QUOTE(gerduka @ 2007 09 28, 00:48)
as bvau pradejusi vartoti ta geli, bet man taip odele serpetot pradejo, kad nezinojau kaip uzsitepti pudra
niu bet pasiskaiciusi cia jusu pagyru, greiciausiai vel itrauksiu ji i savo veidelio gydymo meniu
o ji sudaro: putos su arbatmedzio aliejumi is body shop, Sprunk Jansen drekinamasis kremas nuo spuogu, Avene vandenukas, pylingas...niu ir dar visokiu
o cia kazin visoms taip serpetoja ar tik man? ir nezinau kaip man ji teplioti....ar tik ant spuogeliu, ar ant viso veidelio? nes niekada negaliu nuspeti kur tas kitas bjaurybe spuogas issoks
iš pradžių tepk tik ant pačių spuogelių, kad neišsausėtų oda. nors mano oda nėra jautri, bet vis vien buvo atsiradę sausesnių plotelių, tedėl būtinai reikia naudoti gerai drėkinantį kremą. vėliau oda apsipras ir tikrai neturėtų būti problemų su odos šerpetojimu
beje, man tas Sprunk Jansen kremas tik pablogino situaciją, bet tai čia kiekvienam skirtingai turbūt
ir dar viena pastabėlė visoms: apie tai, kaip differiną naudoti, kur jo nusipirkti, kiek jisai kainuoja, ar jisai antibiotikas ar ne, rašyta ankstesniuose pasisakymuose, todėl nepatingėkit pasiskaityt, kad nereikėtų kartoti to paties keletą kartą..