Įkraunama...
Įkraunama...

skinoren ar differin kuris geresnis ?

atsirado dar geresnis vaistas uz Differin spuogeliams - DUAC
Atsakyti
man tai acnofan dabar aktualiausias irankis kovoj su spuogais ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Tiffany @ 2008 03 22, 13:39)

Naudoji? bet turbut jis taip pat sausina oda kaip tie visi diferinai ir skinorenai.. ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(KKRIST @ 2008 03 22, 13:49)
man tai acnofan dabar aktualiausias irankis kovoj su spuogais  ax.gif
Papildyta:
Naudoji? bet turbut jis taip pat sausina oda kaip tie visi diferinai ir skinorenai.. ne?  g.gif

jis ne tik gydo spuogeli, bet ir balina spuogelio vieta.
nenaudoju, nes man nereikia... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Beata75 @ 2008 03 22, 10:34)
Diferin yra stipresnis nei skinoren, tai pagalvok ar verta ji pirkti. nebent skinoren tepsi ryte , o diferin vakare. o kiek tau metu? tau gydytoja nepasiule pagerti kokiu vitaminu , kontraceptiniu tabl. ar nueiti pas kosmetologe proceduru atlikti, proceduros labai padeda

ne diferin jau nebetepu, naudoju skinoren, kol kas jis man geriau, bet ir tai ne ypatingai smile.gif siule daug ka man, daug ka buvau, daug ko visko geriau, vienintelio ko atsisakau tai kontraceptiniu ir roacutano....

QUOTE(Tiffany @ 2008 03 22, 13:39)

dar jo nebuvo lietuvoje, man jau gydytoja buvo israsius jo recepta smile.gif bet recepto galiojimo laikas pasibaige kol jis atsirado lietuvoje smile.gif kol kas dar nebandziau, reiks pasiskaityt apie ji g.gif
reik kažkaip atkimšt tuos savo komedonus...žalčius...per juos visos bėdos... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krikstole: 29 kovo 2008 - 23:03
Sveikutes mirksiukas.gif nusipirkau siandien sita kremuka (anksciau jau buvau susigundziusi pirkti, o dar siandien akcija jo buvo tai nesusilaikiau blush2.gif )

user posted image

tai vat gal esate bandziusios, kaip jis jums? bigsmile.gif g.gif

Atsakyti
QUOTE(Nada @ 2008 03 30, 20:54)
Sveikutes mirksiukas.gif  nusipirkau siandien sita kremuka (anksciau jau buvau susigundziusi pirkti, o dar siandien akcija jo buvo tai nesusilaikiau  blush2.gif  )

as esu sito tirpala kazkada naudojusi, gal ir nieko...o tu kai pabandysi, pasakyk ar padejo :)bet jie anksciau vadinosi aknefug, ziuriu jau dabar anefug, gal raide pamirso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2008 03 30, 22:08)
as esu sito tirpala  kazkada naudojusi, gal ir nieko...o tu kai pabandysi, pasakyk ar padejo :)bet jie anksciau vadinosi aknefug, ziuriu jau dabar anefug, gal raide pamirso  biggrin.gif

gali buti kad pamirso biggrin.gif butinai parasysiu kaip jis man mirksiukas.gif
Atsakyti
Differin man labai padejo. Kiek as kitokiu kremu bevartojau jokios naudos.
Dar imex antibiotiku tepalas labai geras daiktas tuos pulingus ragus per 2-3 dienas visiskai isnaikina;)
Atsakyti
merginos gal galit pasakyt ar yra dar kokios nuolaidos eurovaistinej su ACIU kortele? ir prie ko skaitosi differinas-prie kosmetikos ar prie vaistu(ta prasme ar eit paprasta diena ar laukt savaitgalio) kad pigiau nusipirk bigsmile.gif ?
Atsakyti
[quote=KKRIST,2008 03 22, 13:49]
man tai acnofan dabar aktualiausias irankis kovoj su spuogais ax.gif

norejau paklausti, kaip tu ji naudoji? ar tik nakciai, ar ir diena? ir ar visa veida tepi ar tik spuogelius? aciu smile.gif
Atsakyti
o iš viso, juos be recepto parduoda? anotacijose rašo, kad abu receptiniai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ladute @ 2008 04 02, 23:22)
o iš viso, juos be recepto parduoda? anotacijose rašo, kad abu receptiniai...  g.gif

merginos sako kad ir be receptu parduoda- tai ir galvoju jei jie priskirti prie vaistu, tai neapsimoka savaitgalio laukt- vis tiek vaistams nuolaidos neduoda eurovaistinej unsure.gif
Atsakyti