Įkraunama...
Įkraunama...

skinoren ar differin kuris geresnis ?

QUOTE(Žizel @ 2007 09 06, 12:52)
man irgi smakrą beria g.gif

Man mažiau smakrą, labiau link žandų, o ginekologinių problemų irgi turiu doh.gif Šiaip jei spuogų priežastis yra hormoniniai sutrikimai, tai išoriškai vartojami vaistai nelabai padės arba poveikis bus trumpalaikis, dėl to pirmiausiai reikia rūpintis hormoninės sistemos sureguliavimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 09 06, 12:58)
Man mažiau smakrą, labiau link žandų, o ginekologinių problemų irgi turiu  doh.gif  Šiaip jei spuogų priežastis yra hormoniniai sutrikimai, tai išoriškai vartojami vaistai nelabai padės arba poveikis bus trumpalaikis, dėl to pirmiausiai reikia rūpintis hormoninės sistemos sureguliavimu  ax.gif

man labiausiai beria ant smakro nuo lūpų kampučių žemyn
tokie gili inkštirai ir iš jų formuojasi spuogai devil.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglucius @ 2007 09 05, 12:56)
sveiki, as cia prisikaiciau apie ta differin, tai kuri geriau naudot ar ta geli ar kremuka? dar maitinu vis krutim vaika, kazin ar man galima. bet veidas tai ziauru ziureti.. pries nestuma ir per ji nebuvo nieko... o dabar... doh.gif  verysad.gif  iseinu kur i lauka tik spakliaus kila ant veido uzsidejus, kad sasu  nesimatytu... auga tokie skaudus dideli bjaurybes...  verysad.gif  gal dar kokiu vaistuku kas zinot...
Papildyta:
prasau pasakyti, o koks tas balinamasis kremukas? jis naikina tas demeles po spuogu likusias? rolleyes.gif

O! kolega mano drinks_cheers.gif as ir pupa maitinu dar, tuoj 10 menesiu, ir bjaurybes atakuoja mane. diferina vartoto gydytoja leido, tik nesiteplioti labai daug ir daznai. saikingai.
Papildyta:
QUOTE(Apvalute @ 2007 09 06, 09:13)
o man tas differin jau nebe stebuklas. Nors valgau tvarkingai,naudoju levomicino suplaktine, dedu molio kaukes su arbatmedziu ir tepu juo - vis tiek kyla pulingi spuogai srityje apie burna, smakra. Turiu ginekologiniu problemu, gal cia del to? Is pradziu jie buvo beveik dinge, o dabar turbut oda priprato...

mano kosmetologe sake, kad butent toj vietoj kylantys spuogai rodo esant ginekologines problemas. jas issigydysi-isnyks bjaurybes is ten. man taip buvo.
Atsakyti
QUOTE(saule.a @ 2007 09 06, 19:22)
O! kolega mano drinks_cheers.gif  as ir pupa maitinu dar, tuoj 10 menesiu, ir bjaurybes atakuoja mane. diferina vartoto gydytoja leido, tik nesiteplioti labai daug ir daznai. saikingai.
Papildyta:
mano kosmetologe sake, kad butent toj vietoj kylantys spuogai rodo esant ginekologines problemas. jas issigydysi-isnyks bjaurybes is ten. man taip buvo.

gal Tu esi ir teisi, nes kakta, nosis, skruostai idealus.Kartais pasvajoju, kaip bus grazu, kai jie dings,nereiketu ne pudros krauti.Ir ju nemazai. Siandien suskaiciavau 7 doh.gif
Atsakyti
naudojau koki pusmeti differina,bet nebuvo jokiu rezultatu,kaip ir visada jau atrodo viskas tvarkosi ir vel tau koks spuodas isdygsta ir vel prasideda tas pats,tada gydytoja patare naudoti differina vakare,o skinorena ryte. bet zinokit jokio pagerejimo nera. na o seip man tai skinorenas gal net geriau. cia jau kaip kieno kokia oda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saule.a @ 2007 09 06, 16:22)
O! kolega mano drinks_cheers.gif  as ir pupa maitinu dar, tuoj 10 menesiu, ir bjaurybes atakuoja mane. diferina vartoto gydytoja leido, tik nesiteplioti labai daug ir daznai. saikingai.
Papildyta:

labas kolega 4u.gif smile.gif
o tu kaip ta diffeina tepi. tik ant spuogu, ar ten kur auga ismalevoji? ir kiek kartu per diena?
g.gif
Atsakyti
sveiki, daisha norejau tawes paklausti ar tas kremas su bakteriofagais ir balinamasis kremas tau nors kiek padeda ? Ka as zinau bet kazko man ir toliau dygsta spuogai nors ir nedideli bet tokie giluminiai blink.gif verysad.gif tai gal galvoju vieno differino naudoti neuztenka reikia ir dar kanors ka patartum man ?
Atsakyti
QUOTE(Eglucius @ 2007 09 08, 15:34)
labas kolega  4u.gif  smile.gif
o tu kaip ta diffeina tepi. tik ant spuogu, ar ten kur auga ismalevoji? ir kiek kartu per diena?
g.gif

nu, kolega, atsakysiu as tau alc.gif

kadangi pupyte maitinu, tai maliavoju vakare tiktai, ir nedrebiu gausiai.
tepu pagrinde spuogelius ( itrinu gerokai) , taciau ir problemines savo vietas-skruostus-patepu labai plonai.

naudoju dar tik pora dienu, taciau jau pastebejau, jog veikia. Duok Dieve, taip ir toliau.
Atsakyti
QUOTE(saule.a @ 2007 09 10, 20:44)
nu, kolega, atsakysiu as tau  alc.gif

kadangi pupyte maitinu, tai maliavoju vakare tiktai, ir nedrebiu gausiai.
tepu pagrinde spuogelius ( itrinu gerokai) , taciau ir problemines savo vietas-skruostus-patepu labai plonai.

naudoju dar tik pora dienu, taciau jau pastebejau, jog veikia. Duok Dieve, taip ir toliau.

Vakare tik ir reikia maliavoti smile.gif O dieną rekomenduojama naudoti kremą su SPF ir saugotis saulytės. Jei planuojate pliažintis - nenaudoti differino dieną prieš ir po saulės maudynių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 09 06, 12:58)
Man mažiau smakrą, labiau link žandų, o ginekologinių problemų irgi turiu  doh.gif  Šiaip jei spuogų priežastis yra hormoniniai sutrikimai, tai išoriškai vartojami vaistai nelabai padės arba poveikis bus trumpalaikis, dėl to pirmiausiai reikia rūpintis hormoninės sistemos sureguliavimu  ax.gif

drinks_cheers.gif aš irgi naudoju ir differiną ir skinoreną,bet poveikis trumpalaikis.Manau,kad turiu hormoninių sutrikimų,nes ko tik nesu bandžius,kad tik atsikrtyčiau tų prakeiktų spuogų... verysad.gif

Gal kas žino kur galima būtų išsitirti hormonų kiekį,kad žinočiau ar verta gyditis hormonais?
Atsakyti
QUOTE(winnerss @ 2007 09 08, 17:21)
sveiki, daisha norejau tawes paklausti ar tas kremas su bakteriofagais ir balinamasis kremas tau nors kiek padeda ? Ka as zinau bet kazko man ir toliau dygsta spuogai nors ir nedideli bet tokie giluminiai  blink.gif  verysad.gif  tai gal galvoju vieno differino naudoti neuztenka reikia ir dar kanors ka patartum man ?

o kiek laiko tu jau naudoji differin'ą? nemanau, kad iš viso yra toks vaistas, kurį patepus, spuogų toje vietoje daugiau neatsiranda... iš pradžių man irgi vis atsirasdavo dar spuogelių, bet jau nebe tokie kiekiai. giluminiai iki galo išnyko gal per kokius 2 mėnesius. kai kuriuos inkštirus, iš kurių man ir kilo spuogai dažniausiai pašalindavau mechaniniu būdu pati, nes mačiau, kad kitaip teks labai ilgai vargti. su kai kuriais giluminiais, kurie išsikeldavo irgi taip pat pasielgiau.. aišku, daugelis pasakytų, kad tai labai labai blogai, bet dabar beveik spuogų neturiu, tik keli smulkučiai, bet ir te patys ne raudoni, tai pateisinu savo priemones blush2.gif dabar differin'ą tepu kas dvi ar tris dienas. labiau profilaktiškai, o dar ir šioks toks įprotis liko, kad vis tuos plotus reikia su kažkuo tepti smile.gif dėl to gelio su bakteriofagais nieko konkrečiai negaliu pasakyti, nes kai viską darau kompleksiškai sunku spręsti, kuri priemonė labiausiai padeda. galiu tik išvardint viską, ką aš naudoju: 1. differin, 2. prausimosi putos (mirra lux), 3. gelis bakteriofagais (ryte ir vakare), 4. anna lotan barbados kremukas (ryte, po gelio su bakteriofagais), 5. juodo, balto molio kaukės su arbatmedžio aliejumi (praktiškai kasdien, kai grįžtu po darbo, po jų patepu gelį). na, kaip ir viskas. o dėmelės po truputį nyksta. vėlgi negaliu pasakyti, kad čia man balinamasis kremas padeda, nes balina ne tik jisai, o ir balto molio kaukė, prausimosi putos ir dar retkarčiais naudojami ramunėlių ledukai. planuoju kokį naują kremuką iš mirra lux išbandyt artimiausiu metu.
o šiaip patariu pirmiausia išsiaiškinti spuogų kilmę. aš žinau, kad man buvo tokia tragiška situacija dėl streso. taigi, spuogų priežastį pašalinau, jaučiuosi puikiai, gaila, kad reikėjo vaistais pasekmes naikinti - labai jau užsiteršusi oda buvo... jei kai kurios sakot, kad turit ginekologinių problemų, tai reikia jas visų pirma kažkaip gydyti, juk net geriausi vaistai nuo spuogų nepagelbės. gal reikia pagalvoti ir apie gydomąsias arbatas bei papildus. aš mąstau irgi pavartoti nakvišų aliejaus kapsules.
galų gale nereikia norėti greito rezultato. juk parašyta, kad akivaizdus poveikis po 3 mėnesių (aš apie differin'ą), tai kantrybės palinkėsiu ir nenuleisti rankų!!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
o man mistika kazkokia doh.gif Pasiskunziau, kad differin nepadeda, kad spuogai kyla, o dabar jie eme kazkodel greit gyti ir neiskilo ne vienas naujas nors viska dariau kaip ir anksciau - kasdien vakare juodo molio kauke su arbatmedziu ir differin, kartais ryte Negyvosios juros purvas, vakare suplaktine su levomicinu. Gal cia kalti obuoliai? lotuliukas.gif g.gif Nes keleta dienu intensyviai juos krimtau - buvo kazkoks uzejes noras:) ne pirktinius, o is ekologisko sodo. Nes kito paaiskinimo neatrandu. Dabar dar kelios dienos ir veidukas bus isgijes- liks tik nezymios demeles
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apvalute: 11 rugsėjo 2007 - 12:38