Įkraunama...
Įkraunama...

skinoren ar differin kuris geresnis ?

QUOTE(illiusion81 @ 2008 04 02, 21:21)
merginos gal galit pasakyt ar yra dar kokios nuolaidos eurovaistinej su ACIU kortele? ir prie ko skaitosi differinas-prie kosmetikos ar prie vaistu(ta prasme ar eit paprasta diena ar laukt savaitgalio) kad pigiau nusipirk bigsmile.gif ?

differin krema parduoda be recepto, o geli kiek zinau su receptu... g.gif
Atsakyti
man skinoren nepatiko.. brangus, o efekto stebuklingo nera, ir labai balina oda.
Atsakyti
man skinoren daug geresnis nei differin...nuo diferin kremo jokio poveikio nebuvo....o dabar žiūriu po mėnesio naudojimo pradėjo odytė gražėt thumbup.gif
Atsakyti
o koks siu kremu povieikis ir paskirtis?
Atsakyti
QUOTE(katukatute @ 2008 04 03, 12:30)
o koks siu kremu povieikis ir paskirtis?

http://www.vaistai.l...word=retinoidai
http://www.100metu.l...raides/skinoren

mirksiukas.gif
Atsakyti
man asmeniskai tai skinoren labai neblogas smile.gif tiesa, pasitepus niezti visa veida, realus poveikis gal tik po menesio pasirodo, nes man bent jau tai is pradziu visus spuogus trauke i pavirsiu ir tik veliau ju eme mazeti.Differin neteko isbandyt, kiek girdejau jis lyg ir receptinis..
Atsakyti
nezinau ka daryt nusipirkau as ta differin krema tepu kokias 5dienas kakla o veida pasitepiau tik karta griauzia nenormaliai ar ir jums taip buvo? verysad.gif
Atsakyti
as jau 1,5 metu kai naudou skinoren. nieko uz ji geresnio netradau. tiesa, ne visoms biciulems, kurioms rekomendavau, jis tiko. bet as jo keisti nezadu. tiesa, rezultatu sulaukiau po kokiu 2 menesiu, bet tikrai viskas dabar daugiau - maziau ok. jei tik pakeiciu krema kokiai savaitei - iskart beria. tai ir nebekeitalioju.
Atsakyti
nusipirkau ir as pabandymui differin. Kolkas nematau apsoliuciai jokio efekto. Grauzt negrauzia, nesausina, bet ir spuogeliai kuriuos patepiau negyja... doh.gif
Atsakyti
Differin kol tepiau - padėjo, kai nustojau naudoti, vėl spuogai išlindo.
Atsakyti
QUOTE(lapiukas @ 2008 06 21, 23:03)
Differin kol tepiau - padėjo, kai nustojau naudoti, vėl spuogai išlindo.

Normalu, nes jis veikia tik tol, kol naudojamas mirksiukas.gif tikrai gydo ir poveikį daro Roaccutane, bet čia žiaurus vaistas, yra tema apie tai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasulensija @ 2008 04 03, 20:58)
man asmeniskai tai skinoren labai neblogas smile.gif tiesa, pasitepus niezti visa veida, realus poveikis gal tik po menesio pasirodo, nes man bent jau tai is pradziu visus spuogus trauke i pavirsiu ir tik veliau ju eme mazeti.Differin neteko isbandyt, kiek girdejau jis lyg ir receptinis..

Aš irgi dabar jį tepuos, ir man irgi traukia viską į paviršių doh.gif
Atsakyti