Įkraunama...
Įkraunama...

skinoren ar differin kuris geresnis ?

Man turbūt kažkas negerai biggrin.gif Tepu tuo Acne BP5 kasdien - nu nieko, jokio sausėjimo bigsmile.gif
Atsakyti
patikek prieblanfa tau tas sausejimas dar atsiras 4u.gif tongue.gif man ir taip buwo tris menesius tepiau su diferinu rugpjuti rugseji spali o po kai oda ziauriai issausejo vietomis tai nebetepu ax.gif bet galiu pasakyt kad tikrai padejo dabar spuogeliu kaip ir nebera ( nors aisku vienas kitas sikyla bet nesistebiu juk jausnystej visiems ju buna ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(winnerss @ 2008 01 09, 21:24)
patikek prieblanfa tau tas sausejimas dar atsiras  4u.gif  tongue.gif  man ir taip buwo tris menesius tepiau su diferinu rugpjuti rugseji spali o po kai oda ziauriai issausejo vietomis tai nebetepu  ax.gif  bet galiu pasakyt kad tikrai padejo dabar spuogeliu kaip ir nebera ( nors aisku vienas kitas sikyla bet nesistebiu juk jausnystej visiems ju buna  ax.gif  )

Tai aš tepu nuo vasaros vidurio ax.gif ir ne differin - šito dar nebandžiau blush2.gif
Atsakyti
man nuo akneB5 budavo labiau pleiskanoja, nuo differin tik jeigu ant saules ar soliariume pabuni, tada pleiskanoja. as visoms visoms, ka kamuoja spuogai, patarciau pabandyti diferin. daug informacijos ir nuotrauku kaip gyja oda differin.com puslapyje, bet tai tikrai ne tik reklama, pati savo kailiu isitikinau.
Atsakyti
QUOTE(virgonca @ 2008 01 10, 10:44)
man nuo akneB5 budavo labiau pleiskanoja, nuo differin tik jeigu ant saules ar soliariume pabuni, tada pleiskanoja. as visoms visoms, ka kamuoja spuogai, patarciau pabandyti diferin. daug informacijos ir nuotrauku kaip gyja oda differin.com puslapyje, bet tai tikrai ne tik reklama, pati savo kailiu isitikinau.

Nu šiaip Differin naudojant patariama dienai naudoti kremą su SPF, nes jis didina jautrumą UV spinduliams, o pliku veidu būt ant saulės ar į soliariumą eiti Differin užsitepus tai išvis neįsivaizduoju blink.gif
Atsakyti
QUOTE(virgonca @ 2008 01 10, 11:44)

kas naudoja differin ar skinoren negalima buti ant saules be apsaugos priemoniu ir jokiu budu degintis soliariume ar sauleje.pries deginimasi netepkite siu kremuku bent pora dienu.Beje , pas ka labai spoguota bei uzdegimine oda isvis negalima degintis.
Atsakyti
QUOTE(Beata75 @ 2008 01 10, 22:54)
kas naudoja differin ar skinoren negalima buti ant saules  be apsaugos priemoniu ir jokiu budu degintis soliariume ar sauleje.pries deginimasi netepkite siu kremuku bent pora dienu.Beje , pas ka labai spoguota bei uzdegimine oda isvis negalima degintis.

hm.. g.gif o man dermatologė išrašius skinoren sakė, kad su juo vieninteliu iš kremų nuo spuogų galima būti ant saulės.. dar net išsireiškė, kad pasitepei ir gali degintis blink.gif aišku aš prieš einant į soliariumą pvz tą dieną tikrai netepu, ir nepastebėjau, kad kažkas būtų netaip dėl skinoren. O differin tepant tikrai negalima būt saulėj... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(minute_ @ 2008 01 10, 23:25)
hm.. g.gif  o man dermatologė išrašius skinoren sakė, kad su juo vieninteliu iš kremų nuo spuogų galima būti ant saulės.. dar net išsireiškė, kad pasitepei ir gali degintis blink.gif aišku aš prieš einant į soliariumą pvz tą dieną tikrai netepu, ir nepastebėjau, kad kažkas būtų netaip dėl skinoren. O differin tepant tikrai negalima būt saulėj... ax.gif

skinoren kremuko sudetyje yra rugsties del to ir negalima
Atsakyti
man gal skinorenas siek tiek labiau padejo nei diferinas g.gif
Atsakyti
O aš naudojau skinoreną apie 2-3 mėn bet kažkaip nepastebėjau kad geriau būtų, po to nusipirkau differin, tai žiauriai odą degina, negaliu visai jo naudot. Gal kam reikia, nes brangus o stovi nenaudojamas blush2.gif
Atsakyti
nu vo, aš naudojau tą Differin praeitais metais, bet mane išbėrė :} žandukai raudoni buvo lb ir nešvelnūs smile.gif su drėkinamais kremais nusigydžiau smile.gif
poto pradėjau naudot Akne Bp5..atrodė kad padeda, bet ant kaktos atsirado tokia tamsi dėmė...ir mažai spuogiukais išmėtė...nuėjau pas dermatalogę, tai pasakė kad čia taip nuo to Akne Bp5..ir liepe Skinoren naudoti.. kol kas jį naudoju tik mėnesį..rezultato dar nėra..bet ta dėmelė pašviesėjo.. gal jūs dar ką žinot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elynka @ 2008 02 14, 21:35)
nu vo, aš naudojau tą Differin praeitais metais, bet mane išbėrė :} žandukai raudoni buvo lb ir nešvelnūs smile.gif su drėkinamais kremais nusigydžiau smile.gif
poto pradėjau naudot Akne Bp5..atrodė kad padeda, bet ant kaktos atsirado tokia tamsi dėmė...ir mažai spuogiukais išmėtė...nuėjau pas dermatalogę, tai pasakė kad čia taip nuo to Akne Bp5..ir liepe Skinoren naudoti.. kol kas jį naudoju tik mėnesį..rezultato dar nėra..bet ta dėmelė pašviesėjo.. gal jūs dar ką žinot?  4u.gif

jei pradejai gydytis pas dermatologe - tai siulau ir testi pas ja gydyma mirksiukas.gif sergant odos ligomis greito pagerejimo ner ko tiketis - tam reikia laiko ir ganetinai netrumpo
Atsakyti