Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinti nuo čiulptuko ? 2 dalis

Sveikos,

labai dziaugiuosi kad savo mazulio nepripratinau prie ciuptuko! Ir ner problemu.. Sekmes lotuliukas.gif
Atsakyti
O jus pabandykite pakeisti esama ciulptuka i kitos firmos kitoki - na, pvz, maniske nuo pat gimimo labai nemego Avent silikoniniu ciulptuku schmoll.gif Tai jai kuri laika dedavom tik NUK ciulpuka. O karta pabandziau ideti jai Aventa 1 dydzio, kai jau mums buvo apie 6-7 men, tai ji kaip sviede ta ciulptuka savo rankytemis tolyn ir nuo to karto nelabai nori imti ciulptuko i burnyte visai thumbup.gif
Taip kad patariu pabandyti ideti jai kitos rusies (silikonini arba kauciukini) ir pacio maziausio dydzio ciulpuka ir gal pades 4u.gif
Atsakyti
sena tema
Tęsiam temą toliau

pasidalinkit mamytės savo patirtim..

aš savo dukrytę atratinau nuo soskytės taip.
daviau jai čiulptuką ir sakau "kaka tiute,išmesk į šiukšlių dėžę" ji papurtė galvytę ir stipria suspaudė savo soskytę,paskui pati bežaisdama išsiemė ją iš burnos sako "kaka tiuti ," nuėjo ir išmetėį šiukšlių dėžę drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Lina*: 28 birželio 2007 - 10:25
Aš tai dabar turiu panašią problemėlę, tik nuo čiulptuko mes jau atpratom, bet pripratom prie buteliuko doh.gif pas senelius paatostogavo ir šakės, net miegoti be buteliuko nebegali blink.gif gal kas žinote kaip tinkamai atpartinti, kad didelės traumos nebūtų?
Atsakyti
Va va, ir as negaliu atpratinti nuo buteliuko, nors jau moka gerti ir is puodelio s snapeliu ir is stiklines, o piena pamato, kad ne buteliukas, tai pradeda pykt, raitytis, rekt, stumt i sona ir.t.t
Atsakyti
Mums ką tik suėjo du metukai, ta proga sumaniau, kad reikia čiulptuko atsikratyt. Atostogavom kaime, ir prieš važiuojant namo, pamelavau vaikui, kad mūsų pamestą čiulptuką mažas močiutės šuniukas surado, ir dabar jau jis miegos su tuo čiulptuku.Pirmą vakara negalėjo vaikas be savo brangenybės užmikt, tai kai įsiverkė atidaviau nusiraminimui, iš užmigusio paėmiau.
Dabar jau tik kartais prisimines pakalba, kad kaime pupa su jo čiulptuku miega. Negalvojau, kad taip nesunkiai pasiseks, matyt gera laika nutaikiau.
Atsakyti
Na, o mes tūtės atsisakėm taip: kai suėjo 2 metai ir mėnuo, nusprendžiau, kad jau laikas atsisveikinti, nes kuo toliau tuo sunkiau bus( o galvojau atvirkščiai, kas didesnė labiau supras kad "kaka" yra. Bet čia tik mano nuomonė). Vakare kai sugulėm, jai papasakojau, kad tūtę išsinešė močiutė, kas tūtė yra "kaka", kad tu jau didelė mergytė ir jos nebereikia. Na, aišku, ji tam pritarė, bet kai reikėjo užmigti, vėl jos prašė. Bet aš nusprendžiau, ir tvirtai laikiausi savo - nedaviau ir tiek. Ir taip 2 savaites, vis prašė, zyzė, o aš vis nukreipdavau kalbą. Naktimis taip pat neramiai miegodavo, matyt prabududi norėdavo tūtės. Bet po kokių 2-3 sav. visai užmiršo, ir nebereikėjo. Jei pamatydavo kokį leliuką kieme su tūte, sakydavau, kad čia mažas leliukas, jam dar reikia, o tu jau didelė. Tai va. Tokia mūsų istorija thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na, as tai tingine, leidau savo kavalieriui iki triju metu ciulptuka tureti, nedariau problemu, nes jam tik miegojimui reikejo.Taigi, bet artejo Kaledos ir mes labai laukeme Senio.Senis jau isasnksto buvo pas mus apsiklausinejes apie vaiku gerus ir blogus darbus, taigi pasakiau ir del ciulptuko.Tai, Senis, kai atnese dovanas paprase pas mano kavalieriu mainais ciulptuko, na tas is to strioko tai visus ir atitempe, dar pats ir i Senio maisa sumete, sutare su Seniu, kad tas ciulptukus kitiems leliukams atiduos.Tai dar vakare pas mane paprase, bet as pasakiau, kas jis pats seniui atidave ir as dabar paimti negaliu, o ir istikruju negalejau, nes Senis ju man nepaliko.Tai maniskis vis leliukus pamates ziurejo ar turi jo ciulptukus ar ne.
Atsakyti
QUOTE(kaimyne @ 2007 06 28, 17:45)
Na, as tai tingine, leidau savo kavalieriui iki triju metu ciulptuka tureti, nedariau problemu, nes jam tik miegojimui reikejo.Taigi, bet artejo Kaledos ir mes labai laukeme Senio.Senis jau isasnksto buvo pas mus apsiklausinejes apie vaiku gerus ir blogus darbus, taigi pasakiau ir del ciulptuko.Tai, Senis, kai atnese dovanas paprase pas mano kavalieriu mainais ciulptuko, na tas is to strioko tai visus ir atitempe, dar pats ir i Senio maisa sumete, sutare su Seniu, kad tas ciulptukus kitiems leliukams atiduos.Tai dar vakare pas mane paprase, bet as pasakiau, kas jis pats seniui atidave ir as dabar paimti negaliu, o ir istikruju negalejau, nes Senis ju man nepaliko.Tai maniskis vis leliukus pamates ziurejo ar turi jo ciulptukus ar ne.

oi geras lotuliukas.gif reiks ri man kanors sugalvot
Atsakyti
mano mazyle tai prakando tute ir nebeime jos mat nepatiko su skyle.o naujos nedaviau tai ir atsikratem
Atsakyti
Mes bandem atpratinti, kai buvo metukai ir trys menesiai. Bet tik ji kankinosi, o ir mes taip pat... Apie miega ne kalbos nebuvo. Teko nusileisti ir atiduoti. Bet kazkaip man labai istrigo mano tecio zodziai, jis pasake, kad kvailyste is tokio mazo vaiko soske atimineti, nes anksciau vaikai iki 3 metuku prie mamos kruties prieit galedavo. Tai instinktas. Ir jam reikia paklusti. Tai ir klausau.. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dlambliukas @ 2007 06 28, 10:47)
Aš tai dabar turiu panašią problemėlę, tik nuo čiulptuko mes jau atpratom, bet pripratom prie buteliuko doh.gif pas senelius paatostogavo ir šakės, net miegoti be buteliuko nebegali blink.gif gal kas žinote kaip tinkamai atpartinti, kad didelės traumos nebūtų?

aš vietojvaikiško buteliuko daviau paprastą buteliuką nuo mineralinio ar sulčių su tokiu kamštuku kur patrauki bėga o paskui užspaudi..nu nemoku paaiškinti bet tikiuosi supratote. tai puikiausiai geria
QUOTE(kaimyne @ 2007 06 28, 15:45)

išradinga mamytė thumbup.gif
Atsakyti