Įkraunama...
Įkraunama...

skinoren ar differin kuris geresnis ?

QUOTE(Melina @ 2007 09 10, 21:15)
drinks_cheers.gif aš irgi naudoju ir differiną ir skinoreną,bet poveikis trumpalaikis.Manau,kad turiu hormoninių sutrikimų,nes ko tik nesu bandžius,kad tik atsikrtyčiau tų prakeiktų spuogų...  verysad.gif

Gal kas žino kur galima būtų išsitirti hormonų kiekį,kad žinočiau ar verta gyditis hormonais?

Hormonų tyrimus reikia derinti su gydytoju, nes kai kuriuos reikia tam tikru ciklo metu darytis. Šiaip man geriausiai yra Aids centro laboratorija http://www.aids.lt, nes hormonų tyrimai vis tiek yra mokami, o ten pas juos be didelių eilių ir greitai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saule.a @ 2007 09 10, 18:44)
nu, kolega, atsakysiu as tau  alc.gif

kadangi pupyte maitinu, tai maliavoju vakare tiktai, ir nedrebiu gausiai.
tepu pagrinde spuogelius ( itrinu gerokai) , taciau ir problemines savo vietas-skruostus-patepu labai plonai.

naudoju dar tik pora dienu, taciau jau pastebejau, jog veikia. Duok Dieve, taip ir toliau.

na kolega drinks_cheers.gif
as ir bandysiu ta.. vis neprisiruosiu iki vaistines nueit nusipirkt..
tai taip iskart ir matos rezultatas?
jau daugiau dienu praejo, na informuok kaip ten situacija ? rolleyes.gif nyksta tie bjaurybes? smile.gif
Atsakyti
aš naudoju berods 2 savaites
per tą laiką tik 3 spuogai išlindo thumbup.gif
nors nepasakyčiau, kad differin stebukladarys, bet kokiu atveju reikia kruopščiai prižiūrėti odą ir nuolat doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglucius @ 2007 09 12, 15:43)
na kolega  drinks_cheers.gif
as ir bandysiu ta.. vis neprisiruosiu iki vaistines nueit nusipirkt..
tai taip iskart ir matos rezultatas?
jau daugiau dienu praejo, na informuok kaip ten situacija ?  rolleyes.gif  nyksta tie bjaurybes? smile.gif

bjaurybes nyksta gun_bandana.gif .vakar vakare du labai galingi jau buvo beislenda, jauciau, kad kaupia jegas, tinsta, slykstynes. Uztepiau, ir ka tu galvoji-ryte-sudziuvusios demeles belike
tik labai sausina oda sis tepalas.
Papildyta:
QUOTE(Žizel @ 2007 09 12, 15:45)
aš naudoju berods 2 savaites
per tą laiką tik 3 spuogai išlindo thumbup.gif
nors nepasakyčiau, kad differin stebukladarys, bet kokiu atveju reikia kruopščiai prižiūrėti odą ir nuolat doh.gif

sutinku, nuolatinis valymas, prieziura-butini.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule.a: 12 rugsėjo 2007 - 16:14
QUOTE(saule.a @ 2007 09 12, 15:14)
bjaurybes nyksta gun_bandana.gif .vakar vakare du labai galingi jau buvo beislenda, jauciau, kad kaupia jegas, tinsta, slykstynes. Uztepiau, ir ka tu galvoji-ryte-sudziuvusios demeles belike
tik labai sausina oda sis tepalas.
Papildyta:
sutinku, nuolatinis valymas, prieziura-butini.

o kad nesausintu tepi kokiu drekinamu kremuku gal?
Atsakyti
Man tai nuo skinoren'o prasidejus alergija buvo, ten kur uztepus buvau tokios raudonos demes atsirado ir dar nieztet pradejo mad.gif tai differino net nebandziau, nes jis kiek zinau dar stipresnis. Fui fui is vis po to tokiu stipriu kremu nenaudojau schmoll.gif pradejau saziningai veida su prausikliu kas vakara prausti, vartoti beta karotina, ir bent 4 stiklines vandens isgerti + zalia arbata, kai norisi ko nors silto. O kava, kapucino ar kakava pasmaguriauju tik savaitgalio ryte. ax.gif Bet uz tat matau puikius rezultatus, o kada buvo giluminis spuogas net nebeatsimenu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Freshi @ 2007 09 13, 13:30)
Man tai nuo skinoren'o prasidejus alergija buvo, ten kur uztepus buvau tokios raudonos demes atsirado ir dar nieztet pradejo  mad.gif tai differino net nebandziau, nes jis kiek zinau dar stipresnis. Fui fui is vis po to tokiu stipriu kremu nenaudojau  schmoll.gif  pradejau saziningai veida su prausikliu kas vakara prausti, vartoti beta karotina, ir bent 4 stiklines vandens isgerti + zalia arbata, kai norisi ko nors silto. O kava, kapucino ar kakava pasmaguriauju tik savaitgalio ryte.  ax.gif  Bet uz tat matau puikius rezultatus, o kada buvo giluminis spuogas net nebeatsimenu  mirksiukas.gif

Kad nenuvalyt veido vakare, tai išvis neįsivaizduoju doh.gif O kad spuogai išnyktų tik nuo beta karotino ir vandens schmoll.gif gal tik porą spuogų ir turėjai? tuomet tokių vaistų kaip skinoren ir differin ir nereikia naudoti.
Atsakyti
QUOTE(Nikusha @ 2007 09 13, 14:52)
Kad nenuvalyt veido vakare, tai išvis neįsivaizduoju  doh.gif O kad spuogai išnyktų tik nuo beta karotino ir vandens  schmoll.gif gal tik porą spuogų ir turėjai? tuomet tokių vaistų kaip skinoren ir differin ir nereikia naudoti.

drinks_cheers.gif visos kurios turi problemų su spuogais (rimtų problemų) odą tikrai prižiūri, manau, kad daugelis ir daug vandens geria, arbatų, riboja kai kuriuos gėrimus bei maisto produktus... daug visko ir man teko bandyt, daryt, bet situacija negerėjo, kol differin'o nepradėjau naudot.. aš iš viso esu prieš vaistų vartojimą, nemėgstu to brūdelio kišt į save ar tept ant odos, bet kai jau bijai į gatvę išeit, tai reikia griebtis rimtesnių priemonių..
Atsakyti
labas rytas smile.gif
Na va, naudoju Differin gelį apie mėnesį, tepu tik pačius spuogelius, o nugaros beveik visą viršutinę dalį, nes labai jau baisi verysad.gif . Didelis pliusas, nes pradėjo gyti spuogai, kurie kaip užkeikti išdygdavo vis toj pačioj vietoj ir tūnodavo savaitėm. Oda vis švarėja. Tik prieš mmm vėl išbėrė nugarą, bet čia turbūt jau problemos su hormonais, kaip kažkuri jau pastebėjo, jų su tepalais neišspręsi. O šiaip man patiko thumbup.gif
Atsakyti
na va siandien nusipirkau differin geli, camelijos vaistinej pirkau su nuolaida mkejau 53 lt, o taip be nuolaidos kainavo 59 lt...
tai va.. ir as prisidesiu prie naudojanciu smile.gif paskui parasysiu kokie rezultatai smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daisha @ 2007 09 13, 21:40)
drinks_cheers.gif visos kurios turi problemų su spuogais (rimtų problemų) odą tikrai prižiūri, manau, kad daugelis ir daug vandens geria, arbatų, riboja kai kuriuos gėrimus bei maisto produktus... daug visko ir man teko bandyt, daryt, bet situacija negerėjo, kol differin'o nepradėjau naudot.. aš iš viso esu prieš vaistų vartojimą, nemėgstu to brūdelio kišt į save ar tept ant odos, bet kai jau bijai į gatvę išeit, tai reikia griebtis rimtesnių priemonių..

sutinku su tavim ir pritariu kiekvienam zodeliui drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Eglucius @ 2007 09 12, 22:45)
o kad nesausintu tepi kokiu drekinamu kremuku gal?

turejau neefektinga, tai SM forumietes patarta sian Barbados ( Anna Lotan) nusipirkau, pasitepiau dabar ir visos sausumos problemos dingo. Super yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 09 11, 14:22)
Hormonų tyrimus reikia derinti su gydytoju, nes kai kuriuos reikia tam tikru ciklo metu darytis. Šiaip man geriausiai yra Aids centro laboratorija http://www.aids.lt, nes hormonų tyrimai vis tiek yra mokami, o ten pas juos be didelių eilių ir greitai  thumbup.gif

Labai ačiu aciuks.gif O tu pati tyreisi hormonų kiekiui?
Atsakyti