QUOTE(winnerss @ 2007 09 08, 17:21)
sveiki, daisha norejau tawes paklausti ar tas kremas su bakteriofagais ir balinamasis kremas tau nors kiek padeda ? Ka as zinau bet kazko man ir toliau dygsta spuogai nors ir nedideli bet tokie giluminiai
tai gal galvoju vieno differino naudoti neuztenka reikia ir dar kanors ka patartum man ?
o kiek laiko tu jau naudoji differin'ą? nemanau, kad iš viso yra toks vaistas, kurį patepus, spuogų toje vietoje daugiau neatsiranda... iš pradžių man irgi vis atsirasdavo dar spuogelių, bet jau nebe tokie kiekiai. giluminiai iki galo išnyko gal per kokius 2 mėnesius. kai kuriuos inkštirus, iš kurių man ir kilo spuogai dažniausiai pašalindavau mechaniniu būdu pati, nes mačiau, kad kitaip teks labai ilgai vargti. su kai kuriais giluminiais, kurie išsikeldavo irgi taip pat pasielgiau.. aišku, daugelis pasakytų, kad tai labai labai blogai, bet dabar beveik spuogų neturiu, tik keli smulkučiai, bet ir te patys ne raudoni, tai pateisinu savo priemones
dabar differin'ą tepu kas dvi ar tris dienas. labiau profilaktiškai, o dar ir šioks toks įprotis liko, kad vis tuos plotus reikia su kažkuo tepti
dėl to gelio su bakteriofagais nieko konkrečiai negaliu pasakyti, nes kai viską darau kompleksiškai sunku spręsti, kuri priemonė labiausiai padeda. galiu tik išvardint viską, ką aš naudoju: 1. differin, 2. prausimosi putos (mirra lux), 3. gelis bakteriofagais (ryte ir vakare), 4. anna lotan barbados kremukas (ryte, po gelio su bakteriofagais), 5. juodo, balto molio kaukės su arbatmedžio aliejumi (praktiškai kasdien, kai grįžtu po darbo, po jų patepu gelį). na, kaip ir viskas. o dėmelės po truputį nyksta. vėlgi negaliu pasakyti, kad čia man balinamasis kremas padeda, nes balina ne tik jisai, o ir balto molio kaukė, prausimosi putos ir dar retkarčiais naudojami ramunėlių ledukai. planuoju kokį naują kremuką iš mirra lux išbandyt artimiausiu metu.
o šiaip patariu pirmiausia išsiaiškinti spuogų kilmę. aš žinau, kad man buvo tokia tragiška situacija dėl streso. taigi, spuogų priežastį pašalinau, jaučiuosi puikiai, gaila, kad reikėjo vaistais pasekmes naikinti - labai jau užsiteršusi oda buvo... jei kai kurios sakot, kad turit ginekologinių problemų, tai reikia jas visų pirma kažkaip gydyti, juk net geriausi vaistai nuo spuogų nepagelbės. gal reikia pagalvoti ir apie gydomąsias arbatas bei papildus. aš mąstau irgi pavartoti nakvišų aliejaus kapsules.
galų gale nereikia norėti greito rezultato. juk parašyta, kad akivaizdus poveikis po 3 mėnesių (aš apie differin'ą), tai kantrybės palinkėsiu ir nenuleisti rankų!!!!