Įkraunama...
Įkraunama...

skinoren ar differin kuris geresnis ?

na as irgi sito kremo itin stipraus poveikio nepajuntu, bet gal neveltui sako, kad poveki vertinamas tik po 3 men smile.gif
o kontraceptines as nepritariu....
Atsakyti
as ir noreciau patarimo.. man jau nebe 16 ir nebe 20metu, bet pastaraji menesi pradejo nerealiai spuogeliai kilti-ir didesni ir mazesni... kai kurie su baisiais puliais kiti kaip isberimas atrodo. be pudros iseiti is namu nebegaliu,labai blogai jauciuos verysad.gif doh.gif
patarkit ar tas "differin" pades, kainuoja juk ne 10lt.
Atsakyti
QUOTE(_adlim @ 2007 11 21, 20:00)
as ir noreciau patarimo.. man jau nebe 16 ir nebe 20metu, bet pastaraji menesi pradejo nerealiai spuogeliai kilti-ir didesni ir mazesni... kai kurie su baisiais puliais kiti kaip isberimas atrodo. be pudros iseiti is namu nebegaliu,labai blogai jauciuos  verysad.gif  doh.gif
patarkit ar tas "differin" pades, kainuoja juk ne 10lt.

Gali kiek apmažinti, bet spuogų priežastis greičiausiai yra hormonai doh.gif
Atsakyti
O jie be receptu parduodami?? As siulau pirma pabandyti ko nors nevalgyti arba ko nors daugiau valgyti, gal siuo metu labai patiriate streso daug? Pasiziurekite i savo vidu, i gyvenimo buda, juk tik viena menesi jus beria, antibiotikai nera gerai odai, ja plonina ir t.t.., o kad butu rezultatas ne savaite jais reix teptis o kelis menesius.
As asmeniskai kentejau kokius metus nuo spuogu, keiciau mitybos iprocius, dariausi ivairius kraujo, hormonu tyrimus ir t.t.., kai neiskenciau nueijau pas dermatologe, israse net 4 tepalus su antibiotikais, nors pas mane spuogeliai vos matomi, maziukai. Manau tai labai gerai, nes kiekvienas antibiotikas skiriasi ir naikina skirtingas bakterijas ir turi skirtinga poveiki. Israse Differin, Imex, Erythromycino, ir labai gera spiritini boro tirpala su antibiotiku Levomycetinu, kuris tiesiog isdegina visus spuogus. As siais tepalais turejau 8 savaites istisa para vaikscioti issitepus, rezultatai buvo geri, aisku oda prisikentejo, bet spuogai praejo.
Atsakyti
QUOTE(laureena @ 2007 12 26, 16:00)
O jie be receptu parduodami?? As siulau pirma pabandyti ko nors nevalgyti arba ko nors daugiau valgyti, gal siuo metu labai patiriate streso daug? Israse Differin, Imex, Erythromycino, ir labai gera spiritini boro tirpala su antibiotiku Levomycetinu, kuris tiesiog isdegina visus spuogus. As siais tepalais turejau 8 savaites istisa para vaikscioti issitepus, rezultatai buvo geri, aisku oda prisikentejo, bet spuogai praejo.

nu va kas del streso ir mitybos-kai prasidejo bedos su spuogais, nei mityba keiciau, nei streso buvo, tiesiog nesupratau kaip taip eme jie kilti...ilgai masciau, bet manau kad tikrai kalti hormonai... nuejau pas gydytoja tai irgi israse spiritinio tirpalo su levomicitenu ir differin.... ir ka tikrai tepuos ir jauciu poveiki, bet pastebejau kelias dienas nepasitepiau ir vel spuogai ryskeja... siaip nera taip kad spuogai eme ir isnyko, bet jie mazesni, nebe skausmingi, greiciau nudziusta.... tikrai aplinkiniai pastebejo,kad oda pagrazejo.... paciai smagiau tik nezinau kaip bus kai baigsis tias spiritinis tepalas, nes dabar jau menesi tepuosi.
Atsakyti
QUOTE(_adlim @ 2007 12 26, 17:24)
nu va kas del streso ir mitybos-kai prasidejo bedos su spuogais, nei mityba keiciau, nei streso buvo, tiesiog nesupratau kaip taip eme jie kilti...ilgai masciau, bet manau kad tikrai kalti hormonai... nuejau pas gydytoja tai irgi israse spiritinio tirpalo su levomicitenu ir differin.... ir ka tikrai tepuos ir jauciu poveiki, bet pastebejau kelias dienas nepasitepiau ir vel spuogai ryskeja... siaip nera taip kad spuogai eme ir isnyko, bet jie mazesni, nebe skausmingi, greiciau nudziusta.... tikrai aplinkiniai pastebejo,kad oda pagrazejo.... paciai smagiau tik nezinau kaip bus kai baigsis tias spiritinis tepalas, nes dabar jau menesi tepuosi.

Tai negalvok kad kelias dienas pasitepsi ir praeis:) man liepe teptis 2menesius istisai, cia ilgas gydymosi kursas
Atsakyti
QUOTE(laureena @ 2007 12 28, 18:35)
Tai negalvok kad kelias dienas pasitepsi ir praeis:) man liepe teptis 2menesius istisai, cia ilgas gydymosi kursas

ta gydytoja man niekonepatare apskritai pasiziurejo kaip i kokia kvailele..bet man nebe 20metu ir ne 16,kai spuogai labai normalus reiskinys. israse tuos du vaistus ir nieko neaiskinus issiunte pro duris, bet aisku as puikiai suprantu,kad ne savaites ir ne menesio reikes rezultatams pasiekti... tikiuos viskas bus ok mirksiukas.gif
Atsakyti
na as differina jau naudoju apie 2 men.. beje nusipirkau ji cia pasiskaiciusi patarimu ir zinokit tie bjaurybes kaip ir isnyko... isauga vienas kitas koks nelabasis ir viskas.. bet nebera taip kad vaikstai visa sasuota nuo tu skausmingu spuogu... viskas ciki piki..
vakarui gerai pasitepu geliu, o diena diena drekinamuoju kremu... ir tikrai matosi rezultatas thumbup.gif
Atsakyti
sveiki, na as naudojau diferin du menesius istysai vakare pries miega, tik patariu tepti tik tas vietos kurios kelia problemu. Nes jei gelio patekdavo ant nosies ar kaktos iskart oda pradedavo luptis doh.gif
as naudodavau ant skruostu nes buvo ziaurus berimas, tai panaudojus du menesius berimas praejo, dabar darau pertrauka, o po to vel naudosiu profilaktiskai nes labai geras dalykas tik tepsiu pora kart per savaite
viso to moralas: man diferin tiko ir patyko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglencija: 03 sausio 2008 - 18:21
nuo differino mane išbėrė. daugiau juo nebesitepu. pinigai į balą doh.gif o gal žinot ką apie Akne BP 5 ? aš turiu, bet nežinau, naudoti man jį ar nea g.gif
Atsakyti
na kiek teko girdeti, kad tas b6 irgi sausina oda labai..
as pati asmeniskai tao nesu jo naudojus... bet kitiem padeda..
na kiekvieno oda skirtinga ir skirtingai reaguoja i tam tikrus vaistus... unsure.gif
Papildyta:
susimaisiau, ne b6 akne b5 blush2.gif smile.gif
Atsakyti
asmeniskai man AkneB5 labai nusausina oda, nupleskanoja jau baisiausiai. dabar atradau differin, jau pusmeti naudoju, ir pradziu kasdien, dabr i savaite keleta kartu - puikus rezultatai, labai dziaugiuosi oda, spuogu beveik nera, tik i soliariuma negalima eiti ir ant saules buti, nes tada irgi po diferino nupleiskanoja oda
Atsakyti