Mano mergytei vėlokai dygo dantys, tai kuo toliai, tuo labiau tiutės reikėjo. Kąrtą labai vėlai gryžom iš kelionės ir ant automobilinės kėdutės palikom jos žinduką. Tą kart užmigo iškart, nes nuvargus buvo, paskui dar porą vakarų paniurzgėjo lovoj, kad nori tiutės, pasakėm, kad pametėm, taip ir užsibaigė visi tiutiški reikalai

Na ir mums jau arteja tas laikas, kai reikes atprasti nuo tiutiuko.Bet as, kaip ir kazkuri pries tai rasiusi mamyte, lauksiu kol isdygs iltiniai dantukai. Nes kai dantys dygsta jis tiute tiesiog isitveres kramto. Man labai patiko mano drauges pasakojimas kaip nuo tiutes atpratino.Jos sunus turejo tik viena tiute, kitu neimdavo.Tai si nuo ilgo naudojimo pati praplyso,drauge tiute apviniojo vilnoniais siulais. Ir kai sunus norejo kisti i burna, drauge pasake, kad tiute serga.Aisku vaikas pabande ciulpti ir su siulu, bet nepatiko. Tada drauge tiute idejo i stalciu.Tai vaikas kiekviena vakara eidavo ziureti ar tiute dar serga.Kol pagaliau savaime pamirso kur ta tiute yra.

QUOTE(jolax @ 2007 07 06, 22:51)
Na ir mums jau arteja tas laikas, kai reikes atprasti nuo tiutiuko.Bet as, kaip ir kazkuri pries tai rasiusi mamyte, lauksiu kol isdygs iltiniai dantukai. Nes kai dantys dygsta jis tiute tiesiog isitveres kramto. Man labai patiko mano drauges pasakojimas kaip nuo tiutes atpratino.Jos sunus turejo tik viena tiute, kitu neimdavo.Tai si nuo ilgo naudojimo pati praplyso,drauge tiute apviniojo vilnoniais siulais. Ir kai sunus norejo kisti i burna, drauge pasake, kad tiute serga.Aisku vaikas pabande ciulpti ir su siulu, bet nepatiko. Tada drauge tiute idejo i stalciu.Tai vaikas kiekviena vakara eidavo ziureti ar tiute dar serga.Kol pagaliau savaime pamirso kur ta tiute yra. 

Ir man taip reiks pabandyt

tiesiog vieną dieną dingo tiūtė iš namų, porą naktų sunkoka buvo, bet jau į trečią dieną ir pavadinimo tokio nežinojo mažius
teisigo reikai akntrybės , tas kelais naktis pirmas be triūtės, ir viskas, vaikai greitai pamiršta

Kaip sakiau taip ir padariau. Paemiau, perkirpau ir pasakiau kad vabalai suede. Ilgas savaitgalis tai galvoju isvargsiu kaip nors.
Kad bus taip lengva, jokiu asaru, tai nesitikejau.
Buvo truputi nerami, prase pazadet kad eisim i parduotuve pirkt kito tucio ir viskas!!!!! Jau keturios dienos be tucio ir nereikia. Labai dziaugiuos, kad taip pavyko.

Man irgi jau laikas būtų atimti čiulptuką bet kaip,jai vistiek kad jis kiauras ji visas savo soskytes prakanda,ir vistiek jai reikia ypač kai verkia.

Mes atsikratem ciulptuko 1.5m.Siaip diena jis jau buvo nebereikalingas,bet jau nakti buvo sventas reikalas.Galiuko prakirpimas mums ne kiek nepadejo,o tik dar labiau suerzino.Isivaizduokit bando isideti i burna,o ten skyle tada verkdama meta lauk,o po to vel iesko ir taip be galo.....Tada nutarem ismesti.Nuvedziau lauke prie konteinerio tai ismete lengvai.Naktis aisku buvo nerami vyras jau buvo pasiryzes istraukti kita,bet as atkalbejau... istvereme.Kita nakti suverke kelis kartus,o po trecios nakties jau pamirso.Pamate kad galima uzmigti ir be ciulptuko,o ir miegoti po to pradejo ramiau,nes iskritus ciulptukui blaskydavosi,ieskodavo jo,verkdavo...Gerai,kad pavyko atsisakyti anksti,nes dabar(2m.)tai padaryti butu daug sudetingiau...
Sveikutes
Mano sunelis labai mylejo savo soske
Bet kai jam buvo apie 2,3 men, nuejom pas daktare ir ji pasake, kad pas ji neteisingas sukandimas
Tai teko greitai atsikratyti mylimiausios soskes
Galvojau, kad bus labai sunku ir jis neuzmigs
, bet ka daryti
prakirpau as ta soske, daviau jam ir pasakiau, kad pelyte (is pasakos) pragrauze
Bande ciulpti ta soske, bet laaabai jam nepatiko
Is pradziu nusimine, nubego surasti tos pasakos, rado ta pelyte ir ilgai aiskino, kokia bloga pelyte, kad pragrauze jo soske
Ir taip apsiramino
Bet iki siol (jam dabar 2,7 m.) miega su savo meskiuku ir praso atnesti soske, nors ir su skylute

QUOTE(kaimyne @ 2007 06 28, 16:45)
Na, as tai tingine, leidau savo kavalieriui iki triju metu ciulptuka tureti, nedariau problemu, nes jam tik miegojimui reikejo.Taigi, bet artejo Kaledos ir mes labai laukeme Senio.Senis jau isasnksto buvo pas mus apsiklausinejes apie vaiku gerus ir blogus darbus, taigi pasakiau ir del ciulptuko.Tai, Senis, kai atnese dovanas paprase pas mano kavalieriu mainais ciulptuko, na tas is to strioko tai visus ir atitempe, dar pats ir i Senio maisa sumete, sutare su Seniu, kad tas ciulptukus kitiems leliukams atiduos.Tai dar vakare pas mane paprase, bet as pasakiau, kas jis pats seniui atidave ir as dabar paimti negaliu, o ir istikruju negalejau, nes Senis ju man nepaliko.Tai maniskis vis leliukus pamates ziurejo ar turi jo ciulptukus ar ne.
fainai.... net dauguma medikų nemato nieko blogo iki triju metukų čiulpti čiulptuką, tuo labiau kad šiais laikais pilna viskių anatomiškai nekenkiančių

Nu prisikaiciau
ir juoko buvo daug
ir susimastymo
kadangi mums dabar 1.8 men tai jau pradejau galvot kaip reik atsikratyti tutes
kadangi ji reikalinga mum tik miegui, ir paskaiciu kad tikrai daug kas per kelias dienas pamirsta tute
belieka sugalvot priezasti
tinkama mano merginai, kodel jos neberei, arba jos nebeturim
tai gi reik eit mastsyt kokiubudu jos cia atsiskratyt

tai gi reik eit mastsyt kokiubudu jos cia atsiskratyt

Gabytė buvo aštuonių mėnesių, suslogavo, o kadangi kvėpuot lengviau per burnytę, aišku ji pasirinko kvėpuot vietoj soskės
Taip per savaitę ir atpratom.. Tik gimus, pirmus menesius išvis spjaudavo lauk. O mūsų tėveliui nėra nieko gražiau už kūdikį su soske, tai jis vis burbuliuodavo, kad atimu iš vaiko vaikystę neduodama soskės....

Mes kaip tik siuo metu atsisakinejam žinduko
Maniskei 1,6 m. Įkirpom žinduka, tai ji paciulpia,rodo kad kazkas ne to. Pyksta,musasi. Bet aiskinam kad sugedo popsius... nieko nepadarysi. Na du vakarai sunkus,siandien bus trecias vakaras, manau kad jau geriau bus.