Įkraunama...
Įkraunama...

skinoren ar differin kuris geresnis ?

QUOTE(Shindila @ 2007 08 13, 10:16)
gal ir prasciausia bet suklydai tiek ji tikrai nekainuoja  tongue.gif  17lt daugiausia- paieskojus ir pigiau. Man acnecolor labai patinka, ir kas tinka vienam tas netinka kitam  mirksiukas.gif  siaip tai as nenaudoju jos gydyt spuogams, tam yra kitokiu priemoniu, o si- tik pagabininkas  tongue.gif o ir del blizgejimo.. juk kam yra kompaktines pudros??? pilnas makiazas darosi makiazo pagrindas+ biri/kompaktine pudra  bigsmile.gif

Rezultatas - tavo oda paduso lotuliukas.gif del tokiu stropiu maskavimu ir gaunas uzburtas spuogu ratas. Aisku, ne man jus kritikuot... unsure.gif pati dar tik savaite bandau atsisakyt pudros (na bent jau skystos), nes pagaliau suvokiau, kad spuogu po ja 100% nepaslepsi smile.gif geriau siek tiek pakentet - ir issigydyt.
Atsakyti
QUOTE(xelA @ 2007 10 12, 17:41)
Rezultatas - tavo oda paduso  lotuliukas.gif  del tokiu stropiu maskavimu ir gaunas uzburtas spuogu ratas. Aisku, ne man jus kritikuot...  unsure.gif  pati dar tik savaite bandau atsisakyt pudros (na bent jau skystos), nes pagaliau suvokiau, kad spuogu po ja 100% nepaslepsi smile.gif geriau siek tiek pakentet - ir issigydyt.

jei maskuoji tinkamomis priemonemis, kurios nekemsa poru-nepadusta lotuliukas.gif oda.

Juk toli grazu ne kiekviena, turinti rimtu veido odos problemu, dristu eiti i gatve be "maskuotes". o ir nereikia tokiu auku, ne akmens amzius yra, gaminamos ir problematiskai odai maskavimo priemones+turincios gydanti poveiki.
Atsakyti
QUOTE(saule.a @ 2007 10 13, 17:13)
jei maskuoji tinkamomis priemonemis, kurios nekemsa poru-nepadusta  lotuliukas.gif oda.

Juk toli grazu ne kiekviena, turinti rimtu veido odos problemu, dristu eiti i gatve be "maskuotes". o ir nereikia tokiu auku, ne akmens amzius yra, gaminamos ir problematiskai odai maskavimo priemones+turincios gydanti poveiki.

Dėl gydomojo poveikio tai dar pasiginčyčiau cool.gif

Atsakyti
siaip is tikruju sakykit ka norit bet pudros krempudros ir t.t. nesvarbu jos dermatologines ar ne jas naudoti nera sveika kai tawo oda problematiska , bet jei savimi nepasitiki ir bijai iseiti i gatve su savo spuoguotu veidu unsure.gif tai tada belieka viena iseitis maskuotis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(winnerss @ 2007 10 14, 10:38)
siaip is tikruju sakykit ka norit bet pudros krempudros ir t.t. nesvarbu jos dermatologines ar ne jas naudoti nera sveika kai tawo oda problematiska , bet jei savimi nepasitiki ir bijai iseiti i gatve  su savo spuoguotu veidu  unsure.gif  tai tada belieka viena iseitis maskuotis  4u.gif

Pudra pudrai nelygu - kai kuriuos (tiksliau daugumą) kremus linkusiai spuoguotis odai naudoti irgi nelabai sveika ax.gif
Kadangi naudojant retinoidinius preparatus padidėja odos jautrumas saulei, todėl reikia dienai naudoti kremus su SPF, o tokiu atveju nėra didelio skirtumo ar kremas su SPF (nes probleminei odai tinkamą rasti sunku) ar pudra dar ant viršaus užtepta rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 10 14, 11:48)
Pudra pudrai nelygu - kai kuriuos (tiksliau daugumą) kremus linkusiai spuoguotis odai naudoti irgi nelabai sveika  ax.gif
Kadangi naudojant retinoidinius preparatus padidėja odos jautrumas saulei, todėl reikia dienai naudoti kremus su SPF, o tokiu atveju nėra didelio skirtumo ar kremas su SPF (nes probleminei odai tinkamą rasti sunku) ar pudra dar ant viršaus užtepta  rolleyes.gif

nu manau kad visgi yra skirtumas tarp kremo ir pudros smile.gif
pati naudoju krema su spf ir visai nekyla noras vietoj jo tepti pudra,nes jauciu tikrai nemaza skirtuma smile.gif
kad ir kaip ten bebutu pudros ir kremo paskirtys skirtingos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2007 10 14, 12:48)
nu manau kad visgi yra skirtumas tarp kremo ir pudros smile.gif
pati naudoju krema su spf ir visai nekyla noras vietoj jo tepti pudra,nes jauciu tikrai nemaza skirtuma smile.gif
kad ir kaip ten bebutu pudros ir kremo paskirtys skirtingos  ax.gif

Aš ir nesakau pudrą naudot vietoj kremo, sakau jei ant viršaus užtepsi pudros, tai milžiniško skirtumo neįvyks rolleyes.gif Aišku, ne kiekvieną pudrą gali tept ax.gif

Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 10 14, 13:08)
Aš ir nesakau pudrą naudot vietoj kremo, sakau jei ant viršaus užtepsi pudros, tai milžiniško skirtumo neįvyks  rolleyes.gif  Aišku, ne kiekvieną pudrą gali tept  ax.gif

Nu prieblanda pateik db man kaip dundukei kosmetikos pasaulyje blush2.gif Gerų pudrų sąrašiuką, ar bent jau patikimus tų pudrų gamintojus g.gif būčiau lb dėkinga..
Nes aš tai visiškai nesusigaudau šiame Lorealių, Max factor, maybelline, antibakterinių pudrų tokių kaip acnecolorų, biodagros, manhettenu sąraše.... Norėtųsi ne taip pakenkti odai, bet kartais tos antibakterinės, gydomosios pudros būna didesnis brudas už paprastas... doh.gif schmoll.gif Vajetau, o dar kai oda linkusi į riebumą, tai išvis kažkoks siaubelis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teliuke: 14 spalio 2007 - 13:07
QUOTE(Teliuke @ 2007 10 14, 14:06)
Nu prieblanda pateik db man kaip dundukei kosmetikos pasaulyje blush2.gif  Gerų pudrų sąrašiuką, ar bent jau patikimus tų pudrų gamintojus g.gif būčiau lb dėkinga..
  Nes aš tai visiškai nesusigaudau šiame Lorealių, Max factor, maybelline, antibakterinių pudrų tokių kaip acnecolorų, biodagros, manhettenu sąraše.... Norėtųsi ne taip pakenkti odai, bet kartais tos antibakterinės, gydomosios pudros būna didesnis brudas už paprastas... doh.gif  schmoll.gif  Vajetau, o dar kai oda linkusi į riebumą, tai išvis kažkoks siaubelis unsure.gif

Čia apžvelgta dalis kreminių pudrų, iš kurių bandžiau tik L'Oreal True Match, bet nepatiko, nes labai tepė rūbus. Šiaip ne gamintojuje esmė, o kiekvienoje atskiroje pudroje, nes tas pats gamintojas visko prigamina rolleyes.gif
Dabar turiu Maybelline Pure Make-Up (irgi tepa rūbus), lengva pudra, bet sulygina veido spalvą, nepastebėjau, kad ją naudojant kiltų daugiau spuogų nei įprasta, tą patį galiu pasakyti ir apie MaxFactor Colour Adapt, tik kad ji netepa rūbų. Po absoliučiai visų pudrų dienos bėgyje man reikia naudoti kompaktinę pudrą, nes išlenda blizgesys. Dabar turiu ir tikrai nesiskundžiu Rimmel Stay Matte kompaktinę.
Turėjau kažkada vaistinėse parduodamo Dercome Simplex (atrodo taip vadinasi) mažą pakuotę, tai bjaurus daiktas bjauriai tepėsi ir bjaurios spalvos schmoll.gif Gal su spuogais ir draugauja, bet tik tiek.
Nežinau, gal brangiųjų kosmetikos ženklų kaip Chanel, Lancome ir kt. pudros yra geresnės ir po jų nereikia kompaktinės, bet man pakanka ir tų pigesnių ax.gif
Atsakyti
Atsiprašau, o kokia differno talpa?
Atsakyti
QUOTE(Partena @ 2007 10 14, 15:16)
Atsiprašau, o kokia differno talpa?

30 g rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 10 14, 14:39)
Čia apžvelgta dalis kreminių pudrų, iš kurių bandžiau tik L'Oreal True Match, bet nepatiko, nes labai tepė rūbus. Šiaip ne gamintojuje esmė, o kiekvienoje atskiroje pudroje, nes tas pats gamintojas visko prigamina  rolleyes.gif
Dabar turiu Maybelline Pure Make-Up (irgi tepa rūbus), lengva pudra, bet sulygina veido spalvą, nepastebėjau, kad ją naudojant kiltų daugiau spuogų nei įprasta, tą patį galiu pasakyti ir apie MaxFactor Colour Adapt, tik kad ji netepa rūbų. Po absoliučiai visų pudrų dienos bėgyje man reikia naudoti kompaktinę pudrą, nes išlenda blizgesys. Dabar turiu ir tikrai nesiskundžiu Rimmel Stay Matte kompaktinę.
Turėjau kažkada vaistinėse parduodamo Dercome Simplex (atrodo taip vadinasi) mažą pakuotę, tai bjaurus daiktas bjauriai tepėsi ir bjaurios spalvos  schmoll.gif  Gal su spuogais ir draugauja, bet tik tiek.
Nežinau, gal brangiųjų kosmetikos ženklų kaip Chanel, Lancome ir kt. pudros yra geresnės ir po jų nereikia kompaktinės, bet man pakanka ir tų pigesnių  ax.gif

Labai ačiū 4u.gif 4u.gif Nu aš ir pernelyg brangių pudrų sau negaliu leisti, nes studenčiokė dar, tai knygos man pirkimo sąraše pirmoje vietoje blush2.gif
Bet db reikia man įsigyti žūtbūt kompaktinę pudrą, sumąsčiau.. g.gif Nu tai galvojau prigriebsiu arba Manhattan antibakterinę kompaktinę arba kur tu minėjai Rimmel Stay Matte... tik kaip čia db išsirinkti g.gif doh.gif lotuliukas.gif O su Rimmel Stay Matte pudros po kiek laiko tau blizgesys vėl išlenda,mm? 4u.gif
Oj nežinau gal Manhattan, geriau pirkti, mane visada nuramina, kai ant pudros būna parašyta antibakterinė lotuliukas.gif nors gal tai tik reklaminis triukas ir tiek doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teliuke: 14 spalio 2007 - 15:15