Įkraunama...
Įkraunama...

skinoren ar differin kuris geresnis ?

QUOTE(Madam Butterfly @ 2007 08 29, 11:10)
Atsiprašau, jei kartojuosi, bet tai receptinis kremukas?

parduoda be recepto. ir rekomenduoju pirkti ne kremuką, o gelį. rezultatai tikrai super thumbup.gif žiūriu, kad niekas jau ir nerašo čia, nes spėju, kad visoms naudojančioms odyčių būklė gerėja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daisha @ 2007 08 29, 11:40)
parduoda be recepto. ir rekomenduoju pirkti ne kremuką, o gelį. rezultatai tikrai super  thumbup.gif žiūriu, kad niekas jau ir nerašo čia, nes spėju, kad visoms naudojančioms odyčių būklė gerėja  smile.gif

neužmėtykit pomidorais, bet apie kokį gelį eina kalba? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žizel @ 2007 08 29, 11:59)
neužmėtykit pomidorais, bet apie kokį gelį eina kalba? blush2.gif

differin 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daisha @ 2007 08 29, 12:30)
differin  4u.gif

ačiū smile.gif jaučiu pirksiuos
o galima tepti tik spuogus ar vietas, linkusias spuoguotis, t.y. T zona mano atveju smile.gif
Atsakyti
nu paskčiau temą ir nusprendžiau kad differin gelis man skirtas biggrin.gif
dar galit pasakyti kur pigiausiai pirkti? blush2.gif
Atsakyti
žizel patariu pirkti tik eurovaistineje nes sioje vaistineje differin kaina 51 lt su centais o kitose vaistinese kainos skiriasi net 10 lt blink.gif smile.gif 4u.gif daisha tu teisi odos bukle tikrai gereja , as tai tepu ne vien spuogus o buten ir tas vietas kurios linkusios spuoguotis ax.gif smile.gif P.S. patariu pirkti geli o ne krema nes gelio geresne kossitencija jis greiciau isigeria 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winnerss: 29 rugpjūčio 2007 - 13:16
QUOTE(winnerss @ 2007 08 29, 14:14)
žizel patariu pirkti tik eurovaistineje nes sioje vaistineje differin kaina 51 lt su centais o kitose vaistinese kainos skiriasi net 10 lt  blink.gif  smile.gif  4u.gif  daisha tu teisi odos bukle tikrai gereja , as tai tepu ne vien spuogus o buten ir tas vietas kurios linkusios spuoguotis  ax.gif  smile.gif P.S. patariu pirkti geli o ne krema nes gelio geresne kossitencija jis greiciau isigeria  4u.gif

aš lygiai taip pat tepu ne tik spuogelius, bet ir plotus, kuriuose spuogelių dažniausiai atsiranda smile.gif kai tik pradėjau naudoti, tai tepdavau tik spuogelius, nes kažkaip įsivaizdavau, kad gali oda jautri pasidaryt ir kažkaip reaguoti, bet taip nebuvo, todėl dabar drąsiai teplioju ax.gif
Atsakyti
daisha >>> beto kaip matau avarate tai tawo veidelis grazus visai 4u.gif mirksiukas.gif nebereikia jau tau tepliotis jau ir taip grazi tongue.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
ačiū mergaitės už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(winnerss @ 2007 08 29, 15:31)
daisha >>> beto kaip matau avarate tai tawo veidelis grazus visai  4u.gif  mirksiukas.gif  nebereikia jau tau tepliotis jau ir taip grazi  tongue.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

na ką jūs blush2.gif ačiū už komlimentą 4u.gif
jei rimtai, tai norečiau, kad dabar tokia odytė būtų. nuotrauka iš praėjusių metų vasaros archyvo. bet džiugu, kad dabar vos vienas kitas spuogelis atsiranda. tik dar su dėmelem kovot reikia. todėl tepliojuosi intensyviai tai su differin'u, tai su balinamuoju kremuku ax.gif
Atsakyti
nusipirkau differin eurov. 52,49 Lt
Atsakyti
QUOTE(Žizel @ 2007 08 30, 08:42)
nusipirkau differin eurov. 52,49 Lt

Aš nupirkau sūnui ,mokėjau tiek pat ,kiek tu drinks_cheers.gif Man atrodo ,kad tik po kelių kartų naudojimo ,ant nosies jam spuogiukų sumažėjo thumbup.gif O kai man iškils koks spuogas ,aš ir pasitepliosiu tuo vaistuku ,tikiuos padės ax.gif
Atsakyti