif
Perskaičiau temuke nuo pradžių iki galo biggrin.gif oi linksma buvo lotuliukas.gif jau susigundžiau pirkti differiną, bet mąstau gal man šie spuogeliai nuo streso, nes paskutiniu metu teko jo patirti blush2.gif
Tai perskaičius temuke suglumino mane daug kas doh.gif Žinau, kad geriausiu atveju reik eiti pas dermatologą, bet šiuo metu tikrai nėra tam galimybių unsure.gif
Tai man labai įdomu, kiek supratau iš pasisakiusių, kad differin veiksmingesnis, bet kuo jis skiriasi nuo skinoren g.gif eisiu googlinti. Šeip pirkčiau tą gelį, bet labai bijau tų sudirginimų ir paraudimų, perštėjimų, juk ne 20-30lt kainuoja doh.gif Taip ir nesupratau kuom skiriasi kremas ir gelis doh.gif Stiprumas tas pats ar silpnesnis jei taip tai rinkčiausi kremuką ax.gif Įlindau į differin svetainę, pažiūrėjau tuos pasikeitimus, tai tikrai mano veidas nėra tokios baisios būklės, kaip ten. Gal patartumėte kokių silpnesnių, bet turinčių poveikį kremukų 4u.gif
Tačiau nepabandžius nesužinosi doh.gif
Atsakyti
Baigėsi mano skinoren ir veidas košmariškai pabaisėjo doh.gif
Tai ką, man dabar reikės kas mėnesį po 40 lt perkaliot tą kremą? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 08 21, 13:16)
Baigėsi mano skinoren ir veidas košmariškai pabaisėjo doh.gif
Tai ką, man dabar reikės kas mėnesį po 40 lt perkaliot tą kremą? doh.gif

sveikutis, bet juk viena mamytė minėjo, kad jie labai stiprūs g.gif ir po jų naudojimo kaži ar koks tonikiukas nuo spuogiukų pamačytų doh.gif Už tat dar nepirkau ir labai bijau surizikuoti, kad efektas yra bigsmile.gif matau iš gausos komentarų, bet dingo visos bandžiusios lotuliukas.gif Eisiu artimiausiu metu pas dermatologe žiūrėsiu ką patars ax.gif tai skinoren 40lt g.gif differin pas mus Kaune 65lt doh.gif kaži poveikis tas pats?
Atsakyti
Ai pirksiu vėl skinoren, aš kažkaip jaučiu jo "galią" spuogų pažabojimo klausime hihihi.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Aš naudoju Differin jau 6 mėn. Esu labai patenkinta bigsmile.gif Prieš tai turėjau nelygią, truputi spoguotą veido odą ypač aplink burnos srity ir kaktą doh.gif Drugė patarė nusipirkti to tepaliuko ir esu labai patenkinta lotuliukas.gif Bet aš pirkau ne geli, nes jis labai sausina odą, pirkau krema 0.1%, sumokėjau 60 LT, bet jo užtenka ilgai. Naudoju labai paprastai, kiekvieną vakarą labai mažą kiekį užsitepu ant viso veido thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2008 08 24, 12:15)
Sveikutės 4u.gif  Aš naudoju Differin jau 6 mėn. Esu labai patenkinta bigsmile.gif  Prieš tai turėjau nelygią, truputi spoguotą veido odą ypač aplink burnos srity ir kaktą doh.gif  Drugė patarė nusipirkti to tepaliuko ir esu labai patenkinta lotuliukas.gif  Bet aš pirkau ne geli, nes jis labai sausina odą, pirkau krema 0.1%, sumokėjau 60 LT, bet jo užtenka ilgai.  Naudoju labai paprastai, kiekvieną vakarą labai mažą kiekį užsitepu ant viso veido thumbup.gif

Va va norėjos gerų atsiliepimų, nes vis gundausi lotuliukas.gif bet rugsėji eisiu pas dermatologę, tai pakentėsiu, pažiūrėsiu ką ji patarse mano odikei rolleyes.gif aš vaistinėje klausiau, tai 65lt doh.gif kainuoja, bet ir apie kremuką mąstau. Bet mergaitės minėjo, kad saulės reik vengti, tačiau orai vėsta. Bet nakčiai krem teptis g.gif pas mane ir taip problemos su poromis g.gif
Atsakyti