QUOTE(Teliuke @ 2007 10 14, 14:06)
Nu prieblanda pateik db man kaip dundukei kosmetikos pasaulyje
Gerų pudrų sąrašiuką, ar bent jau patikimus tų pudrų gamintojus
būčiau lb dėkinga..
Nes aš tai visiškai nesusigaudau šiame Lorealių, Max factor, maybelline, antibakterinių pudrų tokių kaip acnecolorų, biodagros, manhettenu sąraše.... Norėtųsi ne taip pakenkti odai, bet kartais tos antibakterinės, gydomosios pudros būna didesnis brudas už paprastas...
Vajetau, o dar kai oda linkusi į riebumą, tai išvis kažkoks siaubelis
Čia apžvelgta dalis kreminių pudrų, iš kurių bandžiau tik L'Oreal True Match, bet nepatiko, nes labai tepė rūbus. Šiaip ne gamintojuje esmė, o kiekvienoje atskiroje pudroje, nes tas pats gamintojas visko prigamina
Dabar turiu Maybelline Pure Make-Up (irgi tepa rūbus), lengva pudra, bet sulygina veido spalvą, nepastebėjau, kad ją naudojant kiltų daugiau spuogų nei įprasta, tą patį galiu pasakyti ir apie MaxFactor Colour Adapt, tik kad ji netepa rūbų. Po absoliučiai visų pudrų dienos bėgyje man reikia naudoti kompaktinę pudrą, nes išlenda blizgesys. Dabar turiu ir tikrai nesiskundžiu Rimmel Stay Matte kompaktinę.
Turėjau kažkada vaistinėse parduodamo Dercome Simplex (atrodo taip vadinasi) mažą pakuotę, tai bjaurus daiktas bjauriai tepėsi ir bjaurios spalvos
Gal su spuogais ir draugauja, bet tik tiek.
Nežinau, gal brangiųjų kosmetikos ženklų kaip Chanel, Lancome ir kt. pudros yra geresnės ir po jų nereikia kompaktinės, bet man pakanka ir tų pigesnių