Įkraunama...
Įkraunama...

skinoren ar differin kuris geresnis ?

velnias ir man reikia nusipirkt tą differin'ą žiūrau čia visom padeda unsure.gif
Atsakyti

O jus pastebejot, kad differino deka spuogas greiciau islenda, na tas gymbinis, kuris sunkiai issispaudzia??? Ar cia tik man taip pasirode??? g.gif
Atsakyti
Kodel man jo ne vienas is 3 gydytoju nerekomedavo? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2007 09 26, 12:16)
Kodel man jo ne vienas is 3 gydytoju nerekomedavo?  verysad.gif

Nes neturėjo jo reklamos biggrin.gif

Bet šiaip tai aš dermatologais nusivylusi dry.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 09 26, 12:33)
Nes neturėjo jo reklamos  biggrin.gif

Bet šiaip tai aš dermatologais nusivylusi dry.gif

as irgi... doctor.gif
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2007 09 26, 12:16)
Kodel man jo ne vienas is 3 gydytoju nerekomedavo?  verysad.gif

Gerai ,kad yra SM thumbup.gif O tai nieko nežinotume doh.gif ,jei pati savo akim nebūčiau mačius ,kaip sūnui dingo visi spuogai nuo nosies ,tai niekda nebūčiau patikėjus schmoll.gif
Man pačiai paauglystėje buvo spuogų ,tai jei tik būtų tada buvę tokių vaistukų ax.gif Būčiau apsalus iš laimės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 09 26, 13:23)
Gerai ,kad yra SM thumbup.gif O tai nieko nežinotume doh.gif ,jei pati savo akim nebūčiau mačius ,kaip sūnui dingo visi spuogai nuo nosies ,tai niekda nebūčiau patikėjus schmoll.gif
Man pačiai paauglystėje buvo spuogų ,tai jei tik būtų tada buvę tokių vaistukų ax.gif Būčiau apsalus iš laimės biggrin.gif

bet ju be recepto negausi....o jei gydytojas nesiulo, o nuejus pradesi reikalauti recepto...tai ne kas....
Atsakyti
as pirkau be recepto ax.gif nebent ten skiriasi kas g.gif:
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2007 09 26, 13:56)
bet ju be recepto negausi....o jei gydytojas nesiulo, o nuejus pradesi reikalauti recepto...tai ne kas....

Tai kad čia kažkur skaičiau,kad duoda g.gif dabar nebesuprantu,duoda be recepto ar ne?ir kur jo ieškot? :ax:ir kiek maždaug kainuoja? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule_vire: 26 rugsėjo 2007 - 13:02
QUOTE(saule_vire @ 2007 09 26, 14:01)
Tai kad čia kažkur skaičiau,kad duoda g.gif dabar nebesuprantu,duoda be recepto ar ne?ir kur jo ieškot? :ax:ir kiek maždaug kainuoja? ax.gif

be recepto vaistinėj virš 50 Lt
Atsakyti
QUOTE(Žizel @ 2007 09 26, 14:03)
be recepto vaistinėj virš 50 Lt

AČIŪ 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linaute @ 2007 09 26, 09:29)
O jus pastebejot, kad differino deka spuogas greiciau islenda, na tas gymbinis, kuris sunkiai issispaudzia??? Ar cia tik man taip pasirode??? g.gif

aha man ir keleta tokiu buvo atsirade smile.gif bet nemanau kad tai blogai vis del to oda nuo tu spuogu kazkaip tai turi issivalyti tai taip ir issivalo g.gif bet kokiu 5 dienu jie po to dingsta 4u.gif
Atsakyti