tai vat mergaites, man differin,kad ir riebus, bet padeda. Viskas po truputi gyja nauji nekyla jau gera savaite.
QUOTE(Apvalute @ 2007 08 22, 10:38)
tai vat mergaites, man differin,kad ir riebus, bet padeda. Viskas po truputi gyja nauji nekyla jau gera savaite.
super! labai džiaugiuosi
QUOTE(Apvalute @ 2007 08 22, 10:38)
Man tai keista, kad taip greitai padeda Gal aš labai savikritiška, bet kažkokį pagerėjimą pastebėjau tikrai negreitai O ir anotacijoje parašyta, kad pagerėjimas būna po 4-8 savaičių. Tikriausiai todėl, kad adapalenas veikia vieną iš spuogų susidarymo priežasčių, t.y. uždegimą.
QUOTE(Nikusha @ 2007 08 22, 11:51)
Man tai keista, kad taip greitai padeda Gal aš labai savikritiška, bet kažkokį pagerėjimą pastebėjau tikrai negreitai O ir anotacijoje parašyta, kad pagerėjimas būna po 4-8 savaičių. Tikriausiai todėl, kad adapalenas veikia vieną iš spuogų susidarymo priežasčių, t.y. uždegimą.
na, bet kad ne as viena pastenejau. Mano draugas irgi sake, kad gyja ir grazeja veidukas
QUOTE(Apvalute @ 2007 08 22, 12:19)
na, bet kad ne as viena pastenejau. Mano draugas irgi sake, kad gyja ir grazeja veidukas
Tai gal problemos ne tokio didelės ir buvo Džiaugiuosi, kad tau geriau
Čia nuotraukos darytos gydymo differinu metu
reiks visiems sita krema parekomenduot tikrai jis padeda aiskus prie jo reikia ir gera prausikli tonika kokia kauke ir dar koki drekinamaji krema naudot taciau siuo metu as nenaudojau nei kaukes nei drekinamojo kremo nei toniko ir tai matau poveiki, mano manymu tai labai geras vaistas nuo spuogu kai paskaiciavau tai visokiem kremukam pries tai mano pinigine kokiais 400 lt sumazejo dziaugiuosi apvalute uz tawe linkiu tau issigydyti visus spuogus dabar reiks is mirra lux kosmetikos pabandyt putas ir dar koki kremuka tik nezinau koki . Daisha gal tu patartum ?
QUOTE(winnerss @ 2007 08 22, 14:36)
reiks visiems sita krema parekomenduot tikrai jis padeda aiskus prie jo reikia ir gera prausikli tonika kokia kauke ir dar koki drekinamaji krema naudot taciau siuo metu as nenaudojau nei kaukes nei drekinamojo kremo nei toniko ir tai matau poveiki, mano manymu tai labai geras vaistas nuo spuogu kai paskaiciavau tai visokiem kremukam pries tai mano pinigine kokiais 400 lt sumazejo dziaugiuosi apvalute uz tawe linkiu tau issigydyti visus spuogus dabar reiks is mirra lux kosmetikos pabandyt putas ir dar koki kremuka tik nezinau koki . Daisha gal tu patartum ?
na, pas mane tikrai nebuvo taip stipriai isberta. bet apie smakra tai jau taip nekaip atrode, o kitose vietose tik pavieniai smulkus buvo. Tai tu pavieniu jau nebeliko. O smakras tikrai pagrazejo, nauju ne vieno neisdygo, tik manau,kad ir man reikes tas demeles pabalinti siek tiek, jei jos liks, nes dabar dar gyja
QUOTE(winnerss @ 2007 08 22, 13:36)
nelabai ką galiu patarti, nes pati naudojau tik vieną kremuką (odos toną lyginantis), tai patiko. labai smagiai susigeria, neriebina, oda labai švelni lieka. dar naudoju tą gel'į su bakteriofagais, kuris turi padėti kovoti su bakterijom ir pan. negaliu pasakyt, ar konkrečiai jisai pagerino man situaciją, kadangi viską kompleksiškai naudoju. pati dabar mąstau išbandyti kažką naujo. pasirinkimas yra, tai galima pačioj parduotuvėj pasikonsultuoti
sveiki nesenai nusipirkau the body shop putas su arbatmedzio aliejumi ( 35 lt ) tai tikrai labai geras dalykelis reiks isbandyt ir kitas priemones is sios serijos taip pat turiu arbatmedzio alieju ( 17.20 lt ) yra akcija tai ir nusipirkau dar nebandziau bet reikes pabandyti sake kad labai geras dalykas kosmetologes kabinete su tokiu spuogelius tepa differin tikrai liuks vaistas nors dar ir yra spuogeliu bet snekant kad ji naudoju daugiau kaip dvi savaites tai dziaugsmas didziausias
Atsiprašau, jei kartojuosi, bet tai receptinis kremukas?