Įkraunama...
Įkraunama...

skinoren ar differin kuris geresnis ?

QUOTE(daisha @ 2007 08 07, 16:06)

aš naudojau gelį ir jį nusipirkau be recepto smile.gif

Pasisekė... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-freya- @ 2007 08 08, 14:33)
Pasisekė... ax.gif

na, dabar ir aš galiu pasakyt, kad pasisekė, jei jau nebeparduoda be recepto smile.gif o tai gal vaistininkė pikta pasitaikė, nes aš pirkau Vilniuj Euro vaistinėj (centre, kur Zara isikūrus). tikslaus adreso patingėjau paieškot blush2.gif gal ten parduotų 4u.gif
Atsakyti
o kokia talpa differin? be to,ar galima ant jo tepti krempudra? nes ant Vichy dieninio buvo neimanoma schmoll.gif tai sukeiciau dienini su naktiniu ir tepasi graziai dabar.
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 08 08, 16:17)
o kokia talpa differin? be to,ar galima ant jo tepti krempudra? nes ant Vichy dieninio buvo neimanoma schmoll.gif  tai sukeiciau  dienini su naktiniu ir tepasi graziai dabar.

aš naudoju differin gelį, tai jį tepti reikia tik vieną kartą per dieną vakare. o šiaip ryte aš naudojų drėkinantį kremuką, kad neišsausėtų per daug oda. o dėl differin kremo tai nežinau. kai pirkau vaistinėj, tai apie kremą nieko vaistininkė neužsiminė, tai gelį paėmiau, ir nesigailiu smile.gif o gelio talpa, savaime suprantama, nedidelė. tai va... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daisha @ 2007 08 08, 17:56)
aš naudoju differin gelį, tai jį tepti reikia tik vieną kartą per dieną vakare. o šiaip ryte aš naudojų drėkinantį kremuką, kad neišsausėtų per daug oda. o dėl differin kremo tai nežinau. kai pirkau vaistinėj, tai apie kremą nieko vaistininkė neužsiminė, tai gelį paėmiau, ir nesigailiu smile.gif o gelio talpa, savaime suprantama, nedidelė. tai va...  4u.gif

nedidele tai 30 ml ar 50 ml?
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 08 08, 17:01)

a vat darbe esu dabar, tai parašysiu, kai namo grįšiu smile.gif
Atsakyti
Bet juk tas gelis su antibiotiku ,ar galima jį taip pastoviai tept? ar nepakenks veideliui ,o gal jūs tepat tik išskirtiniais atvejais ,kai jau dideli spuogai puola? g.gif
Man kartais prieš Mm išdygsta koks nelabasis ,ar apsimoka visą tūbelę pirkt ,kiek laiko galioja po atidarymo?
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 08 08, 18:09)
Bet juk tas gelis su antibiotiku ,ar galima jį taip pastoviai tept? ar nepakenks veideliui ,o gal jūs tepat tik išskirtiniais atvejais ,kai jau dideli spuogai puola? g.gif
Man kartais prieš Mm išdygsta koks nelabasis ,ar apsimoka visą tūbelę pirkt ,kiek laiko galioja po atidarymo?

visai dabar susipainiojau... doh.gif tai ar galima ta skinoren ir differin nuolat tepti?
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 08 08, 16:09)

differin geli galima tepti 6menesius ir tada daryti pertrauka - isieni kursa ir petrauki mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Apvalute @ 2007 08 08, 16:01)

o talpa tai 30 ml., bet ir taip ilgam uztenka mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2007 08 08, 20:58)
differin geli galima tepti 6menesius ir tada daryti pertrauka - isieni kursa ir petrauki  mirksiukas.gif

Papildyta:

o talpa tai 30 ml., bet ir taip ilgam uztenka mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

o gal kur nors yra jam nuolaida..? ar tik Eurovaistineje tie 15 %?
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 08 08, 17:31)
visai dabar susipainiojau... doh.gif  tai ar galima ta skinoren ir differin nuolat tepti?

aš kai kosmetologės užklausiau ,tai ji labai skeptiškai pasakė ,sako juk ne mažas vaikas esi ,turbūt puikiai supranti kas yra antibiotikas,kartais kokį iškilusį spuogą gali juo patept ,niu bet jau tikrai ne kasdien kokius inkštirus naikint ,ar spuogelius nedidelius schmoll.gif
aš tai nesu turėjus nei Difterin ,nei Skonoren ,ir vargstu daugiau su inkštirais ,tai darau išvadą ,kad nėra man tikslinga įsigyt vaistą ,kuris gal net daugiau pakenks ,nei padės g.gif Niu ,bet jei kas parašys ,kad vakare patepus bekylantį spuogą ,iš ryto jo neranda nė kvapo ,tai gal verta ,kaip manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 08 08, 23:39)
aš kai kosmetologės užklausiau ,tai ji labai skeptiškai pasakė ,sako juk ne mažas vaikas esi ,turbūt puikiai supranti kas yra antibiotikas,kartais kokį iškilusį spuogą gali juo patept ,niu bet jau tikrai ne kasdien kokius inkštirus naikint ,ar spuogelius nedidelius schmoll.gif
aš tai nesu turėjus nei Difterin ,nei Skonoren ,ir vargstu daugiau su inkštirais ,tai darau išvadą ,kad nėra man tikslinga įsigyt vaistą ,kuris gal net daugiau pakenks ,nei padės g.gif Niu ,bet jei kas parašys ,kad vakare patepus bekylantį spuogą ,iš ryto jo neranda nė kvapo ,tai gal verta ,kaip manot? g.gif

na as, kai jau skaitausi baigus gydyma differinu ir isejus kursa, vis dar kartais vakarais pateplioju iskilusiu didesni spuogeli dar likusiu kremuku, tai tikrai ryte jis buna tik susausejes jau thumbup.gif
Atsakyti