QUOTE(Teliuke @ 2007 10 14, 16:12)
Labai ačiū Nu aš ir pernelyg brangių pudrų sau negaliu leisti, nes studenčiokė dar, tai knygos man pirkimo sąraše pirmoje vietoje
Bet db reikia man įsigyti žūtbūt kompaktinę pudrą, sumąsčiau.. Nu tai galvojau prigriebsiu arba Manhattan antibakterinę kompaktinę arba kur tu minėjai Rimmel Stay Matte... tik kaip čia db išsirinkti O su Rimmel Stay Matte pudros po kiek laiko tau blizgesys vėl išlenda,mm?
Oj nežinau gal Manhattan, geriau pirkti, mane visada nuramina, kai ant pudros būna parašyta antibakterinė nors gal tai tik reklaminis triukas ir tiek
Bet db reikia man įsigyti žūtbūt kompaktinę pudrą, sumąsčiau.. Nu tai galvojau prigriebsiu arba Manhattan antibakterinę kompaktinę arba kur tu minėjai Rimmel Stay Matte... tik kaip čia db išsirinkti O su Rimmel Stay Matte pudros po kiek laiko tau blizgesys vėl išlenda,mm?
Oj nežinau gal Manhattan, geriau pirkti, mane visada nuramina, kai ant pudros būna parašyta antibakterinė nors gal tai tik reklaminis triukas ir tiek
Jei Rimmel naudoju tiesiai ant odos, be krempudros, tai blizgėti ima po kokių 4 valandų Tai per dieną papildomai pasipudruoti gaunasi 1-2 kartus, nu max 3, jei ilga diena
Nežinau kas toj Manhattan pudroj atlieka "antibakterinį" vaidmenį, tai ir negaliu atsakyti
Ale mes čia jau ryškiai off topic