Įkraunama...
Įkraunama...

skinoren ar differin kuris geresnis ?

QUOTE(krikstole @ 2007 09 27, 14:10)
na ka...atrodo tas differin medalio vertas.......bet as bijau...jei jis palyginus toks stiprus ir dar antibiotikas...ar neisplonina perdem odos?  g.gif

Differin NĖRA antibiotikas. Apie tai buvo rašyta. Gal temą perskaitykit visgi, ką? huh.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 09 27, 14:23)
Gal temą perskaitykit visgi, ką? huh.gif

misija neįmanoma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 09 27, 14:23)
Differin NĖRA antibiotikas. Apie tai buvo rašyta. Gal temą perskaitykit visgi, ką? huh.gif

O kažin kodėl vaistinėj tikina ,kad antibiotikas? g.gif Ar jos ten neapsišvietusios blink.gif
Atsakyti
as bvau pradejusi vartoti ta geli, bet man taip odele serpetot pradejo, kad nezinojau kaip uzsitepti pudra schmoll.gif niu bet pasiskaiciusi cia jusu pagyru, greiciausiai vel itrauksiu ji i savo veidelio gydymo meniu ax.gif
o ji sudaro: putos su arbatmedzio aliejumi is body shop, Sprunk Jansen drekinamasis kremas nuo spuogu, Avene vandenukas, pylingas...niu ir dar visokiu 4u.gif
o cia kazin visoms taip serpetoja ar tik man? ir nezinau kaip man ji teplioti....ar tik ant spuogeliu, ar ant viso veidelio? nes niekada negaliu nuspeti kur tas kitas bjaurybe spuogas issoks verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gerduka @ 2007 09 28, 00:48)
as bvau pradejusi vartoti ta geli, bet man taip odele serpetot pradejo, kad nezinojau kaip uzsitepti pudra  schmoll.gif niu bet pasiskaiciusi cia jusu pagyru, greiciausiai vel itrauksiu ji i savo veidelio gydymo meniu  ax.gif
o ji sudaro: putos su arbatmedzio aliejumi is body shop, Sprunk Jansen drekinamasis kremas nuo spuogu, Avene vandenukas, pylingas...niu ir dar visokiu  4u.gif
o cia kazin visoms taip serpetoja ar tik man? ir nezinau kaip man ji teplioti....ar tik ant spuogeliu, ar ant viso veidelio? nes niekada negaliu nuspeti kur tas kitas bjaurybe spuogas issoks  verysad.gif

iš pradžių tepk tik ant pačių spuogelių, kad neišsausėtų oda. nors mano oda nėra jautri, bet vis vien buvo atsiradę sausesnių plotelių, tedėl būtinai reikia naudoti gerai drėkinantį kremą. vėliau oda apsipras ir tikrai neturėtų būti problemų su odos šerpetojimu 4u.gif
beje, man tas Sprunk Jansen kremas tik pablogino situaciją, bet tai čia kiekvienam skirtingai turbūt smile.gif
ir dar viena pastabėlė visoms: apie tai, kaip differiną naudoti, kur jo nusipirkti, kiek jisai kainuoja, ar jisai antibiotikas ar ne, rašyta ankstesniuose pasisakymuose, todėl nepatingėkit pasiskaityt, kad nereikėtų kartoti to paties keletą kartą..
Atsakyti
QUOTE(daisha @ 2007 09 28, 07:36)
ir dar viena pastabėlė visoms: apie tai, kaip differiną naudoti, kur jo nusipirkti, kiek jisai kainuoja, ar jisai antibiotikas ar ne, rašyta ankstesniuose pasisakymuose, todėl nepatingėkit pasiskaityt, kad nereikėtų kartoti to paties keletą kartą..

mirksiukas.gif ir aš pritariu. paskaitykit, vietoj n-tojo karto klausdamos to paties.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikusha: 28 rugsėjo 2007 - 07:45
Sudekit visa informacija i pirma puslapi, tada bus aisku, o dabar "ansktesniuose pasisakymuose" ieskoti yra beprasmiska doh.gif:
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 09 27, 22:32)
O kažin kodėl vaistinėj tikina ,kad antibiotikas? g.gif Ar jos ten neapsišvietusios blink.gif

Čia rašiau apie tai, kas yra Differin ir kodėl tai nėra antibiotikas. Nesvarbu kur sakė, kad Differin antibiotikas - tas žmogus tikrai neteisingai jus informavo schmoll.gif

Aiškumo dėlei: antibiotikai yra medžiagos, naikinančios mikrobus arba slopinančios jų augimą ir dauginimąsi (šaltinis), o Differin veiklioji medžiaga yra retinoidas adapalenas, kitaip tariant, viena iš vitamino A gaunamų medžiagų, kurios reguliuoja epidermio ląstelių augimą (šaltinis).

O visą info į pirmą puslapį gali sudėti tik moderatorė arba ta, kuri kurs naują temą, kai bus pabaigta šita ax.gif
Atsakyti
O jeigu spuogu nera o tik atsirado daug inkstiru ar tiks differin? g.gif
Atsakyti
To: prieblanda
zinokit, man veikia lb gerai, "sulindo" giluminiai spugai ir oda pradejo "naujintis" t.y. spuogai nusilupo biggrin.gif
Atsakyti
As ir kita savaite pirksiu si stebukla 4u.gif wub.gif uh tikiuosi pades, nes menesio gale turiu buti labai grazi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesssija @ 2007 09 28, 20:12)
O jeigu spuogu nera o tik atsirado daug inkstiru ar tiks differin? g.gif

Aš kartais juo patepu barzdos inkštirus ,bet nepasakyčiau ,kad jų sumažėjo ,tai turbūt gelis jų neveikia ,gal tik slopina naujų atsiradimą g.gif
Atsakyti