QUOTE(rassamella @ 2007 08 29, 19:58)
O mano mergaitei jau beveik trys metai ir vis dar "soskinuke". nezinau,ka reikes daryt.kai jai buvo 2 metai,paslepem soske ir pasakem,kad pelyte issinese.Tai ji verke,keike pelyte,uz saldiklio kiso batono rieke,kad pele atiduotu soske ir bande su "siupeliu"pele is uz saldiklio issitraukti,tai vyrui sirdis neatlaike ir atidave.Tai po siai dienai zinda soske.Ir dar ne viena,o dvi-viena uosto,kita zinda.

Geda.

Nepykit, bet labai fainulka jūsų mergaitė, labai prajuokino...
Mes tai kai išvažiavom į kelionę, mums teko Lenkijoj užstrigti priverstinai kelias dienas kol mašiną tvarkė, tai ten arba viešbutyje, arba tam servise pametėm sosę...Kitos aš aišku neturėjau..Kai išvažinėjom iš Lenkijos "na vsekij pažarnyj" nupirkau sosę, bet nerodžiau, nieko nesakiau...Galvoju gera proga bus atsisakyti jos...Jai ji reikalinga būdavo tik kai eidavo miegot, tai pirmą naktį truputį pergyveno, klausė kur sosė, bet sakėm "kad sosė begėdė, pabėgo"..Tai mažoji sako "išvažiavo" sakom taip išvažiavo...Nu tai ji sako "beee, kaka"...Na ir viskas tuom baigėsi...Dar antrą nakt prisiminė, bet iškart pati sako "išvažiavo?", na o mes tai patvirtinam..

Ištikrųjų gana nesunkiai nuo jos atpratom, galvojau bus sunkiau...Tiesa, neseniai nuvažiavom aplankyti draugės ir jos leliuko, tai maniškė pamatė jo sosę, galvojau nu psio, baigėsi mūsų laimingos dienos...

Bet neee, ji sosę paėmė ir padavė mažiukui...Pati jos neėmė, sako "aš didelė"...

Dar geriam iš buteliuko, bet tik pieną geria, visą kitą iš puodelio...Ir šiaip stebiu kad ji ir be jo gali, bet be pienuko niekaip...