Man kosmetologė kažkada buvo liepus differin nusipirkti, bet tada nežinojau jo poveikio, be to vaistinėje neturėjo ir tik kainą pasakė, kad apie 50 lt tai pagalvojau maždaug dar ko... o dabar manau šį mėn. reiktų nusipirkti, nes kartais iškyla tų bjaurybių... tikiuosi nenudegins, nes Acne BP5 būtent taip ir padarė. Ryte atrodžiau kaip iš po gaisro, be to skausmas didelis. Gerai, kad iki vakaro atslūgo pritepus daug drėkinančio kremo
QUOTE(-freya- @ 2007 10 31, 13:38)
Man kosmetologė kažkada buvo liepus differin nusipirkti, bet tada nežinojau jo poveikio, be to vaistinėje neturėjo ir tik kainą pasakė, kad apie 50 lt tai pagalvojau maždaug dar ko... o dabar manau šį mėn. reiktų nusipirkti, nes kartais iškyla tų bjaurybių... tikiuosi nenudegins, nes Acne BP5 būtent taip ir padarė. Ryte atrodžiau kaip iš po gaisro, be to skausmas didelis. Gerai, kad iki vakaro atslūgo pritepus daug drėkinančio kremo
Jei nuo Acne BP5 nudirgo oda, o tikimybė, kad sudirgs nuo Differin yra kur kas didesnė Aš Acne BP5 tepu kasdien ir man jokių sudirgimo požymių ar sausėjimo Gal su tuo tepalu kas negerai?
QUOTE(prieblanda @ 2007 10 31, 17:45)
Jei nuo Acne BP5 nudirgo oda, o tikimybė, kad sudirgs nuo Differin yra kur kas didesnė Aš Acne BP5 tepu kasdien ir man jokių sudirgimo požymių ar sausėjimo Gal su tuo tepalu kas negerai?
o man atvirksciai, nuo differino tik pasausejo oda, jokiu kitu pasaliniu poveikiu, o nuo akne bp5 tai kai tik nusipirkau, nuvaliau visa veida tai oj buvo raudonais plemais ismete, po to bandziau tik ant spuogiuku tept, bet vis tiek sudirgindavo tose visetose labai.
merginos, man vienoje vietoje vis kyla ir kyla giluminei spuogiukai. kur yra lupos kamputis tai vertikaliai zemyn. dazniausiai ciklo viduryje pradeda veseti ta vietele ar verta vien del jos nusipirkti differina? nes su acne bp5 ten tepti neiseina - labai jautriai reaguoja, o acnofan nepadeda...
Pradžioj acnes bp5 veikimas toks ir yra, kad sudirgsta labai oda. Vėliau kai prisijaukinau tą tepalą, išmokau su juo naudotis tikrai jis man dažnai pagelbėja, pvz ypač giluminių spuogų atvejais. Tokie spuogai jau seniai pas mane nebesubręsta, nes spėju nunaikint
QUOTE(Prieskoninė @ 2007 11 01, 15:59)
Pradžioj acnes bp5 veikimas toks ir yra, kad sudirgsta labai oda. Vėliau kai prisijaukinau tą tepalą, išmokau su juo naudotis tikrai jis man dažnai pagelbėja, pvz ypač giluminių spuogų atvejais. Tokie spuogai jau seniai pas mane nebesubręsta, nes spėju nunaikint
na kakta as su acne ir susitvarkiau. dabar tik pries mmm iskyla, bet ir tai nespeja prasikalti pilnas, nes tuoj susitvarkau su jais
taciau va toj vietelej prie lupos acne man visiskai netinka
as naudoju diferin krema...gal jis net geriau..dziovina, bt ne taip stipriai...kai kurias tik vieteles rytais patepu drekinamuoju, o shiaip isvis kol gydausi jokio kremo netepu....
norejau paklasuti gal yra mergaiciu pirkusiu differin geli londone???noreciau suzinoti kur ji butu galima nusipirkti cia???
Abu naudojau ir man visai nieko nepadejo, kol neopradejau naudoti kontraceptiniu taleciu, nuo tada oda