Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinti nuo čiulptuko ? 2 dalis

QUOTE(sirdute @ 2007 07 30, 10:52)
As jau rasiau kitam poste, kad taikiau ziauru matoda, bet pati efektyviausia - paprasciausiai atemiau viena diena ir nedaviau. na, klyke ji 2 vakarus po 30min, teko paknteti, o dabar nera jokiu problemu, pazirzia, paglostau ir uzmiega. Kietoms mamoms atrodo, kad tai labai ziauru vaikucio atzvilgiu, bet jei jau pradedi si metoda taikyti, tai geriau nesustok - arba visai nepradek, arba kentek nors ir 1.5h verkima, nes po to vaikas pagalvos, kad jei paklyks, gaus ko nori ir toliau vis ilgiau klyks. Sekmes!!!

o ka daryti,kai pabunda nakti ir iesko soskes ?? Ir BEABEJO STAUGIA kol neduodi ?? Nes sianakt taip ir buvo verysad.gif Vakare jau apsidziaugiau,kad uzmigo be soskes,bet va-ka nakti daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eneisa_ly @ 2007 07 30, 11:56)
o ka daryti,kai pabunda nakti ir iesko soskes ?? Ir BEABEJO STAUGIA kol neduodi ?? Nes sianakt taip ir buvo  verysad.gif    Vakare jau apsidziaugiau,kad uzmigo be soskes,bet va-ka nakti daryti  g.gif

O tu pati maitini ar misinuku? Jei pati maitini, tai duok kruti, vaikas patrauks ir uzmigs, o po to perkelk i lovyte. Jei jau leidi verkti, tai tikrai daugiau neduok soskes jokiu budu. O jei maitini misinuku, tai irgi pamaitink ir vel pabandyk uzmigdyti. Beje, kitos su buteliuku migdo, nors tai panasu i soske. Nebijok, pasikankinsi kelias dienas ir viskas bus gerai, ismoks pati uzmigti. Mano ismoko per 3 vakarus.

Atsakyti
Mano vaikis tai ilgai čiulpė iki 2metų blush2.gif Vis atimdavau, pradeda rekt, baigiasi kantrybė ir vėl paduodavau doh.gif galvojau nupirksiu visai naują naujagimių soskę, tai gal neims, o jis pamatė, apsidžiausė ir pasakė "mamytė naują papulą nupirko" g.gif Šis sumanymas nepavyko, tai paskui nukirpau galą ir pasakiau, kad pelė nukando, jis dar norėjo dėtis, bet mes su vyru sakėm, kad fui, neskanu, pelė kando, pagėdinom, ir jis užmigo be jo, be jokio verksmo. O ryte atsikėlęs, pats nunešė ir išmetė į šiukšlinę thumbup.gif O dar iki dabar miega su meškiuku ir merliuku smile.gif
Atsakyti
Mano vaikui virš metų ir nesiruošiu atiminėti soskytės. Pamažu pripratinau su ja tik migdytis - kai atsibunda ir pats išsitraukia (pasakiau, kad soskytė trukdo kalbėti ir aš nesuprantu, ką sako). Vėliau paaiškinsiu, kad soskytė neskanu ir kad jis jau didelis, kas žmogučiui yra rimtas argumentas.
Odontologai iki 2 metų aliarmo nekelia, o šiaip ir iki 3 metų soskytė nenusikaltimas.
Atsakyti
drinks_cheers.gif
QUOTE(alvydux @ 2007 07 30, 10:19)
o mano dičkei buvo 2 metai kai "palikom" tūtę svečiuos. Tai nebuvo jokių problemų, nes tokio amžiaus vaikas jau supranta ką sakai, galima susitarti. O  mažesnį kaip tik sunkiau atpratint, nes dar jam nepaaiškinsi kur dingo tūtė.  g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
aš tai savajam pasakiau kad jo "soske"išsivežė kitas "lele",kad nebėra.Ir tą patį kartojau 3-4 kartus,ir viskas.taip ir atpratom,kogero pačiam atėjo tas laikas,kai tas daiktas tapo nebūtinas ax.gif
Atsakyti
Pries kelias dienas nukando graugu shuo lotuliukas.gif pasinervino siek tiek, vis rode kaip shuo kando, rode kaip neina paciulpti ir nurimo bigsmile.gif nesitikejau, nes buvo draugelis nr 1 rolleyes.gif Dar pas mus komplekte ir marliukas labai reikalingas buvo, o dabar kai pagrindinis aparatas sugedo, tai ir to marliaus nelabai reik cool.gif
Atsakyti
QUOTE(+333+ @ 2007 08 01, 23:27)
Pries kelias dienas nukando graugu shuo  lotuliukas.gif  pasinervino siek tiek, vis rode kaip shuo kando, rode kaip neina paciulpti ir nurimo  bigsmile.gif  nesitikejau, nes buvo draugelis nr 1  rolleyes.gif Dar pas mus komplekte ir marliukas labai reikalingas buvo, o dabar kai pagrindinis aparatas sugedo, tai ir to marliaus nelabai reik  cool.gif

oi kaip mums toki suniuka surast biggrin.gif
mums dar ji irgi labai reikalinga, siaip diena neciulpiam visai, soske pas mus tik lovoje gyvena, net jei miega vezime lauke, tai irgi neciulpiam, bet tik ilipus i lova iskart iesko ir niekas jai nerupi, nei pauksciukas kad nusinese, nei kad kitas vaikas paeme g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif mano ir merguzele neperseniausiai atsikrate ciulptuko, nors jo reikejo tik nakciai, bet arsiai jo prasydavo, ne duok die kur dingdavo. Isejo mano mama atostogu (Skaistes mociute) tai jos su maze isvaziavo dviese i soda. Skambina mama jaukita diena po nakties ir sako, zinai Lola (kaimynu kalyte) suvalge musu ciulptuka thumbup.gif tai sake pirma vakara vartesi lovoj pries uzmiegant, prase soskes, bet uzmigo ir taip kita nakti, ir dar kita tai taip ir padejo man mama atsikratyt jos soskes, dabar jei mazes paklausi kur jos soske, tai sako pas Lola biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(+333+ @ 2007 08 02, 00:27)
Pries kelias dienas nukando graugu shuo  lotuliukas.gif  pasinervino siek tiek, vis rode kaip shuo kando, rode kaip neina paciulpti ir nurimo  bigsmile.gif  nesitikejau, nes buvo draugelis nr 1  rolleyes.gif Dar pas mus komplekte ir marliukas labai reikalingas buvo, o dabar kai pagrindinis aparatas sugedo, tai ir to marliaus nelabai reik  cool.gif

O mano vidurine dukryte be ciulptuko neisbudavo ne minutes ir taip iki kokiu 2 metu. Jikiais budais neleisdavo to turto is jos atimti doh.gif Tada as paslapcia nukirpau ciulptuko gumine dali ir pasakiau, kad sugedo biggrin.gif , ji gal kokias 2 dienas zirzdama prase manes pataisyti, o po to susitaike su netektim
Atsakyti
QUOTE(sraigiausia @ 2007 08 02, 08:52)
O mano vidurine dukryte be ciulptuko neisbudavo  ne minutes ir taip iki kokiu 2 metu. Jikiais budais neleisdavo to turto is jos atimti  doh.gif  Tada as paslapcia nukirpau ciulptuko gumine dali ir pasakiau, kad sugedo biggrin.gif , ji gal kokias 2 dienas zirzdama prase manes pataisyti, o po to susitaike su netektim

mano vyresnioji pati galiuka nukando ir per kelias diena neliko ka ciulpt drinks_cheers.gif o su mazium pries kelis menesius nukirpau ir tikejausi kad bus ok, tai tevas 12 nakties leke i budincia vaistine pirkt naujos doh.gif jam matyt labiau tiko tas variantas kai pats mate sugadinimo procedura lotuliukas.gif arba tiesiog per tuos kelis menesius labiau uzaugo ir sukalbamesnis patapo.. zodziu islaukem savo laiko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo +333+: 02 rugpjūčio 2007 - 09:02
mano mazius ciulptuko atsisake rimtai suslogaves-negalejo kvepuot kai burna uzkimsta.O veliau nebepriminem...
Atsakyti