Sveiki norejau paklausti kuri is siu dvieju kremu patartumete, kuris geresnis gydant spuogus ? Taip pat noreciau paklausti kokius kitus kremus galetumete patarti pasiulyti kurie apgydytu tiksliau isgydytu spuogus, pulinukus is anksto aciu uz atsakymus
QUOTE(winnerss @ 2007 07 29, 18:03)
Sveiki norejau paklausti kuri is siu dvieju kremu patartumete, kuris geresnis gydant spuogus ? Taip pat noreciau paklausti kokius kitus kremus galetumete patarti pasiulyti kurie apgydytu tiksliau isgydytu spuogus, pulinukus is anksto aciu uz atsakymus
na as pati tai gydziausi su differinu ir pamaciau tirkai puikius rezultatus
QUOTE(kucci_kucci @ 2007 07 29, 18:55)
na as pati tai gydziausi su differinu ir pamaciau tirkai puikius rezultatus
O taves pradzioj napabere
????
skinorenas nera toks stiprus kaip differinas ir skirtas lengvesnems spuogu formoms.
Man nesausina
Esu naudojus abu.
Skinorenas truputį dirgindavo odą (bet taip ir turi būti), o diferinas ne. Šiaip man abu geri tik kantrybės reikia turėti ir ilgai naudoti
Esu naudojus abu.
Skinorenas truputį dirgindavo odą (bet taip ir turi būti), o diferinas ne. Šiaip man abu geri tik kantrybės reikia turėti ir ilgai naudoti
aš naudoju differiną. man prirašė daktarė. vartoju pagal jos nurodymus ir man vis kas čiki. turiu nuolatinę problemą - keista, nors man jau 30 m., bet praeitais metais pradėjo berti pasmakrę tokiais šlykščiais spuogais, kuriuos kai paspaudi, išvaro pūliais. ko tik nebandžiau - kosmetologės nepadėjo. Kadangi mano mamos draugė yra odos ligų gydytoja, ji man buvo išsigelbėjimo šiaudas. Tai ji man prirašė taip:dieną veidą ir pasmakrę arba tik problemiškas vietas tepti Linoladiol N (mane perspėjo neišsigąsti, nes šis kremas naudojamas man rodos makšties tepimui, tipo ginekologinis), o vakare - differinu. Differinu uždraudė teptis dieną, nes jis neapsaugo odos nuo UV spindulių ir šiek tiek sausina odą (aš naudoju gelį, bet man rodos tik toks ir būna). Nors pasak jos dabar nauja mada - differiną kiša ir naudojimui dienos metu.
aš darau taip - dienai ir nakčiai žandus ir nosį pasitepu drėkinančiu kremu, o kaktą, pasmakrę - Lonoladiol N (dieną) ir differin (naktį). pradžioje tepiausi differinu ir žandus, tai atrodė kaip nudegę. daugiau tokios klaidos nebedarau.
rezultatas - po 2 mėn. nebeturėjau jau tų spuogų.
beje spuogų atsiradimo priežastis neaiški, tipo nieks nežino nuo ko jie.
aš darau taip - dienai ir nakčiai žandus ir nosį pasitepu drėkinančiu kremu, o kaktą, pasmakrę - Lonoladiol N (dieną) ir differin (naktį). pradžioje tepiausi differinu ir žandus, tai atrodė kaip nudegę. daugiau tokios klaidos nebedarau.
rezultatas - po 2 mėn. nebeturėjau jau tų spuogų.
beje spuogų atsiradimo priežastis neaiški, tipo nieks nežino nuo ko jie.
differinu reikia tept ne tik spuogus jei sunkesne forma o visas problemines vietas
QUOTE(Linaute @ 2007 07 30, 09:21)
nebere. as ji naudojau nakciai (kaip kazkuri jau minejo), o taip pat dariausi rugstinius pilingus, kadangi jau pas mane buvo sunkioji padetis
QUOTE({GlOsSy} @ 2007 08 02, 10:17)
differinu reikia tept ne tik spuogus jei sunkesne forma o visas problemines vietas
as tai tepiausi visa veida
o del to odos sausinimo, tai kiek as suprantu, tai jis taip ir turi daryti, kada ngi jis skatina odos atsinaujinima
O man vaistininke patare isbandyti Uriage krema su rugstimis. Tepti tik nakti, nes gali sureaguoti su saule.Gal kuri nors esate bandziusi?
o vis del to koki is siu dvieju kremu man galetumete pasiulyti mano oda nera labai spuoguota bet daznai isdygsta tokei kaip puliniai spuogai tai galvoju gal man geriau differin ka ? kaip jus manote ? Beto per kiek laiko jus uzsigydete spuogus, zinau kad tai ilgas procesas bet vistiek butu idomu suzinoti