Tai kol sedziu su molio kauke, nurasysiu anotacija is kremo Differin. Gal kurioms bus idomu palyginti su geliu.
Differin 0.1 % kremas. Veiklioji medziaga yra adapalenas. 100 g kremo yra 0.1 g.
Differin kremu gydomi vidutinio sunkumo spuogai. Bukle turi pagereti po 4-8 sav., o po 3 men. pagerejimas turetu buti aiskiai pastebimas.Preparatovartojant daugiau negu nurodyta, nei greitesnio,nei geresnio rezultato nepasiekiama, taciau gali pasireiksti odos paraudimas, pleiskanojimas (kaip taip gali buti, jei jis man riebokas???) ir diskomfortas.
Sveikos,
pasiskaiciau jusu diskusiju. turim viena problema - dukrai 12m,(Jus visos vyresnes turbut) jai paauglystes spuogai beria. israse to skinoreno, pavartojom visa vasara, kaip liepta du kart i diena(aisku su kaikuriais pamirsimais), bet nelabai ka ir padeda, labai nezymiai sumazejo ir vel padaugeja. nu vienu zodziu, bandau susigundyt tuo differinu, bet bijau kad jis bus jos jaunai odai per stiprus. Buvom pas odos gydytoja - tai israse kosmetikos "acnepur" ar kazkas panasaus uz 180lt ir nedave jokios garantijos kad pades. parduodama tik 1 'azuolyno' vaistinej. Karoce ir ranka nekyla pirkt ir vaikui padet norisi.Ka daryt.
gal turit kokiu ideju.
pries visus daktarus bandem siaip paauglinius tonikus, prausiklius, trumpam padeda, bet kisa savo nagucius, spaudo, tai taip ir gaunas.
pasiskaiciau jusu diskusiju. turim viena problema - dukrai 12m,(Jus visos vyresnes turbut) jai paauglystes spuogai beria. israse to skinoreno, pavartojom visa vasara, kaip liepta du kart i diena(aisku su kaikuriais pamirsimais), bet nelabai ka ir padeda, labai nezymiai sumazejo ir vel padaugeja. nu vienu zodziu, bandau susigundyt tuo differinu, bet bijau kad jis bus jos jaunai odai per stiprus. Buvom pas odos gydytoja - tai israse kosmetikos "acnepur" ar kazkas panasaus uz 180lt ir nedave jokios garantijos kad pades. parduodama tik 1 'azuolyno' vaistinej. Karoce ir ranka nekyla pirkt ir vaikui padet norisi.Ka daryt.
gal turit kokiu ideju.
pries visus daktarus bandem siaip paauglinius tonikus, prausiklius, trumpam padeda, bet kisa savo nagucius, spaudo, tai taip ir gaunas.
QUOTE(winnerss @ 2007 08 20, 16:35)
tai kad daisha as 51 lt su centais eurovaistineje siuo metu sis gelis kainuoja be jokios nuolaidos as tik su eurolitais dar maziau sumokejau 46 lt bet man keista kaip kai kas cia sake kad ta geli ( ar krema ) pirko uz 60 lt tai sorry 10 lt pinigai nieko nesakyciau jei kokie 2 3 lt skirtumas bet 10 lt tai as ir patariu nusipirkti geli vien del to kad jis labai greitai susigeria o jus beto kremo dar kokiu kremu naudojat ar viskas ?
tada džiugu, kad atpigo, nes aš daugiau nei prieš 2 mėnėsius pirkau ir tikrai mokėjau 60.52 Lt. plėšikai! bet tuo metu man kaina visai nerūpėjo. sakiau, kad sumokėsiu, kad ir kelis šimtus, jei tikrai padės
dėl kitų kremų naudojimo: nusipraususi veidą, vakare naudoju gel'į su bakteriofagais. ant viršaus užtepu differin'o, bet jau pakankamai retai tai darau (2-3 kartus per savaitę). jei netepu differin'o, naudoju balinamąjį kremuką dėmelėms. o ryte taip pat tą gel'į su bakteriofagais, ant viršaus kremuko šiek tiek (anna lotan barbados, baigėsi odos toną lyginantis kremas, tai teko šitą vėl naudot, kol nusipirksiu naują), o po to kreminę pudrą
o norejau paklausti ar tie balinamieji kremai jus odai daro poveiki ar nuo jo dingsta demeles ? Beto kokios firmos naudojate ?
akire3 >>> manau jusu dukrai differin tikrai turetu tikti skinorenas man tai siaip sau man ir spuogai mazdaug nuo 12 prasidejo ir gailiuosi kad tada neuzkirtau jiems kelio patarciau jums uzkirsti naudokit differin , prausikli tonika, veliau kai odos situacija pageres kaip daisha sake balinamaji kremuka ir viskas turetu susitvarkyti ( as taip manau )
akire3 >>> manau jusu dukrai differin tikrai turetu tikti skinorenas man tai siaip sau man ir spuogai mazdaug nuo 12 prasidejo ir gailiuosi kad tada neuzkirtau jiems kelio patarciau jums uzkirsti naudokit differin , prausikli tonika, veliau kai odos situacija pageres kaip daisha sake balinamaji kremuka ir viskas turetu susitvarkyti ( as taip manau )
QUOTE(winnerss @ 2007 08 21, 09:53)
o norejau paklausti ar tie balinamieji kremai jus odai daro poveiki ar nuo jo dingsta demeles ? Beto kokios firmos naudojate ?
naudoju balinamąjį kremuką iš mirra lux. taip pat naudoju šios firmo sprasimosi putą bei gelį su bakteriofagais. kol kas patenkinta dėl balinamojo kremo poveikio nieko negaliu pasakyti, nes neseniai pradėjau naudot. galų gale kalbant apie spuogus, tai man padėjo toks kompleksas: differin'as+mirra lux kosmetika+mitybos reguliavimas. ir rezultatas -
galbut ir man reiks pabandyt mirra liux kosmetika , ( putas ir koki kremuka ) kazkaip labai eucerinu nusivyliau kkelis kartus ploviau veida o po to kai alergija kai kuriose vietose veidas visas raudonas tai daugiau nebeplausiu su juo veido
Gundo tas Differin mane Bet dar turiu pusę bonkos AcneBP5, kuris man daro šiokį tokį poveikį.
Skaičiau, kad kažkodėl Differin laikot atibiotiku, bet čia aktyvioji medžiaga yra retinoidas adapalenas, t.y. viena iš vitamino A gaunamų medžiagų. Tokio pavojaus kaip naudojant antibiotikus, su Differin nėra. Vienintelė problema - galimas odos dirglumas, kas tikrai nereiškia, kad oda gyja.
Mano supratimu, reikia naudoti kremą su SPF, nes Differinas ir taip įjautrina odą, o saulė tą reakciją tik paaštrina. Pati dabar praktiškai kasdien naudoju kremą su BHA, todėl tepu dieną ir kremą su SPF ir oda jokių sudirginimo ženklų nerodo, nors naudoju stipriausią koncentraciją, kokią pavyko gauti
Čia rašo, kad retinoidai, kaip ir BHA ar AHA priemonės bus veiksmingi tik tol, kol naudojami. Nustojus naudoti, rezultato galima tikėtis kaip ir iki tol buvęs
O kaip atrodo Differin gelis? Jis skaidrus ar baltas?
Akire3, pirmiau dukrą išmokinkit nekišti nagų prie spuogų ir tikrai nepulkit pirkt priežiūros priemonių už 180 Lt, nes ne kainoj esmė. Čia yra visai nebloga informacijos santraukėle dėl paauglių (ir ne tik) veido priežiūros
Skaičiau, kad kažkodėl Differin laikot atibiotiku, bet čia aktyvioji medžiaga yra retinoidas adapalenas, t.y. viena iš vitamino A gaunamų medžiagų. Tokio pavojaus kaip naudojant antibiotikus, su Differin nėra. Vienintelė problema - galimas odos dirglumas, kas tikrai nereiškia, kad oda gyja.
Mano supratimu, reikia naudoti kremą su SPF, nes Differinas ir taip įjautrina odą, o saulė tą reakciją tik paaštrina. Pati dabar praktiškai kasdien naudoju kremą su BHA, todėl tepu dieną ir kremą su SPF ir oda jokių sudirginimo ženklų nerodo, nors naudoju stipriausią koncentraciją, kokią pavyko gauti
Čia rašo, kad retinoidai, kaip ir BHA ar AHA priemonės bus veiksmingi tik tol, kol naudojami. Nustojus naudoti, rezultato galima tikėtis kaip ir iki tol buvęs
O kaip atrodo Differin gelis? Jis skaidrus ar baltas?
Akire3, pirmiau dukrą išmokinkit nekišti nagų prie spuogų ir tikrai nepulkit pirkt priežiūros priemonių už 180 Lt, nes ne kainoj esmė. Čia yra visai nebloga informacijos santraukėle dėl paauglių (ir ne tik) veido priežiūros
Na, va aš taip ir galvojau, kad adapalenas nėra antibiotikas
Aš Differiną ir Acne B5 kartu naudojau
"VAISTŲ IR KITOKIA SĄVEIKA
Adapalenas yra atsparus deguonies ir šviesos poveikiui, chemiškai neaktyvus.
Jo vartojant kartu su kitokiais lokalaus poveikio vaistais nuo spuogų,
pvz., klindamicino fosfatu arba benzoilo peroksidu, abiejų vaistų poveikis
nemažėja, todėl adapaleno galima vartoti kartu su kitokiais ryte vartojamais
lokalaus poveikio preparatais, pvz., 4 % eritromicino arba 1 % klindamicino
losjonu, arba ne daugiau kaip 10 % vandeninio benzoilo peroksido geliu.
Kadangi adapaleno per odą rezorbuojasi labai mažai, jo ir sisteminio
poveikio vaistų sąveika negalima."
Taip, reikėtų naudoti kremą su SPF. Aš tiesiog vasarą nutraukiau gydymą, nes jau ir taip beveik pusę metų naudojau... Kol kas rezultatas ne toks koks iki tol buvo (taprasme, situacija daug geresnė). O nenaudoju jau porą mėnesių. Iš ten pat"But used together long-term, they are a formidable weapon in the battle against wrinkles and blemishes."
Differin gelis skaidrus
Aš Differiną ir Acne B5 kartu naudojau
"VAISTŲ IR KITOKIA SĄVEIKA
Adapalenas yra atsparus deguonies ir šviesos poveikiui, chemiškai neaktyvus.
Jo vartojant kartu su kitokiais lokalaus poveikio vaistais nuo spuogų,
pvz., klindamicino fosfatu arba benzoilo peroksidu, abiejų vaistų poveikis
nemažėja, todėl adapaleno galima vartoti kartu su kitokiais ryte vartojamais
lokalaus poveikio preparatais, pvz., 4 % eritromicino arba 1 % klindamicino
losjonu, arba ne daugiau kaip 10 % vandeninio benzoilo peroksido geliu.
Kadangi adapaleno per odą rezorbuojasi labai mažai, jo ir sisteminio
poveikio vaistų sąveika negalima."
Taip, reikėtų naudoti kremą su SPF. Aš tiesiog vasarą nutraukiau gydymą, nes jau ir taip beveik pusę metų naudojau... Kol kas rezultatas ne toks koks iki tol buvo (taprasme, situacija daug geresnė). O nenaudoju jau porą mėnesių. Iš ten pat"But used together long-term, they are a formidable weapon in the battle against wrinkles and blemishes."
Differin gelis skaidrus
QUOTE(Apvalute @ 2007 08 20, 23:59)
Tai kol sedziu su molio kauke, nurasysiu anotacija is kremo Differin. Gal kurioms bus idomu palyginti su geliu.
Differin 0.1 % kremas. Veiklioji medziaga yra adapalenas. 100 g kremo yra 0.1 g.
Differin kremu gydomi vidutinio sunkumo spuogai. Bukle turi pagereti po 4-8 sav., o po 3 men. pagerejimas turetu buti aiskiai pastebimas.Preparatovartojant daugiau negu nurodyta, nei greitesnio,nei geresnio rezultato nepasiekiama, taciau gali pasireiksti odos paraudimas, pleiskanojimas (kaip taip gali buti, jei jis man riebokas???) ir diskomfortas.
tas pats lygiai ir gelio anotacijoje rašoma
QUOTE(Akire3 @ 2007 08 21, 00:07)
Sveikos,
gal turit kokiu ideju.
gal turit kokiu ideju.
Taip pat patariu nepirkti kremų už 180lt. Mane irgi beria kažkur nuo 12-13metų Dermatologės irgi ne kartą išrašinėjo vaistų už 180lt, bet kadangi jau daug visko išbandžiau tai supratau šioje bėdoje kaina TIKRAI nėra rodiklis. Kadangi esu naudojusi ir brangiausius, ir tepaliukus vos už 6lt, kurie man padėjo daug geriau. Skinoren vartojau gan ilgai ir man jis padėjo, bet deja spuogai manęs vis dar nepalieka, dabar vaikštau pas kosmetologes darausi valymus, deduosi kaukes. Dukra tegul apsišarvuoja kantrybe ir sąžiningu odos valymu bei priežiūra. Sėkmės.
P.s. jei jūs Vilniuje siūlau apsilankyti Gydomosios kosmetologijos centre. Ten jums tikrai pariks tinkamas priemones
QUOTE(daisha @ 2007 08 08, 16:16)
na, dabar ir aš galiu pasakyt, kad pasisekė, jei jau nebeparduoda be recepto o tai gal vaistininkė pikta pasitaikė, nes aš pirkau Vilniuj Euro vaistinėj (centre, kur Zara isikūrus). tikslaus adreso patingėjau paieškot gal ten parduotų
o toj vietoj vaistininkes tada visad piktos...
Papildyta:
QUOTE(saulyteee @ 2007 08 21, 19:40)
Taip pat patariu nepirkti kremų už 180lt. Mane irgi beria kažkur nuo 12-13metų Dermatologės irgi ne kartą išrašinėjo vaistų už 180lt, bet kadangi jau daug visko išbandžiau tai supratau šioje bėdoje kaina TIKRAI nėra rodiklis. Kadangi esu naudojusi ir brangiausius, ir tepaliukus vos už 6lt, kurie man padėjo daug geriau. Skinoren vartojau gan ilgai ir man jis padėjo, bet deja spuogai manęs vis dar nepalieka, dabar vaikštau pas kosmetologes darausi valymus, deduosi kaukes. Dukra tegul apsišarvuoja kantrybe ir sąžiningu odos valymu bei priežiūra. Sėkmės.
P.s. jei jūs Vilniuje siūlau apsilankyti Gydomosios kosmetologijos centre. Ten jums tikrai pariks tinkamas priemones
jeigu cia kalbama apie ta, Jogailos gatveje, tai tik ten man isgyde spuogus pries kokius 7metus. palyginus su tuo kokiu priemoniu yra dabar, gal tas gydymas ir agresyvokas buvo, bet padejo...
QUOTE(ligita8352 @ 2007 08 22, 10:13)
o toj vietoj vaistininkes tada visad piktos...
Papildyta:
jeigu cia kalbama apie ta, Jogailos gatveje, tai tik ten man isgyde spuogus pries kokius 7metus. palyginus su tuo kokiu priemoniu yra dabar, gal tas gydymas ir agresyvokas buvo, bet padejo...
Papildyta:
Buvau ten būdama paauglė, nepatiko, daugiau nėjau. Kai spuogų priežastis hormonai, tai tikrai sudėtinga su jais kovoti
Mano mamai 50, bet ją kaip nuo paauglystės bėrė spuogais, taip ir dabar beria, tik mažiau ir rečiau. Oda visą laiką riebi, dar dabar jokio kremo nenaudoja. Gal rimtai kokio Differin reik pasiūlyt?