Įkraunama...
Įkraunama...

skinoren ar differin kuris geresnis ?

QUOTE(Teliuke @ 2007 10 14, 16:12)
Labai ačiū 4u.gif  4u.gif  Nu aš ir pernelyg brangių pudrų sau negaliu leisti, nes studenčiokė dar, tai knygos man pirkimo sąraše pirmoje vietoje blush2.gif 
    Bet db reikia man įsigyti žūtbūt kompaktinę pudrą, sumąsčiau.. g.gif  Nu tai galvojau prigriebsiu arba Manhattan antibakterinę kompaktinę arba kur tu minėjai Rimmel Stay Matte... tik kaip čia db išsirinkti g.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  O su Rimmel Stay  Matte pudros po kiek laiko tau blizgesys vėl išlenda,mm? 4u.gif
  Oj nežinau gal Manhattan, geriau pirkti, mane visada nuramina, kai ant pudros būna parašyta antibakterinė lotuliukas.gif  nors gal tai tik reklaminis triukas ir tiek doh.gif

Jei Rimmel naudoju tiesiai ant odos, be krempudros, tai blizgėti ima po kokių 4 valandų g.gif Tai per dieną papildomai pasipudruoti gaunasi 1-2 kartus, nu max 3, jei ilga diena smile.gif
Nežinau kas toj Manhattan pudroj atlieka "antibakterinį" vaidmenį, tai ir negaliu atsakyti ax.gif

Ale mes čia jau ryškiai off topic blink.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 10 14, 16:29)
Jei Rimmel naudoju tiesiai ant odos, be krempudros, tai blizgėti ima po kokių 4 valandų  g.gif  Tai per dieną papildomai pasipudruoti gaunasi 1-2 kartus, nu max 3, jei ilga diena  smile.gif
Nežinau kas toj Manhattan pudroj atlieka "antibakterinį" vaidmenį, tai ir negaliu atsakyti  ax.gif

Ale mes čia jau ryškiai off topic  blink.gif  blush2.gif

Nu trupučiuką tikrai blush2.gif viskas ačiū už atsakymus, baigiu čia offtopicuoti ir tave vesti iš kelio 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
as gai pradejau naudoti differin kas antra vakara,nes kitu atveju ir be odos galima likti g.gif
Atsakyti
Vakar buvau dermatologe, iir sake, kad man reiks diferin gelio, israse recepta, nueinu i eurovaistine baze, o ji man duoda diferin krema... doh.gif tai sakau man gelio reikia..jinai sako, cia gi kremas parasytas ....o be to gelio jie neturi, tai likau it muse kandusi g.gif ...tai vel reiks ieskot gydytojos, nes dirba retai..... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2007 10 16, 10:02)
Vakar buvau dermatologe, iir sake, kad man reiks diferin gelio, israse recepta, nueinu i eurovaistine baze, o ji man duoda diferin krema... doh.gif tai sakau man gelio reikia..jinai sako, cia gi kremas parasytas ....o be to gelio jie neturi, tai likau it muse kandusi  g.gif ...tai vel reiks  ieskot gydytojos, nes dirba retai..... unsure.gif

as tai pati savamoksliskai nusipirkau differin geli.. pradziai padejo.. gal ir dabar padetu, bet man nuo jo tiek issausejo oda, kad net drekinamasis kremas tepamas sluoksniais nepadejo.. taigi besigydant spuogus, pasigavau dar didesne beda doh.gif ir kai galu gale prisiverciau nueit pas dermatologe, ji sake, kad differin kremas ne toks agresyvus ir mano aatveju butu uzteke jo.. taigi ziurek, pagal savo oda, jei ji jautri, tai nesiulyiau pirkt gelio, nes jis gali, kaip ir man, tiesiog suerzint oda.. ir liksi tada be spuogu, o su raudonom demem ant veiso, kurios greit nykt nenri doh.gif
Atsakyti
QUOTE(viiilma @ 2007 10 16, 12:39)
as tai pati savamoksliskai nusipirkau differin geli.. pradziai padejo.. gal ir dabar padetu, bet man nuo jo tiek issausejo oda, kad net drekinamasis kremas tepamas sluoksniais nepadejo.. taigi besigydant spuogus, pasigavau dar didesne beda  doh.gif  ir kai galu gale prisiverciau nueit pas dermatologe, ji sake, kad differin kremas ne toks agresyvus ir mano aatveju butu uzteke jo.. taigi ziurek, pagal savo oda, jei ji jautri, tai nesiulyiau pirkt gelio, nes jis gali, kaip ir man, tiesiog suerzint oda.. ir liksi tada be spuogu, o su raudonom demem ant veiso, kurios greit nykt nenri  doh.gif

Dienai kremą su SPF15 naudojai? huh.gif
Atsakyti
QUOTE(viiilma @ 2007 10 16, 12:39)
as tai pati savamoksliskai nusipirkau differin geli.. pradziai padejo.. gal ir dabar padetu, bet man nuo jo tiek issausejo oda, kad net drekinamasis kremas tepamas sluoksniais nepadejo.. taigi besigydant spuogus, pasigavau dar didesne beda  doh.gif  ir kai galu gale prisiverciau nueit pas dermatologe, ji sake, kad differin kremas ne toks agresyvus ir mano aatveju butu uzteke jo.. taigi ziurek, pagal savo oda, jei ji jautri, tai nesiulyiau pirkt gelio, nes jis gali, kaip ir man, tiesiog suerzint oda.. ir liksi tada be spuogu, o su raudonom demem ant veiso, kurios greit nykt nenri  doh.gif

tai va...susiradau savo dermatologes kontaktus, pasirodo ten buvo parasytas kremas, nes ziemai tai daug geriau... smile.gif
o plius man krema, kai sauleta liepe naudot spf 50+
Atsakyti
tai kad nebebuvo tos saules, kai pradejau naudoti.. neilgai as ji tepanaudojau ir ismete tom serpetojanciom demes.. manot cia del to, kad krema be SPF naudojau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2007 10 16, 13:22)
tai va...susiradau savo dermatologes kontaktus, pasirodo ten buvo parasytas kremas, nes ziemai tai daug geriau... smile.gif
o plius man krema, kai sauleta liepe naudot spf 50+

Ane? biggrin.gif

Keletas faktų:
- SPF 15 atspindi ~95 proc. UV spindulių
- SPF 30 atspindi ~97 proc. UV spindulių
- Didesnis SPF nei 30 leidžia tik ilgiau būti saulėje iš naujo netepant kremo, tačiau geresnės apsaugos nesuteikia.
- Sunku rasti kremą su SPF, kuris neriebintų odos. Paprastai kuo didesnis SPF, tuo riebesnis kremas. Padoriausi variantai riebiai odai yra visgi su SPF 15, nes tokių kremų yra daugiausiai ir šiaip tokio lygio visai pakanka.

Pati naudoju priemonę su BHA kasdien, taigi mano odai tikimybė nudegti saulėje kur kas didesnė kaip ir jums, kurios naudoja Differin. Kasdien tepuosi kremu su SPF 15 ir net karščiausią vasaros dieną dar nebuvau nusvilusi veido mirksiukas.gif

Bet kuriuo atveju, nesiūlyčiau tik nusipirkus Differin jį iškart naudoti kasdien. Aš iš pradžių naudočiau 2-3 kartus per savaitę ir žiūrėčiau kaip oda reaguoja. Jei nieko nesidaro, tada sudažninčiau iki 4-5 kartų. Nors apie odos sausėjimą yra parašyta informaciniame lapelyje, tačiau tai jokiu būdu nėra požymis, kad jūsų oda sveiksta. Priešingai - dėl nuolatinio sausumo atsiranda sudirgimas ir spuogai negyja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 10 16, 14:11)
Ane?  biggrin.gif

Keletas faktų:
- SPF 15 atspindi ~95 proc. UV spindulių
- SPF 30 atspindi ~97 proc. UV spindulių
- Didesnis SPF nei 30 leidžia tik ilgiau būti saulėje iš naujo netepant kremo, tačiau geresnės apsaugos nesuteikia.
- Sunku rasti kremą su SPF, kuris neriebintų odos. Paprastai kuo didesnis SPF, tuo riebesnis kremas. Padoriausi variantai riebiai odai yra visgi su SPF 15, nes tokių kremų yra daugiausiai ir šiaip tokio lygio visai pakanka.

Pati naudoju priemonę su BHA kasdien, taigi mano odai tikimybė nudegti saulėje kur kas didesnė kaip ir jums, kurios naudoja Differin. Kasdien tepuosi kremu su SPF 15 ir net karščiausią vasaros dieną dar nebuvau nusvilusi veido  mirksiukas.gif

Bet kuriuo atveju, nesiūlyčiau tik nusipirkus Differin jį iškart naudoti kasdien. Aš iš pradžių naudočiau 2-3 kartus per savaitę ir žiūrėčiau kaip oda reaguoja. Jei nieko nesidaro, tada sudažninčiau iki 4-5 kartų. Nors apie odos sausėjimą yra parašyta informaciniame lapelyje, tačiau tai jokiu būdu nėra požymis, kad jūsų oda sveiksta. Priešingai - dėl nuolatinio sausumo atsiranda sudirgimas ir spuogai negyja  doh.gif

keista, kaip gydytoja tokiu faktu nezino?na man ta krema su apsauga israse, nes vaziuoju i italija, bet ir ten ta saule dabar menka...
o be to gydytoja sake, kad ir tures oda siek tiek pleiskanoti ir tepti, kai ne sauleta bepanten tepaliuku, jokiu kremu nenaudoti, nes retas kuris diferin gerai toleruoja...
dar pamirsau paminet, kad dar plius prie to geriu antibiotikus, ir jei dar padidina odos pigmentacija....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krikstole: 16 spalio 2007 - 14:53
QUOTE(prieblanda @ 2007 10 16, 15:11)
Ane?  biggrin.gif

Pati naudoju priemonę su BHA kasdien, taigi mano odai tikimybė nudegti saulėje kur kas didesnė kaip ir jums, kurios naudoja Differin. Kasdien tepuosi kremu su SPF 15 ir net karščiausią vasaros dieną dar nebuvau nusvilusi veido  mirksiukas.gif

nu del spf15 kremo vasara tai bent jau man tikrai nieko gero nebutu blink.gif
skirtingai odai ir skirtingas spf reikalingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2007 10 16, 15:53)
nu del spf15 kremo vasara tai bent jau man tikrai nieko gero nebutu blink.gif
skirtingai odai ir skirtingas spf reikalingas smile.gif

O jūs pakankamai kremo užtepat? Nes čia klaida Nr. 1 - visi gaili kremo ir gauna nepakankamą apsaugą rolleyes.gif

Ai, dar gi pamiršau parašyti, kad būtinai kremas su SPF turi turėti apsaugą nuo UVA ir UVB spindulių, nes dar yra nemažai tokių, kurie turi tik UVB apsaugą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieblanda: 16 spalio 2007 - 15:52