Įkraunama...
Įkraunama...

Yves Saint Laurent

QUOTE(Tiffany @ 2008 03 15, 09:10)
vakar parkeliavo  wub.gif  wub.gif

user posted image

niu toks grozis, kad net gaila naudoti  lotuliukas.gif

Ir kokie atsiliepimai apie šitą grožį? Ar patiko? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blondie: 25 kovo 2008 - 16:02
QUOTE(Blondie @ 2008 03 25, 17:02)
Ir kokie atsiliepimai apie šitą grožį?  Ar patiko?  4u.gif

karta pabandziau, bet man mielesni guerlain meteoritai, todel ir siulau kosmetikos isparduotuvej. nemoku su kompaktinem doh.gif doh.gif
Atsakyti
Tas YSL tusas gerai istankina,isskirsto tas blakstienas ir ilgina!Bet man jo trukumas,kad ju nestorina,tepk ,netepes!!!Ko Negaletum pasakyt apie Lancome!Tas viska padaro,kaip reikia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geia: 26 kovo 2008 - 16:03
noriu šito, tik tiksliai dar nezinau kam biggrin.gif
gal kokiu atsiliepimu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(piliulkina @ 2008 03 26, 18:53)
noriu šito, tik tiksliai dar nezinau kam biggrin.gif
gal kokiu atsiliepimu? 4u.gif

nelabai supratau ko norit g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 03 26, 19:05)
nelabai supratau ko norit g.gif

velnias, tik idejau nuoroda i braskes ir po 1 minutes iseme ta pudra is pardavimo lotuliukas.gif
pudra YSL- Teint Compact Hydra feel

paveiksliuka radau tik mauser posted imageza ;/
Atsakyti
QUOTE(geia @ 2008 03 26, 15:01)
Tas YSL tusas gerai istankina,isskirsto tas blakstienas ir ilgina!Bet man jo trukumas,kad ju nestorina,tepk ,netepes!!!Ko Negaletum pasakyt apie Lancome!Tas viska padaro,kaip reikia  4u.gif

Kuris Lancome? Hypnose?
Atsakyti
QUOTE(geia @ 2008 03 26, 14:01)
Tas YSL tusas gerai istankina,isskirsto tas blakstienas ir ilgina!Bet man jo trukumas,kad ju nestorina,tepk ,netepes!!!

aha, man irgi tas pats. blakstienos tikrai graziai atrodo, bet gaila kad nestorina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(geia @ 2008 03 26, 17:01)
Tas YSL tusas gerai istankina,isskirsto tas blakstienas ir ilgina!Bet man jo trukumas,kad ju nestorina,tepk ,netepes!!!Ko Negaletum pasakyt apie Lancome!Tas viska padaro,kaip reikia  4u.gif

įsigijau ir aš YSL Mascara Volume Effet Faux Cils prisikaičiusi susižavėjimo šūksnių čia forume blush2.gif . Gražiai dažo nieko negali prikišti, bet tikrai trūksta kad apimties biški suteiktų - šiuo klausimu LANCOMAS geriau dirba tongue.gif

bet turiu klausimą - kai tušas yra užsuktas ar tos raidės turi sueiti tiesiai identiškai ar biški kreivai lieka ax.gif nu gal suprasit ką noriu išaiškinti doh.gif

Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2008 04 14, 18:30)
įsigijau ir aš YSL Mascara Volume Effet Faux Cils prisikaičiusi susižavėjimo šūksnių čia forume blush2.gif . Gražiai dažo nieko negali prikišti, bet tikrai trūksta kad apimties biški suteiktų - šiuo klausimu LANCOMAS geriau dirba tongue.gif

bet turiu klausimą - kai tušas yra užsuktas ar tos raidės turi sueiti tiesiai identiškai ar biški kreivai  lieka ax.gif  nu gal suprasit ką noriu išaiškinti doh.gif

Va va smile.gif man irgi Lancomas geriau smile.gif
Maniškio tai raidės sueina smile.gif

Beje, džiaugiuosi krempudra šita:

TEINT ECLAT DE SOIE : Aukštos technologijos dekoratyvinės kosmetikos priemonė. Išskirtinių aktyvųjų komponentų ir naujos kartos pigmentų dėka, Jūsų oda taps aksomiškai švelni, skaisti ir jaunatviškai gaivi. Jūsų veido oda išliks neprikaištinga visą dieną! Sudėtyje esantys šilko proteinai užtikrina ypatingai švelnų užtepimą. Švelnios tekstūros ir aromato pudra užtikrina spindintį vidutiniško padengimo rezultatą.
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2008 04 14, 15:30)

bet turiu klausimą - kai tušas yra užsuktas ar tos raidės turi sueiti tiesiai identiškai ar biški kreivai  lieka ax.gif  nu gal suprasit ką noriu išaiškinti doh.gif

aha, turi sueit, toks trekstelejimas turi pasigiersti, kad uzsiki iki galo...
Atsakyti
QUOTE(viol @ 2008 04 14, 22:11)
aha, turi sueit, toks trekstelejimas turi pasigiersti, kad uzsiki iki galo...

oi ačiū ačiū, kad pamokinai blush2.gif
aš pasirodo ne iki galo užsukdavau ir galvojau kad padielka kokią įsigijau doh.gif

dabar ramu mirksiukas.gif

...šiandien pabandžiau su tušo pagrindu (Clarins turiu) tą tušą teptis - tai gavosi efektas kaip su Lancome smile.gif
Atsakyti