Įkraunama...
Įkraunama...

skinoren ar differin kuris geresnis ?

QUOTE(winnerss @ 2007 08 04, 09:42)
o vis del to koki is siu dvieju kremu man galetumete pasiulyti mano oda nera labai spuoguota bet daznai isdygsta tokei kaip puliniai spuogai  blink.gif  tai galvoju gal man geriau differin ka ? kaip jus manote ? Beto per kiek laiko jus uzsigydete spuogus, zinau kad tai ilgas procesas bet vistiek butu idomu suzinoti blush2.gif

na as manau kad differinas skirtas jau sunkiai buklei gydyti mirksiukas.gif
Atsakyti
esu naudojus ir ta,ir ta. tai vienareiksmiskai esu tik uz differina:) skinorenas man grauzdavo oda, man kzkp ir apskritai jis atrodo prastesnis..
Atsakyti
Sveikos, o šie preparatai parduodami be recepto?
Atsakyti
sveika kiek skaiciau skinorenas yra receptinis o differin nereceptinis vaistas taciau galiu drasiai teigti kad vaistinese skinorena parduos ir be recepto kai pirkau euro vaistineje, recepto net neprase mirksiukas.gif ir neklause iskart padave
Atsakyti
abu vaistais tikrai parduodami be recepto;) 100proc.
Atsakyti
Ačiū, reiks nusipirkti rolleyes.gif
Atsakyti
Vaistinėje bent jau man sakė, kad differin gelis yra receptinis, o differin kremas - ne. O man kosmetologė liepė nusipirkt gelį, bet recepto nedavė. Tai nesupratau vienžo... Ar tas kremas kuo skiriasi nuo gelio? šiaip manyčiau gelis turėtų būti stipresnis g.gif
Atsakyti
o kiek tas differin kainuoja? neprisimenu, gal esu naudojus, be apie skinoren tai schmoll.gif visiskai man nepadejo, tik dirgindavo oda blink.gif
Atsakyti
Differin kainuoja apie 50 - 60 lt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2007 08 07, 12:23)
o kiek tas differin kainuoja? neprisimenu, gal esu naudojus, be apie skinoren tai  schmoll.gif  visiskai man nepadejo, tik dirgindavo oda  blink.gif

Aš pirkau prieš pora mėnesiukų, tai kainavo ~60 Lt. Be to, aš skinoren nenaudojau, todėl negaliu jų palyginti, bet pasakysiu pagiriamąjį žodį differin'ui smile.gif aišku, dar pasirodo vienas kitas spuogelis, bet su tuo, kas darėsi prieš porą mėnesių, ir lyginti nereikia. rezultatai akivaizdūs thumbup.gif
tai dabar sugalvojau, žarnyną prasivalyt. tikiuosi, kad po to dar pagražės odytė smile.gif
Papildyta:
QUOTE(-freya- @ 2007 08 07, 11:30)
Vaistinėje bent jau man sakė, kad differin gelis yra receptinis, o differin kremas - ne. O man kosmetologė liepė nusipirkt gelį, bet recepto nedavė. Tai nesupratau vienžo... Ar tas kremas kuo skiriasi nuo gelio? šiaip manyčiau gelis turėtų būti stipresnis g.gif

ir dar.. smile.gif aš naudojau gelį ir jį nusipirkau be recepto smile.gif
Atsakyti
skinoren naudoju jau antrus metus. na, nesu silkine odele, bet vis tik labai patenkinta. ir niekas man negrauzia ir nesausina, nors sese de to paties negalejo naudoti. jis toks rugstinis tepaliukas. kitokio nebeisivaizduioju. nors reikes gal ta stipresni pabandyt.. bigsmile.gif
Atsakyti
mano oda nera labai spoguota ar problemiska, bet ka isdygsta spuogeliai keli as juos pateplioju skinoren, ir ciki thumbup.gif o grauzia tai tikrai truputi, ypac pazeista vieta, bet taip ir turi buti
Atsakyti