Įkraunama...
Įkraunama...

skinoren ar differin kuris geresnis ?

QUOTE(Inesssija @ 2007 09 28, 21:12)
O jeigu spuogu nera o tik atsirado daug inkstiru ar tiks differin? g.gif

nu zinok nesiulau schmoll.gif
nors naudoju differin dar tik tris dienas,bet pastebejau,kad jis tikrai smarkiai sausina oda.todel nusprendziau kad tikriausiai ribosiu vartojima ir tepsiu kas antra vakara.
o nugarai ir krutinej tai lyg ir nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciukas @ 2007 09 29, 14:54)
uh tikiuosi pades, nes menesio gale turiu buti labai grazi  ax.gif

abejoju kad viena priemone padarys stebukla ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesssija @ 2007 09 28, 20:12)
O jeigu spuogu nera o tik atsirado daug inkstiru ar tiks differin? g.gif

Netiks schmoll.gif inkštirams reikia priemonių su BHA ax.gif
Atsakyti
siaip noreciau nuliudinti tas kurios mano kad vien differinu gali uzsigydyti spuogus tam reikia pakankamai ilgo kompleksinio gydymo prausiklis koks nors kremas kaukes ir pan. pvz as naudoju differina eucerin prausikli uriage cu zn krema ir kauke veliau zadu bandyti naudoti uriage kosmetika su aha rugstimis . Siaip differinu labai dziauogiuosi ji naudoju nuo rugpjucio 11 d. tarpais buvo kad kokias 4 dienas nenaudodavau bet tai ne esme svarbiausia kad rezultatas tikrai puikus aisku dar atsiranda ne vienas ir ne du spuogai bet bent ne tiek daug kiek anksciau kad vienu metu budavo ir ant kaktos keletas ir ant nosies ir po nosimi ir dar ant smakro dabar dazniausiai ant kaktos atsiranda ir siaip manau kad spuogus gal po kokiu metu uzsigydysiu mirksiukas.gif tai tiek mano pastebejimu rolleyes.gif o kad sausina odele tai reikia drekinamaji kremuka naudoti rytais su juo tepti arba viena vakara differina kita vakara drekinamaji kremuka ir viskas bus ciki briki mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 09 30, 12:05)
Netiks  schmoll.gif  inkštirams reikia priemonių su BHA  ax.gif

o kas cia per priemones su BHA? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesssija @ 2007 09 30, 12:49)
o kas cia per priemones su BHA?  g.gif

Čia yra pakankamai išsamus straipsnis apie tai, kas yra BHA, kam tai naudojama, be to, ir retinoidai aptarti mirksiukas.gif

Apskritai pritariu winnerss nuomonei, kad vien Differin nėra išsigelbėjimas - reikalinga nuolatinė odos priežiūra. Žadėjau įsigyti Differin, kai subaigsiu savo Akne BP5 (turi 5 proc. benzoilio peroksido, kuris slopina bakterijų, sukeliančių spuogus, veiklą), bet dabar žiūru, kad gal ir nebeprireiks Differino g.gif Kiekvieną vakarą veidą tepu lengvu kremu su 2 proc. BHA (kur Lietuvoj šių priemonių gauti nežinau, aš perku internetu ax.gif ), o ryte Acne BP5 + būtinai koks nors kremas su SPF 15, nes naudojant priemones su BHA jos būtinos, kad nenudegtų veidas nuo saulės. Reikėjo odą pripratinti prie tokio režimo, kad nepleiskanotų ir neraustų, bet palaipsniui priprato ir poveikis tikrai matosi good.gif Salicilo rūgštis labai teigiamai veikia inkštirus, pas mane jų sumažėjo ir jie ne tokie ryškūs bigsmile.gif
Žodžiu, būtina nuosekli kasdieninė priežiūra ir nė dienos atsipalaiduoti, nes spuogai tik to ir telaukia dry.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 09 30, 13:13)
Čia yra pakankamai išsamus straipsnis apie tai, kas yra BHA, kam tai naudojama, be to, ir retinoidai aptarti  mirksiukas.gif 

Iš to puslapio ir siuntiesi tuos kremukus su BHA?
Kiek kainuoja siuntimas? Nerandu kur būtų parašyta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikusha @ 2007 10 01, 10:54)
Iš to puslapio ir siuntiesi tuos kremukus su BHA?
Kiek kainuoja siuntimas? Nerandu kur būtų parašyta  blush2.gif

Siunčiuosi iš europinio puslapio, ten ir yra tarifai. Šiaip siuntinys iki 2 kg kainuoja 16.5 eur doh.gif Kaip tik praeitą savaitę buvo akcija - 50 proc. nuolaida siuntimui, bet vis tiek kooperavausi su kitom merginom, kad pigiau būtų ax.gif

Ale mes varom off topic blush2.gif doh.gif
Atsakyti
man irgi geresnis differin'as, bet jo ilgai nepavartojau, baisiausiai jau išsausėjus ir jautri oda pasidarė, o ir giluminiai užgijo, tai šiuo metu tepu skinoren, man jis tinka, nors poveikis daug silpnesnis, tačiau patinka dar, kad šiek tiek man atrodo strazdanas balina g.gif
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2007 09 26, 12:56)
bet ju be recepto negausi....o jei gydytojas nesiulo, o nuejus pradesi reikalauti recepto...tai ne kas....

as pirkau be recepto eurovaistineje,ir net neklause ar turiu,na taigi ne raminantys vaistai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2007 10 08, 18:51)
as pirkau be recepto eurovaistineje,ir net neklause ar turiu,na taigi ne raminantys vaistai schmoll.gif

kremas be recepto, o gelis su
bet man irgi be recepto pardave smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2007 10 08, 17:51)
kremas be recepto, o gelis su
bet man irgi be recepto pardave smile.gif

na nezinau,bet as pirkau geli ir net nepaklause g.gif
Atsakyti