Įkraunama...

Kaip atpratinti nuo čiulptuko ? 2 dalis

Et, reiks ir man susimastyti, jau kaip ir laikas blush2.gif gal nebus dideliu kliuciu, nes kai nepaemu osytes smile.gif pasakau kad suniukas paeme, ir dabar jos ja turi, tai apsiramina is kart smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dandan @ 2007 06 29, 13:19)

dandan, 29 Bir 2007 - 13:19, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Labas bendarzyges  biggrin.gif
Bandem ir mes su soske atsisveikint: vaikas padave suniukui paciulpti, slapta nukirpau puse soskes, paaiskinau, kad suniukas suvalge.

Labas bendarzyges  biggrin.gif
Bandem ir mes su soske atsisveikint: vaikas padave suniukui paciulpti, slapta nukirpau puse soskes, paaiskinau, kad suniukas suvalge.

As panasiai dariau su triusiu, bet kai isiverke, kad triusis prakando, mamos nervai neatlaike ir dave kita soske (o ju bent 7 namie) doh.gif , ir suniukui davem grauzt ir t.t., bet kai pradeda klykt, mamos nervai neatlaiko ir duoda kita lotuliukas.gif
Jau norejau mest, ale pradejom eit darzan, tai vel netraumuoju
Tuoj 2 metai, tai jauciu gimimo dienos proga paleisiu soskes oran, bo niekada neatsikratysim
vis budavo delsiu, tai ziema...ligos, tai dar kas nors doh.gif

Atsakyti
nu va ketvirta diena pavyko uzmigt diena be tutes,su pistoletu rankoj thumbup.gif as taip zinokit dziaugiuos biggrin.gif kad ji jau lieka uzmarsty ax.gif
beje patarciau mamytems tiksliai apsisprest,jei jau neber tutes tai ir neber visam laikui,ir nusiteikt bet kokiai reakcijai.as va nusiteikus buvau kokiom dviem pilnom klyksmo savaitem,o viskas kurkas paprasciau thumbup.gif nes jei ispradziu tute dingsta,paskui mamytes nebeatsilaiko ir atiduoda,tai kita kart bus dar sunkiau ax.gif as taip manau...
ir dar 4u.gif manau labai svarbu surast butent jusu vaikui tinkanty buda kaip atsisveikint su tute.nes jei as buciau tiesiog ismetus ja,manau butu zymiai sunkiau jam susitaikyt su netektim,o va dabar jis stebi kaip tute eda vabalai ir jis nebenori jos net liest thumbup.gif
Atsakyti
Pasiuliau ismesti soske per langa kaciukui, ji taip ir padare. O kai eidama miegoti pasiprase soske, priminiau, jog pati ismete per langa ir daugiau nebeprase. O jei kada prisimindavo, tai vel ta istorija papasakodavau ir neprasydavo smile.gif
Atsakyti
kaip gerai, kad mum nekilo tokiu problemu, mergyte nuo pirmos dienos net neime soskes thumbup.gif
Atsakyti
Ir mums ta pati bėda, tiūtė geriausias miegojimo draugas doh.gif , dar liepą einam į darželį, tai sakiau tebūnie, o rugpjūtį kaip nors susiimsim blush2.gif , patiko su vabalais variantas, tik gal reiks pabandyt su triušiu (turim namie dekoratyvinį triušiuką) g.gif
Maniškė ir žįsti tepradėjo nuo 1 metų iki tol nereikėjo, bet labai sunkiai susirgom rotu ir ji reikalavo ištisai gerti, o tiek negalėjau duot, nes tuoj vemdavo ir beliko viena išeitis, duoti čiulpt tūtuką, niu ir ką per savaitę ir prilipo doh.gif blush2.gif

Visoms linkiu sėkmės atsisakant čiulptuko 4u.gif , tikiuos ir mes greit įveiksim šią priklausomybę rolleyes.gif
Atsakyti
beje patarciau mamytems tiksliai apsisprest,jei jau neber tutes tai ir neber visam laikui,ir nusiteikt bet kokiai reakcijai.as va nusiteikus buvau kokiom dviem pilnom klyksmo savaitem,o viskas kurkas paprasciau  nes jei ispradziu tute dingsta,paskui mamytes nebeatsilaiko ir atiduoda,tai kita kart bus dar sunkiau  as taip manau...

tai va, del to man senis ir nepaliko tu ciulptuku, kad nepasiduociau pagundai.... biggrin.gif
Svarbu, kad ciulptukas netik is vaiko, bet ir is mamos butu paimtas, jei mama silpnesnes valios tongue.gif
Atsakyti
soskės atsisakėm 1 m. 5 mėn. thumbup.gif Pirmą dieną tai tikrai buvo sunku atsilaikyti prieš mažosios reikalavimus, antrą diena jau tiek neverkė, tik užmigo gulėdama ant grindų (buvo įsižeidus ir nenorėjo net ant rankų būti), o trečią - užmigo lyg niekur nieko. Taip mes ją ir pamiršom.
Svarbiausia, kad mamytė turėtų kantrybės ir nebėgtų ieškoti soskės išgelbėtojos 4u.gif
Atsakyti
Aš prašiau kad atiduotų soskytę pelės vaikučiams, kuriems dygsta dantukai ir jiems skauda burnytes. Bet vaikis vis gailėdavo. O vieną dieną prakirpau galą ir kartu nusprendėm, kad soskytė sugedo - turbut peliukai pragraužė. Taip be jokių ašarų nešiojo visiems ir rodė, kad pelės am am padarė. Vyresnioji pati prakasdavo čiulptukus, tai aš tik patrumpindavau gumas, kol nebeliko ką įsikąst. Atrodo, kad nei vienam nebuvo didelės traumos dėl to. Kažkaip viskas ramiai praėjo.
Atsakyti
Kadangi pas mus prasidejo remontai, buvom priversti vaika nuvezti seneliams, ten ismoko viska: ir ant puoduko daryti, ir soskes visiskai nereikia, ir nesuptas uzmiega. Zodziu grys vaikas i namus visai kitokis thumbup.gif
Nereikejo jokiu nei pasaku sekti kad katyte suvalge, padejo ant saldytuvo ir ate pasake. nuo tos dienos soskes mums nebereikia biggrin.gif
tai vat mamytes ir jus dazniau palikite vaikucius pas senelius, jie ten viska greiciau ismoksta, o namuose su teveliais labai megsta priekaistauti
Atsakyti
mano sunus ir budamas su seneliais prie juros, ja ten ismete, su dukra sunkiau, dar susirgom, tai jauciu nepaleisim mes tos soskes doh.gif

nors tikrai mamai ryzto reikia, nors kai as pasiskaitau kaip pas jus lengvai palieka soskes, kazkas cia man unreal doh.gif
Atsakyti
As atpratinau labai paprastai, nors mano maziukas tikrai buvo prie čiulptuko labai prisirišęs. Atėjo pas mus gydytoja ir pamatė,kad mes vaikštom su soske, ir paprasė,kad mano mazius jai atiduotų,nes jinai po mūsų eina pas leliuką,kuriam tik du mėnesiai ir jis neturi soskės. Kaip nebutų keista maniškis atidavė jai į rankas. Kaip parašydavo tai sakėm,kad gydytoja kitai lelei nunešė,taip ir atpratinom.
Atsakyti