Įkraunama...
Įkraunama...

skinoren ar differin kuris geresnis ?

as trumpam nustosiu vartoti differin nes labai odele issausino dabar naudosiu kokius 2 - 3 kartus per savaite spuogeliu dar yra bet palyginti kad si krema naudoju tik 3 savaites tai tikrai dziaugiuosi rezultatais 4u.gif
Atsakyti
prisidedu ir as prie naudojanciu differin'a.. mat paskutiniu metu tiesiog nebegalejau ziuret i save veidrodyje.. vienas didesnis uz kita doh.gif taip ir depresija galima isivaryt blink.gif vakar tik nusipirkau, tad labai tikiuosi, kad pades.. juk sis gelis gali padeti issigydyti giluminius, ar ne? mat paprastu tai ant veiduko lyg ir nera, arba jei ir yra, tai nekvarsinu del ju sau galvos.. bet va tie giluminiai doh.gif beje.. ji tept reikia tik ant paciu spuogiuku ar, mano atveju, butu galima tepti visa zanda, mat ten tie giluminiai veisiasi kaip ant mieliu? g.gif
Atsakyti
sveiki, as cia prisikaiciau apie ta differin, tai kuri geriau naudot ar ta geli ar kremuka? dar maitinu vis krutim vaika, kazin ar man galima. bet veidas tai ziauru ziureti.. pries nestuma ir per ji nebuvo nieko... o dabar... doh.gif verysad.gif iseinu kur i lauka tik spakliaus kila ant veido uzsidejus, kad sasu nesimatytu... auga tokie skaudus dideli bjaurybes... verysad.gif gal dar kokiu vaistuku kas zinot...
Papildyta:
QUOTE(daisha @ 2007 08 29, 14:51)
na ką jūs  blush2.gif  ačiū už komlimentą  4u.gif
jei rimtai, tai norečiau, kad dabar tokia odytė būtų. nuotrauka iš praėjusių metų vasaros archyvo. bet džiugu, kad dabar vos vienas kitas spuogelis atsiranda. tik dar su dėmelem kovot reikia. todėl tepliojuosi intensyviai tai su differin'u, tai su balinamuoju kremuku  ax.gif

prasau pasakyti, o koks tas balinamasis kremukas? jis naikina tas demeles po spuogu likusias? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(viiilma @ 2007 09 04, 08:25)
prisidedu ir as prie naudojanciu differin'a.. mat paskutiniu metu tiesiog nebegalejau ziuret i save veidrodyje.. vienas didesnis uz kita  doh.gif  taip ir depresija galima isivaryt  blink.gif  vakar tik nusipirkau, tad labai tikiuosi, kad pades.. juk sis gelis gali padeti issigydyti giluminius, ar ne? mat paprastu tai ant veiduko lyg ir nera, arba jei ir yra, tai nekvarsinu del ju sau galvos.. bet va tie giluminiai  doh.gif  beje.. ji tept reikia tik ant paciu spuogiuku ar, mano atveju, butu galima tepti visa zanda, mat ten tie giluminiai veisiasi kaip ant mieliu?  g.gif

sveikute smile.gif
pas mane irgi buvo atsiradę giluminių spuogų ant žandų. su jais nieko nedarydavau, tikėdamasi, kad išnyks, bet jie aprimdavo, o po to vėl sukildavo. žiauroka buvo. differin'as padėjo jiems išsivaikščiot, todėl tikiuosi, kad ir tau padės 4u.gif iš pradžių tepiau jį tik ant pačių spuogelių, kad oda neišsausėtų, bet vėliau jau visą plotą, kur tie nelabieji veisiasi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Eglucius @ 2007 09 05, 12:56)
sveiki, as cia prisikaiciau apie ta differin, tai kuri geriau naudot ar ta geli ar kremuka? dar maitinu vis krutim vaika, kazin ar man galima. bet veidas tai ziauru ziureti.. pries nestuma ir per ji nebuvo nieko... o dabar... doh.gif  verysad.gif  iseinu kur i lauka tik spakliaus kila ant veido uzsidejus, kad sasu  nesimatytu... auga tokie skaudus dideli bjaurybes...  verysad.gif  gal dar kokiu vaistuku kas zinot...

patarčiau naudoti gel'į, o ne kremuką. nors poveikis tas pats, bet gelis lengvesnės konsistencijos ir lengviau susigeria. efektas tikrai greitai pasimato. aš jau nebeturiu informacinio lapelio, gal ten kažkas parašyta dėl to, ar galima naudoti maitinant vaikutį. šiaip jei nueisit į vaistinę, tai manau, kad vaistininkė turėtų pasakyti, ar galima ar ne. arba gydytojai paskambinkit. aš tik gailiuosi, kad anksčiau nepradėjau jo naudot. daugiau jokių vaistų pasiūlyt negaliu, bet galiu patarti naudoti molio kaukes, arbatmedžio aliejų, ramunėlių ledukus, tinkamą kosmetiką, taip pat gerti daug vandens, arbatžolių arbatas, skirtas organizmo valymui. man visa tai tikrai padėjo smile.gif
Atsakyti
http://www.vaistai.l...chword=differin

NĖŠTUMO IR ŽINDYMO LAIKOTARPIS
Nėštumas. Apie adapaleno poveikį nėštumo metu duomenų nėra, todėl, kaip ir
visų naujų preparatų, adapaleno vartoti nėščioms moterims nepatariama.
Žindymo laikotarpis. Ar diferino patenka į gyvūnų ar žindamų moterų pieną,
nežinoma. Kadangi daugelis medžiagų į motinos pieną patenka, gelio žindamoms
moterims vartoti reikia atsargiai. Dėl šios priežasties preparatu tepti
krūtų negalima.
Atsakyti
QUOTE(Eglucius @ 2007 09 05, 12:56)
prasau pasakyti, o koks tas balinamasis kremukas? jis naikina tas demeles po spuogu likusias? rolleyes.gif

balinamasis kremukas turėtų šviesint dėmeles. tik tiek, kad aš vis pamirštu jį patept blush2.gif dar naudoju balto molio kaukę, kuri irgi balina odą, į ją įlašinu arbatmedžio aliejaus. bet nenaudojau aš jų, kol spuogų neapsigydžiau normaliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 09 05, 14:58)
http://www.vaistai.l...chword=differin

NĖŠTUMO IR ŽINDYMO LAIKOTARPIS
Nėštumas. Apie adapaleno poveikį nėštumo metu duomenų nėra, todėl, kaip ir
visų naujų preparatų, adapaleno vartoti nėščioms moterims nepatariama.
Žindymo laikotarpis. Ar diferino patenka į gyvūnų ar žindamų moterų pieną,
nežinoma. Kadangi daugelis medžiagų į motinos pieną patenka, gelio žindamoms
moterims vartoti reikia atsargiai. Dėl šios priežasties preparatu tepti
krūtų negalima.

hm.. vartoti atsargiai... tai gal galima kaip suprantu.. g.gif reikes dar su gydytoja ar kokia vaistininke pasitarti... o tai tuoj atrodysiu kaip frankensteinas... verysad.gif ko man cia taip ta oda sukvailiojo... nzn..

Papildyta:
QUOTE(daisha @ 2007 09 05, 14:59)
balinamasis kremukas turėtų šviesint dėmeles. tik tiek, kad aš vis pamirštu jį patept  blush2.gif dar naudoju balto molio kaukę, kuri irgi balina odą, į ją įlašinu arbatmedžio aliejaus. bet nenaudojau aš jų, kol spuogų neapsigydžiau normaliai  4u.gif

na man ir tada reikes pabandyti ta geli, jei leis, ir paskui jau tept kazkuo... o tai busiu marga paskui kaip pempes kiausis smile.gif aciu uz patarimus.
Atsakyti
[quote=daisha,2007 09 05, 16:55]
sveikute smile.gif
pas mane irgi buvo atsiradę giluminių spuogų ant žandų. su jais nieko nedarydavau, tikėdamasi, kad išnyks, bet jie aprimdavo, o po to vėl sukildavo. žiauroka buvo. differin'as padėjo jiems išsivaikščiot, todėl tikiuosi, kad ir tau padės 4u.gif iš pradžių tepiau jį tik ant pačių spuogelių, kad oda neišsausėtų, bet vėliau jau visą plotą, kur tie nelabieji veisiasi smile.gif

na ka galiu pasakyt - differin - tikras stebuklas thumbup.gif dar pries dvi dienas is tikruju buvo net baisu i veidrodi pazvelgt.. doh.gif o va jau vakar vakare vaizdelis buvo geresnis.. wub.gif tikiuosi, dar kelios savaites ir buis dar geriau cool.gif
Atsakyti
o man tas differin jau nebe stebuklas. Nors valgau tvarkingai,naudoju levomicino suplaktine, dedu molio kaukes su arbatmedziu ir tepu juo - vis tiek kyla pulingi spuogai srityje apie burna, smakra. Turiu ginekologiniu problemu, gal cia del to? Is pradziu jie buvo beveik dinge, o dabar turbut oda priprato...
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 09 06, 09:13)
o man tas differin jau nebe stebuklas. Nors valgau tvarkingai,naudoju levomicino suplaktine, dedu molio kaukes su arbatmedziu ir tepu juo - vis tiek kyla pulingi spuogai srityje apie burna, smakra. Turiu ginekologiniu problemu, gal cia del to? Is pradziu jie buvo beveik dinge, o dabar turbut oda priprato...

va to pripratimo bijau ir as g.gif bandysiu nepiktnaudziaut, kad viskas butu tvarkoj, nes tiesiog verkiant noriu grazios odos blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
as ir pabandysiu ta differin kai tiksliau dar issiaiskinsiu ar maitinanti gali tikrai ji vartoti, nors tame informaciniam parasyta "vartoti atsargiai"...
as va jau trecia diena pasitepiau veida zoleliu tepalu..
mama buvo nupirkus man kai po gimdymo strijos labai matesi, tai viena indeli istepliojau ant pilvo, o kitas taip ir stovejo.... kadangi veidelis ne is graziuju tai prisimianiau as ta tapaliuka, Ievos tepalas vadinasi...ten is 28 zoleliu man rodos, kad nesumeluociau... blush2.gif tai buvo dideli bjaurybes tie spuogai, siryt ziuriu kad jie sumazeje, apsauseje...ir tik ta oda nukrist turi ir viskas...
gal issiverst pasiseks ir be to differino..
o ta tepala jei kam idomu tai zinot ta dainininke gintare karaliunaite, tai jos mama pagamino.. mano mama naudoja veidui " grozio tepalas" vadinasi.. oda grazi lygi, svelni... ir kai tik istaiko proga visada vel prisiperka jo...
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 09 06, 09:13)

man irgi smakrą beria g.gif
Atsakyti