Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinti nuo čiulptuko ? 2 dalis

Mums dar tik 1,2 m bet jau einame ta linkme, kad atsisakyti tiutės. nuo 6 mėn, tai tik miego atributas. ir jokių išimčių. Svarbiausia nemato tai ir nere Atsibudusio paprašu atiduoti tiutę, tai jis geranoriškai tai ir padaro. Dabar pradėjau užmigusiam irgi ištraukti, ir be tiutės išmiegs visą naktį, ti paryčiais pradeda zirzenti, tada gauna tiutę. Galvoju, kad iki pusantrų metukų mes po truputį atsisakysime tiutės.
Atsakyti
QUOTE(edvina @ 2007 08 13, 16:04)
Mums dar tik 1,2 m bet jau einame ta linkme, kad atsisakyti tiutės.  nuo 6 mėn, tai tik miego atributas. ir jokių išimčių. Svarbiausia nemato tai ir nere Atsibudusio paprašu atiduoti tiutę, tai jis geranoriškai tai ir padaro. Dabar pradėjau užmigusiam irgi ištraukti, ir be tiutės išmiegs visą naktį, ti paryčiais pradeda zirzenti, tada gauna tiutę.  Galvoju, kad iki pusantrų metukų mes po truputį atsisakysime tiutės.

Na ir kam taip anksti reikia atpratint?Mano tai dar su tiūte ir nežadu atimt,tam turi subrest,kam traumuot vaiką?Neisivaizduoju kaip iš tokio mažyčio galima atimt,juk gaila... cray.gif cray.gif cray.gif soske.gif
Atsakyti
QUOTE(saule_vire @ 2007 08 13, 21:29)
Na ir kam taip anksti reikia atpratint?Mano tai dar su tiūte ir nežadu atimt,tam turi subrest,kam traumuot vaiką?Neisivaizduoju kaip iš tokio mažyčio galima atimt,juk gaila... cray.gif  cray.gif  cray.gif  soske.gif

smile.gif na kadangi nėra prie tos tiutės labai prisirišęs tai jokios traumos ir nėra pakolkasq g.gif Juk ir neatimu išsyk, palaipsniui bandom smile.gif
Trauma tai man atrodo tada kai vaikas kelias naktis klykia, nes negauna savo taip pamėgtos tiutės ax.gif
Atsakyti
Musu tiuciu karalaite niekaip nakciai negali atsisakyti ju verysad.gif Dienos metu viskas gerai nereikia ju, o nakti...
Atsakyti
Taip...mums irgi labai aktuali si temuke,ne uz kalnu 2metukai,o tutkes reikejo pries uzmiegant,t.p. ir dienos metu zyzdavo kartais...o pries pora dienu nutiko stai kas:buvom pasivaikscioti ir aisku,mano rankineje soske kas be ko,taigi jis uzmate,kad as ja turiu,o as jam,pareisim namo,gausi,taigi iki pat namu (10min.kelio) vaikis praklyke,prareke,blaskesi,nu vienzo,i tokias isterijas puole,kad baisu,tada man uzvire principas mirksiukas.gif ,gryzom,sakiau,kad eitu miegot,tutes nedaviau,vaikis dar klykavo koki pusvalandi,paskui uzmigo,ismiegojo...ir ka...vakare bande isprasyt dar tetuko,bet pasakiau:NE,nebuvo jokiu dideliu isteriju,uzmigo...ryte jau nebeprase thumbup.gif ,pietu miegelis-nieko,vakare-neprasooooooooooooooo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,tagi eina dar tik 3diena,bet as laaaaabai viliuosi,kad sito daikciuko mums nebeprireiks tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Bazile111 @ 2007 08 05, 08:26)
mano mazius ciulptuko atsisake rimtai suslogaves-negalejo kvepuot kai burna uzkimsta.O veliau nebepriminem...

Sitai ir mano bernuzelis susirgo didziausia sloga,jam buvo apie 9menesius tad kai uzsikemsa nosyte ir miegodamas negali ciulpti soskes jis ja isspjove o as paemiau ir padejau i stalciu ir nuo to kartelio jam jos nereikejo. biggrin.gif
Atsakyti
Mes tiesiog vieną dieną jos nebedavėm. Atsisakėm prieš kokius 2 mėnesius. Ir neprireikė jos vaikui. Sunkiau mum buo, kai ateidavo tas jo zirzimo momentas, kai duotum soskę ir būtų ramu... Nieko, net nepajutom, nors ruošėmės blogiausiam biggrin.gif
Atsakyti
Maniškis tai netikėtai prieš 1 mėnesį pats atsisakė savo soskės. Tiesiog tą stebuklingą dieną nuo ryto jis vis įsidėdavo savo soskę burnon ir sakydavo "neskanu". Ir taip per dieną. O kitą rytą rado lovoje besimėtančią soskę, pasakė "kaka" ir paslėpė po pagalve. Nuo tos dienos nė žodžio apie tą reikalą. Neįsivaizduoju, kas jį taip paveikė, bet labai džiaugiuosi. Nereikėjo jokių ypatingų pastangų mums dėl to daryti, nors mes jam vis kartais sakydavom, kad jis jau per didelis būti su soske ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamymamy: 16 rugpjūčio 2007 - 14:28
Na o aš noriu pasidžiaugti,kad jau 5dieną mažius apsieina be soskės.Metimo procezas prasidėjo nuo to,kad išvažiavom prie ežero,o soskę pamiršom.Tą dieną vaikas atsikankino per pietų miegą (nes soskė reikalinga tik einant miegot),užmigo,o vakare net neprisiminė. thumbup.gif
Tik va dabar bijau ar nebus taip,kad rugsėjį nukeliavęs į darželį ir pamatęs ką nors su soske vėl jos neužsimanys g.gif
Atsakyti
Na ir kam taip anksti reikia atpratint?Mano tai dar su tiūte ir nežadu atimt,tam turi subrest,kam traumuot vaiką?Neisivaizduoju kaip iš tokio mažyčio galima atimt,juk gaila...

Savo vaiko visada bus gaila tongue.gif

Bandėm atpratinti dukrą, kai jai buvo 1,5m. "Soskė" paslaptingai ėmė ir pradingo. Kai atėjo laikas guldyti, pašiurpau, o riksmas, o klyksmas! doh.gif Na tiek to, atsirado ta soskė, taip geriau, negu kelias valandas rikdyti vaiką, juk pagaliau daugiabuty gyvenam. Ėmėm galvoti kitą būdą, bet, dėkui dievui, jo neprireikė, nes dukrytė susirgo sloga ir pati jos nebenorėjo. Sūnaus jau nebepratinom prie čiulptuko (kažin, kodėl g.gif biggrin.gif ).

Patarčiau nekurti vaikams jokių pasakų apie čiulptukus vagiančias pabaisas, nebent norit, kad jie paskui naktimis iš siaubo nemiegotų. Man mažai mintis, kad kažkas svetimas vaikščiojo po mūsų butą, atrodė labai baisi. Jeigu įėjo vienas, vadinasi, gali įeiti ir kiti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -agne: 16 rugpjūčio 2007 - 15:10
O mes sukurem labai grazia istorija. Pasikalbejom, kad soske isejo. Tevelis patvirtino, kad mate, kaip soske ridenosi laiptais ir isejo pas kita maza kaimynu vaikiuka, kuris daznai verkdavo. Paklause, paklause mazius, pasivarte ir uzmigo. Nuo to karto ir nebereikejo biggrin.gif
Atsakyti
mes nukirpome mažiui nematant soskės galiuką ir padėjome atgal. biggrin.gif vaikui buvo 1,5 metukų. kai jis ją paėmė į burną,staigiai išspjovė, o mes stebėjome,kas bus toliau lotuliukas.gif jis ėmė rodyt mums ir sakyt,kad kaka...sakau-nekišk į burnytę,nebus kaka smile.gif tai tęsėsi lygiai vieną parą,ir mes atpratome nuo gumuko hihihi.gif vėliau dar karts nuo karto susirasdavo soskę,bet apžiūrėjęs mesdavo į šona thumbup.gif
Atsakyti