Įkraunama...
Įkraunama...

skinoren ar differin kuris geresnis ?

tik differin!!..o skinorenas tai s...
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 02 15, 15:49)
tik differin!!..o skinorenas tai s...

na, ne s.., bet differin tikrai geresnis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Christyyyn @ 2008 02 16, 20:21)
na, ne s.., bet differin tikrai geresnis ax.gif

man tai kosmaras skinoren,kai paskui ji israse,tai taip ir liko neisnaudotas,veidas siaubingai blizgedavo,spuogu pradejo keltis,ko nebebuvo.zodziu,ne man jis:)
Atsakyti
Sveikos. Siaip tai kas turi tu problemu, tai patarciau geriau nueit pirma pas odos gydytoja, kad nustatytu odos bukle ir israsytu tiksliai tinkancius vaistukus, na nes jei oda tik siek tiek beria, tai gal ir nereik kankint tais antibiotikais... ax.gif Man tai is pradziu pazistama patare acnefug el, taciau jis visai nepadejo, buvo labai riebus, zodziu jokio poveikio. O paskui nuejau pas odos gydytoja, tai israse uriage prausikli prausti veidui, nugarai ir krutinei, fucidin h tepti pulinukus, didziuosius spuogus, na o visiems kitiems tai differin'a vakare. Nemazai pinigu kainavo, bet verta manau buvo. mirksiukas.gif Kol kas naudoju menesi, tai matau, kad bukle pagerejusi ir vis dazniau atsikeliu be nauju spuogu! Tikiuosi atsikratysiu tu nelaimeliu biggrin.gif
Atsakyti
laba....as naudoju acnecolor krema, bet noreciau pakeist..ar cia tas differin, apie kuri kalbat, irgi tinka voetoj manojo ( kaip pudra)....?
Atsakyti
QUOTE(sypseniuke7 @ 2008 03 05, 17:19)
laba....as naudoju acnecolor krema, bet noreciau pakeist..ar cia tas differin, apie kuri kalbat, irgi tinka voetoj manojo ( kaip pudra)....?

nea,netinka smile.gif
Atsakyti
anksčiau naudojau skinoreną, ir šiaip buvo pasitaisius odytė šiek tiek, bet paskutiniu metu su oda žiauru doh.gif dermatologas išrašė differino, tepu jau pora savaičių, bet unsure.gif ar gali būti pradžioje, kad jis iššaukia naujų ir netgi labai skausmingų spuogų kėlimąsi? tiesiog esu nevilty, o vėl grįžti prie KT nesinori(problema su hormonais), nes visus metus sugebėjau kovoti sėkmingai su odos problemom, o dabar vėl doh.gif
Atsakyti
o kas galit parekomenduot gera priemone maskavimui vietoj acnecolor...
Atsakyti
QUOTE(minute_ @ 2008 03 05, 21:34)
anksčiau naudojau skinoreną, ir šiaip buvo pasitaisius odytė šiek tiek, bet paskutiniu metu su oda žiauru doh.gif dermatologas išrašė differino, tepu jau pora savaičių, bet unsure.gif ar gali būti pradžioje, kad jis iššaukia naujų ir netgi labai skausmingų spuogų kėlimąsi? tiesiog esu nevilty, o vėl grįžti prie KT nesinori(problema su hormonais), nes visus metus sugebėjau kovoti sėkmingai su odos problemom, o dabar vėl doh.gif

Man nuo differin pradžioj vartojimo taip pat pradėjo gausiau berti. Šiaip negaliu sakyti, kad likau juo sužavėta, nes kol naudojau oda buvo visai graži, bet nutraukus vėl pradėjo berti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solouro: 06 kovo 2008 - 20:26
QUOTE(solouro @ 2008 03 06, 20:25)
Man nuo differin pradžioj vartojimo taip pat pradėjo gausiau berti. Šiaip negaliu sakyti, kad likau juo sužavėta, nes kol naudojau oda buvo visai graži, bet nutraukus vėl pradėjo berti  schmoll.gif

O ko čia stebėtis? Juk veikiama oda tik iš viršaus - hormonai ir visa kita lieka tokie, kokie buvę, tai ir kyla spuogai vėl rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Swoloche @ 2008 02 22, 22:10)
Sveikos. Siaip tai kas turi tu problemu, tai patarciau geriau nueit pirma pas odos gydytoja, kad nustatytu odos bukle ir israsytu tiksliai tinkancius vaistukus, na nes jei oda tik siek tiek beria, tai gal ir nereik kankint tais antibiotikais...  ax.gif 

buvau as pas odos gydytoja, deja ji man israse antibiotiku tepalo ir differen, bet odos bukles nei tyre nei labai i mane ziurejo verysad.gif vis aiskino,kad pakeiciau mityba arba per daug stresuoju-siaubas kaip nervino toks jos pasakymas doh.gif siaip differen man stebuklu nedare, bet poveiki pajutau , bet tik po ilgo laiko naudojimo, gero menesio.... ax.gif
Atsakyti
Nu man tas Differin visiskai nepadeda schmoll.gif Prisiskaicius SM 2 dienas Boromedo ieskojau doh.gif Nu kai jau radau tai griebiau ir zalia ir orandzini lotuliukas.gif Pora dienu teplioju, bet ar man cia taip atrodo ar ka, gal sutapimas, bet dziusta tie keli spuogeliai thumbup.gif
Atsakyti