na ka, aš diferin naudojau nuo spalio iki vasario...nieko man jis nepadejo....dabar nusipirkau skinoren...žiurėsim ir vertinsim...nes jau greit prarasiu savo viltis ir nusiteikimą
QUOTE(krikstole @ 2008 03 15, 09:53)
na ka, aš diferin naudojau nuo spalio iki vasario...nieko man jis nepadejo....dabar nusipirkau skinoren...žiurėsim ir vertinsim...nes jau greit prarasiu savo viltis ir nusiteikimą
O ką dar naudoji nuo spuogų ar šiaip veidi priežiūrai?
QUOTE(prieblanda @ 2008 03 15, 11:45)
O ką dar naudoji nuo spuogų ar šiaip veidi priežiūrai?
kai pasiimsiu is pasto, tai plius dar tavo siųstas priemones...
dabar šiek tiek sudirgusi oda, nes prisižaidžiau su Acne BP5, sualergizavo.
O ansčiau buvo tokia priežiūra ryte zeniac gelis-žėlė, matinė emulsija Iwostin,jei laisvadienis tai patepliodavau acnofan ar kokiu arbatmedzio aliejumi, vakare vel zeniac gelis, spoguotas vietas differin kremu, o kitas vieta avene irgi ten spoguotai odai.
o dabar pereisiu tikriausiai ant bioderma gal piremoniu....
esme..vakar vel pas gydytoja buvai, pas mane uzdary komedonai aplink smakra, kai nėra kur išeiti ir gaunsi guzai, taip kad visos pastangos į komedonų atidarymą
QUOTE(krikstole @ 2008 03 15, 10:57)
O ansčiau buvo tokia priežiūra ryte zeniac gelis-žėlė, matinė emulsija Iwostin,jei laisvadienis tai patepliodavau acnofan ar kokiu arbatmedzio aliejumi, vakare vel zeniac gelis, spoguotas vietas differin kremu, o kitas vieta avene irgi ten spoguotai odai.
esme..vakar vel pas gydytoja buvai, pas mane uzdary komedonai aplink smakra, kai nėra kur išeiti ir gaunsi guzai, taip kad visos pastangos į komedonų atidarymą
Ar aš gerai supratau: vienu metu veidą tepei ir Zeniac, ir Differin, ir Avene kažką nuo spuogų? Ir dar Acne BP5 kažkuriuo metu? Aš manau, kad nuo tokio priemonių kiekio oda išvis turėtų nupušt + išsausėt labai
Pati tepu vieną priemonę nuo spuogų vienu kartu + drėkinantis kremas, kuris nekemša porų
QUOTE(prieblanda @ 2008 03 15, 12:36)
Ar aš gerai supratau: vienu metu veidą tepei ir Zeniac, ir Differin, ir Avene kažką nuo spuogų? Ir dar Acne BP5 kažkuriuo metu? Aš manau, kad nuo tokio priemonių kiekio oda išvis turėtų nupušt + išsausėt labai
Pati tepu vieną priemonę nuo spuogų vienu kartu + drėkinantis kremas, kuris nekemša porų
supasakojau....
kai acne BP5 tepiau tai diferinio netepiau....o zeniac, tai kaip praisomsi gelis visada buvo, dabar jau pabaigiau ir kaip nupušėjo oda, tai rytais ir vakarais su juoda arbata plaunu...o shiiap zeniac ir diferin, tai cia kosmetologe taip tare, o avene ten kremukas, na jis drekinantis inkstiruotai odai. bet tikiu, akd visko jau odelei buvo per daug..... is to didelio nori išėjau iš proto....
QUOTE(krikstole @ 2008 03 15, 12:37)
supasakojau....
kai acne BP5 tepiau tai diferinio netepiau....o zeniac, tai kaip praisomsi gelis visada buvo, dabar jau pabaigiau ir kaip nupušėjo oda, tai rytais ir vakarais su juoda arbata plaunu...o shiiap zeniac ir diferin, tai cia kosmetologe taip tare, o avene ten kremukas, na jis drekinantis inkstiruotai odai. bet tikiu, akd visko jau odelei buvo per daug..... is to didelio nori išėjau iš proto....
Ar apie tokį Zeniac kalbi?
QUOTE(prieblanda @ 2008 03 15, 13:41)
nu tep tas pats...
QUOTE(krikstole @ 2008 03 15, 13:50)
nu tep tas pats...
Aš galvojau, kad jis tiesiog tepamas ant veido, o ne prausiamasis
QUOTE(prieblanda @ 2008 03 15, 14:52)
Aš galvojau, kad jis tiesiog tepamas ant veido, o ne prausiamasis
na jis prausimuisi tiesiog ryte ir vakare....
http://www.rapom.de/...rme/0494249.jpg
Turiu is skinoren ir Diferina, nes dermatologe israse ir sake skinorena tept diena, o differina nakciai. na istikruju tai pradzioj labai patiko ir jautes, kad kazkiek padeda. Uzsitepus skinorena tai jaucias, kad padeda, bet labai jau nemalonus pojutis, norisi kasytis visa veida... griauzia, raudonuoja.. po diferino ir skinoreno man po poros dienu visas veidas pleiskanom nuejo
O siaip tai nuo spuogu labai gerai yra PROACTIV SOLUTION ir drauges bande, ir internete skaiciau atsiliepimus, tikrai, visi labai geri. galvoju gal uzsisakius tik , kad va jau nebera Lietuvoj o is uzsienio siustis tai.. lyg ir brangoka
O siaip tai nuo spuogu labai gerai yra PROACTIV SOLUTION ir drauges bande, ir internete skaiciau atsiliepimus, tikrai, visi labai geri. galvoju gal uzsisakius tik , kad va jau nebera Lietuvoj o is uzsienio siustis tai.. lyg ir brangoka
QUOTE(krikstole @ 2008 03 15, 11:57)
Diferin yra stipresnis nei skinoren, tai pagalvok ar verta ji pirkti. nebent skinoren tepsi ryte , o diferin vakare. o kiek tau metu? tau gydytoja nepasiule pagerti kokiu vitaminu , kontraceptiniu tabl. ar nueiti pas kosmetologe proceduru atlikti, proceduros labai padeda
naudojau abu.... Nuo skinoren labiau kasytis siaip noredavos..bent man... gal del to kad kai naudojau diferin..tai po juo tepdavau toki drekinanti o tik tada diferin ant virsaus..tai ne taip sujautrino oda