Įkraunama...
Įkraunama...

Yves Saint Laurent

QUOTE(Nome @ 2008 03 11, 15:06)
Superinis tušas iš tiesų

Pritariu visu 100 proc drinks_cheers.gif Su siuo tusu supratau, kad blakstienas imanoma ir greitai pasidazyti ir dziaugtis geru rezultatu. Blakstienos ilgos, tankios ir ryskios thumbup.gif Siaip isbandzius tikrai daug tusu, kosmetinej pas mane visada budavo bent 3 skirtingi tusai, dabar karaliauja vienas ir nezadu jo artimiausiu metu i nieka kita keisti wub.gif
Nesiseka siandien rasyti vis gramatiniu klaidu priveliu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukita999: 11 kovo 2008 - 16:14
QUOTE(pukita999 @ 2008 03 11, 17:12)
Pritariu visu 100 proc  drinks_cheers.gif  Su siuo tusu supratau, kad blakstienas imanoma ir greitai pasidazyti ir dziaugtis geru rezultatu. Blakstienos ilgos, tankios ir ryskios  thumbup.gif  Siaip isbandzius tikrai daug tusu, kosmetinej pas mane visada budavo bent 3 skirtingi tusai, dabar karaliauja vienas ir nezadu jo artimiausiu metu i nieka kita keisti  wub.gif
Nesiseka siandien rasyti vis gramatiniu klaidu priveliu  doh.gif  blush2.gif

gali parasyt kiek vidutiniskai tau YSL tusas gyvena? man atlaike 2 menesius, o cia prisiskaiciau, kad daugumai per menesi nusibaigia doh.gif tai bijau pirkt vel..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 03 11, 15:16)
gali parasyt kiek vidutiniskai tau YSL tusas gyvena? man atlaike 2 menesius, o cia prisiskaiciau, kad daugumai per menesi nusibaigia  doh.gif  tai bijau pirkt vel..

Pas mane isgyvena apie 2 mesius. Per ta laika as ji pilnai isnaudoju. Man keista skaityti kaip kitoms uztenka 4-6 menesius. Na gal retai dazosi, bet jeigu dazaisi kasdien, o juk buna kad ir kelis kartus pasidazai, tai tas tusas ir taip susinaudoja o kai jo nedaug lieka tai ir padziusta greiciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2008 03 11, 17:22)
Pas mane isgyvena apie 2 mesius. Per ta laika as ji pilnai isnaudoju. Man keista skaityti kaip kitoms uztenka 4-6 menesius. Na gal retai dazosi, bet jeigu dazaisi kasdien, o juk buna kad ir kelis kartus pasidazai, tai tas tusas ir taip susinaudoja o kai jo nedaug lieka tai ir padziusta greiciau  mirksiukas.gif

man dar nei vienas tusas nebuvo atlaikes ilgiau nei 2,5 men biggrin.gif ir seip, visada turiu tik 1 tusa, kuri ir naudoju kasdien..

gal esi visus YSL tusus isbandzius? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 03 11, 15:28)
man dar nei vienas tusas nebuvo atlaikes ilgiau nei 2,5 men  biggrin.gif  ir seip, visada turiu tik 1 tusa, kuri ir naudoju kasdien..

gal esi visus YSL tusus isbandzius?  ax.gif

Nea nesu, tik si viena. Dabar galvoju atsilus orams dar pabandysiu vandeniui atsparu. Siaip klausiau konsultantes ar verta kitos rusies bandyti, bet ji man uztikrino, kad sitas pats geriausias (volume effet faux cils), tai kazkaip ir nesigundau kitu bandyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2008 03 11, 17:32)
Nea nesu, tik si viena. Dabar galvoju atsilus orams dar pabandysiu vandeniui atsparu. Siaip klausiau konsultantes ar verta kitos rusies bandyti, bet ji man uztikrino, kad sitas pats geriausias (volume effet faux cils), tai kazkaip ir nesigundau kitu bandyti  blush2.gif

na aisku biggrin.gif kai pabaigsiu Diorshow tusa tada vel pirksiu YSL Faux Cils.. kazkaip Dior tusas man per paprastai dazo..
Atsakyti
Gal kas bande makiazo baze MATT TOUCH ?
user posted image
Atsakyti
vakar parkeliavo wub.gif wub.gif

user posted image

niu toks grozis, kad net gaila naudoti lotuliukas.gif
Atsakyti
o kiek Lietuvoje apytiksliai kainuoja tas jūsų išgirtas tušas Volume effet faux cils ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2008 03 18, 23:20)
o kiek Lietuvoje apytiksliai kainuoja tas jūsų išgirtas tušas  Volume effet faux cils ax.gif

Man atrodo, kad 89 lt, jeigu nepabrango paskutiniu metu. Nežinau, kodėl kitos jį peikia, bet man jis tikrai greitai nedžiūvo (tikrai ne taip greitai, kaip Lancome verysad.gif). Turėjau du, vienas pirktas čia, kitas - užusienyje.
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 03 19, 00:23)
Man atrodo, kad 89 lt, jeigu nepabrango paskutiniu metu. Nežinau, kodėl kitos jį peikia, bet man jis tikrai greitai nedžiūvo (tikrai ne taip greitai, kaip Lancome  verysad.gif). Turėjau du, vienas pirktas čia, kitas - užusienyje.

Dabar kainuos brangiau, nes Kristianoj viskas pabrange doh.gif As uz Chanel tusa - 109Lt. mokejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 03 19, 00:36)
As uz Chanel tusa - 109Lt. mokejau  doh.gif

Nieko sau pabrango blink.gif Jaučiu is YSL dabar tiek pat kaštuoja, reikės dėl įdomumo atkreipti dėmesį.
Atsakyti