Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinti nuo čiulptuko ? 2 dalis

Mes tiesiog viena diena ja kazkur pametem ir viskas... ieskojom,ieskojom, bet niekur neradom verysad.gif tad buvau nusiteikusi asaru pakalnei blink.gif , nes vaikas buvo labai priprates.. kai paprasydavo ciulptuko, tai pradedavau pasakoti, kad pelyte pasieme ir tada toki mini sou padarydavau biggrin.gif kad gaudau pelyte, ieskau jos su ciulptuku ir kad ji vis pabegdavo... vaikas mirdavo juoku ir pamirsdavo ciulptuka.. pora dienu taip pazaidziau ir pamirso. Tiesa,kita diena vyras netycia atrado ciulptuka biggrin.gif , bet jau pasiryzau neduoti daugiau... ai dar ir pats mazasis buvo uztikes, bet tik juokesis pamates ir neeme biggrin.gif ..
Atsakyti
mes visai nesenai atpratinom dukrytę nuo soskės blush2.gif bet taip sėkmingai kad net negaliu pati patikėti biggrin.gif tiesiog vakare, kai paguldžiau į lovelę ir ji paprašė soskytės, pasakiau kad nėra...va taip ir viskas nebeprireikė schmoll.gif tik tiek kad aišku kol kas naktinis miegelis labai suprastėjo, dažniau pabunda, bet nieko wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kai sunui buvo mazdaug 1,5 metu jo soske suplyso, minksta dalis nuplyso nuo rutuliuko, jis visais budais bande paimti tai viena tai kita dali i burnyte, bet niekaip jam nesiseke, verkti neverke, nes soske salia buvo. Is pradziu buvo sunku jam uzmigti bet po 2-3 dienu pamirso jis savo soske ir viskas. Savo patirtimi pasidalynau su drauge, kuri dabar augina tokio amziaus sunu. Tai ji pati paeme ir atkirpo minksta dali nuo rutulioko ir pasake sunui, kad soske suluzo. 2-3 dienas pasikankino ir dabar jau be soskes.
O dukrytei mano dabar 1,5 ir ji nuo pat gimimo be sito dalyko, tiesiog neisejo mum ja pripratinti, isbandem 5 skirtingias soskes ir jokio rezultato. Soske buvau jai as iki metuku, paskui atpratinau nuo krutines (labai verke pirma nakti, antra visai truputi, o trecia jau visai gerai buvo) ir pripratinau gerti misinuka is buteliuko (iki to laiko jokiu buteliuku nepripazindavo). Tai dabar su buteliuku ir uzmiegam arba su pirstuku burnoj. Dabar kaz kaip nuo pirstuko atpratinti reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lalique: 08 spalio 2007 - 22:43
sveikos mamyte, as cia esu naujoke smile.gif as savo vaika atpratinau tiesiok apgautai viena diena ejom pasivaiksioti ir turejo pasikabines soske, bet paskui nutraukes numete ant zemes ir isidejau i rankinuka,kai jau parejome namo ir ruosemes eiti pietu miego.... ( maniskis soske vadindavo daude-nuo zodzio drauge biggrin.gif) ir prase daudes... pasakiau kad ja mes pametem tai is paradziu nuliudo, bet nelaibai jos reikejo tik pirmas dvi dienas ir naktis sunkiai uzmigdavo bejos, buvo laibai iprates, soske ciulpe iki 1m 5men... patarciau ir jum si metoda pabandyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos! Mano vyresnelei soskes nereikejo, neeme visai. Labiau su buteliuku bendravo, o va maze soske pripazino praejus keletai dienu nuo jos atejimo i si pasauli. Pries pora dienu paskaiciau jusu patirties ir nusprendziau imtis veiklos. Tiesiog norejau pabandyt. Buvau skaicius, kad geriausiai soske reik ikirpti, kad oras is jos iseidinetu. Ta as padariau, ir ka gi jau 4 dieneles kaip mes be soskes! thumbup.gif Net nesitikejau, kad taip greit pavyks! Nebuvo nei ryksmu-klyksmu, truputi pazirzeno ir viskas! Ikirpta soske spjove is kart. Patariu ir jums pabandyt! Naktimis geriau miega, budavo pameta soske ir palundra! Dabar koki karteli nubunda. Maniske labai prie soskes ipratus ir nebuvo, su ja eidavo tik miegot, gal del to taip viskas greit ir ivyko! Soskes vyresniam vaikuciui gadina sukandima, su ja jis apatiskas, nemasto-taip literaturoje raso! Sekmes ir kantrybes atsisveikinant su tiute!
Uz tai mazoji bonusa gavo-ruzava princesiu masinyte! tongue.gif
Atsakyti
Mano mazius tiutes atsisake pats kai buvo kokiu 8 menesiu.Kartais gal butu gerai,jei imtu blush2.gif bet ne,ne per kur-spjauna is kart schmoll.gif Drauges sako,dziaukis,paskui nereiks galvos sukti kaip atpratinti
Atsakyti
mes tai savo ciulptuka pupa vadiname, tai kai prireikia, sunelis klausia:"kur pupa?". bandem ir i siuksliu deze mesti, suniui atiduoti, nepavyko, po keliu bemiegiu naktu tekdavo atiduoti verysad.gif, tai va laukiu kaledu, cia skaiciau, kad seniui salciui atiduodavo, tai gal ir maniskis atiduos gera valia, vis vyresnis bus smile.gif
Atsakyti
MUMS IR TEKS KUO GREIČIAU ATSISAKYT SOSKES-NES PRADEJO BERTI APIE LUPYTES,GALVOJOM KAD NUO MAISTO,PAS ĮV.DAKTARUS BUVOM,PASIRODO NUO SEILYČIU IR SOSKES IR ATSIRANDA TIE SPUOGELIAI, doh.gif NORS ČIULPIA TIK KOL UŽMIEGA,JEI IŠKRENTA VEL ĮSIDEDA. unsure.gif NAKTI IŠMIEGA PO 11 VAL. NEPRABUDUS,NES PATI ĮSIDEDA. biggrin.gif MANAU KAI ATIMSIU BAIGSIS MUSU VISŲ RAMUS NAKTIES MIEGAS. schmoll.gif BET TEKS.NES MERGAITES TURI BUT GRAŽIOS wub.gif GROŽIS REIKALAUJA AUKŲ thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivuzele @ 2007 10 05, 23:03)
tai pradedavau pasakoti, kad pelyte pasieme ir tada toki mini sou padarydavau  biggrin.gif  kad gaudau pelyte, ieskau jos su ciulptuku ir kad ji vis pabegdavo...

Teks ir man pradėt pasakas sekt smile.gif . Nors ta tiūtė reikalinga tik prieš užmiegant, dieną nepasigenda.
Atsakyti
Mano drauge tai galiuka ikirpo ir jos merginai buvo nebeidomu ji toki ciulpti smile.gif o kai dukra klause kas atsitiko, tai pasake, kad pelyte apgriauze thumbup.gif
Atsakyti
Aš atpratinau labai paprastai - kol dar nemokėjo išreikšti savo noro - 7 mėn vieną dieną tiesiog nedaviau čiulptuko ir tiek.
Antrą vaiką žadu atpratinti lygiai tokiu pat būdu. Kol dar nemoka nei šnekėt,nei prašyt...... smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
as i ciulptuka su svirkstu prileidau citrinu sulciu jam ciulpant pasidare rugstu rodo man ir sako fui,o as sakau turbut sugedo nezinau kita diena vel tas pats sugedo ir tada abu ismetem viskas biggrin.gif
Atsakyti