Drąsiai galiu pasakyti ,kad Difterin gelis yra stebukladarys Jau rašiau ,kad sūnui pradėjo atsirasti daug pūlinukų ant nosies ,neapsikentus prieš mokyklą nupirkau to gelio ,tai dabar ant nosies jau jokio pūlinuko Yra dar truputi nepastebimų inkštiriukų ,bet jie beveik nepastebimi Tik iš arti įžiūriu
Man pačiai prieš mmm kilo ant barzdos 2 bjaurybės ,tai pasitepiau -niekas neiškilo ,tik liko sausas šašiukas
QUOTE(Melina @ 2007 09 15, 11:00)
Labai ačiu O tu pati tyreisi hormonų kiekiui?
Kol kas ne, bet po poros savaičių einu pas gydytoją, tai prašysiu, kad paskirtų
na kagi, dar nera savaites kai naudoju differin geli, ir super, nudziuvo visi bjaurybes mano ir nauji kol kas neisaugo. dabar tik laukiu kol sasiukai nukris ir bus ciki piki veliau tas demeles dar liks isnaikinti
QUOTE(Gustuke @ 2007 09 20, 15:01)
jau taip gražiai visi apie tą differin'ą rašo, tikriaus ir man teks nusipirkt o gal kas nors kokių neigiamų atsiliepimų apie jį turi?
Jis yra veiksmingas,tiktais oda labai išsausėja.O dar man nepatiko,kad nustojus naudot,vėl atsiranda suogeliai.Tad reiškia reikia ir "švaria" odą tept.
O gal kas žino kiek laiko jį reika naudot?
QUOTE(Melina @ 2007 09 20, 16:46)
Jis yra veiksmingas,tiktais oda labai išsausėja.O dar man nepatiko,kad nustojus naudot,vėl atsiranda suogeliai.Tad reiškia reikia ir "švaria" odą tept.
siaip naudojimo kursas yra 6 menesiai...
QUOTE(Gustuke @ 2007 09 20, 15:01)
jau taip gražiai visi apie tą differin'ą rašo, tikriaus ir man teks nusipirkt o gal kas nors kokių neigiamų atsiliepimų apie jį turi?
Mano sūneliui tai nosies šoniukus buvo taip kaip nudeginęs ,buvo labai paraudę ,gal jis per daug jo užtepdavo? Tai sakaiu tepti mažiau ir tų vietų paraudusių neliesti ,patepė jas Bepanten tepalu ,tai labai greit praėjo
Kol kas spuogų ant nosies nekyla
QUOTE(daisha @ 2007 08 29, 11:40)
parduoda be recepto. ir rekomenduoju pirkti ne kremuką, o gelį. rezultatai tikrai super žiūriu, kad niekas jau ir nerašo čia, nes spėju, kad visoms naudojančioms odyčių būklė gerėja
nusipirkau geli, bandysiu ir ziuresiu savo kailiu kas geriau differin ar skinoren
differin geli , jau savaite naudoju, nu super... dar isauga vienas kitas nelabasis, bet jau geriau
ir man rekomendavo dermatologe Differin, tai tik vakar nakciai uzsitepiau. Turiu klausima - jus juo tepat tik paraudimus ar ir ant svarios odos inkstiriukus..?