Įkraunama...
Įkraunama...

Yves Saint Laurent

QUOTE(Vitulka @ 2008 01 14, 11:38)
Ar skaitėt lapelį, kuris pridėtas prie tušo?  4u.gif ten parašyta, kad šepetėlį reik plaut kas savaitę šiltu vandeniu ir muilu  smile.gif

Tai kad ten pusė tušo su šepetėliu išsitraukia, jei plaut kas savaitę, tai po dviejų mėnesių tušo išvis bus nerasta doh.gif
Atsakyti
aha man irgi kai naujas daug jpo pasiima. bet vistiek labai patenkinta. o beto gerai nusivalo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 01 07, 20:31)
isigijau isgirta ir ispeikta YSL tusa volume effect faux cills. nieko blogo negaliu pasakyti, bet kolkas nematau skirtumo tarp mano mylimo maxfactor 2000colorie smile.gif tik kad YSL kvepia biggrin.gif

Man MF tusas visgi labiau patiko uz YSL ax.gif

Vis medzioju ir niekaip nenusiperku YSL gomazinio veido pylingo, jau daviau net numeri savo konsultantei, kad man rezervuotu 1, kai tik uzvezimas bus doh.gif Isbandziau ta pylingiuka - superinis thumbup.gif Tepasi kaip medus, o masazuojant vandenuku virsta bigsmile.gif Konsistencija kone identiska Payot veido pylingui, tik Payot nepirkau, nes ten sudetyje alijosius, kuriam esu alergiska... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 31 sausio 2008 - 10:38
gal kuri turit lip twins?toks grazus ipakavimas wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pepė: 02 vasario 2008 - 10:29
Prisidedu prie pagyrų YSL effet faux cils tušui 4u.gif
Fantastiškas jis man wub.gif Nuo pat pirmo pasidažymo, nukonkuravo man anksčiau patikusius DiorShow ir Chanel Inimitable... ax.gif
Atsakyti
Gavau dovanų šį paakių maskuotoją, nerealus thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
turiu ir as si maskuotoja thumbup.gif tusas irgi geras,taip pat daug turiu lupu blizgiu ir dazu sios firmos ir dar kremine pudra kartais panaudoju,ji man gerai maskuoja,kazkaip lygiai skalsiai tepasi 4u.gif
Atsakyti
ar bandet saules pudra?

user posted image
Atsakyti
Dievinu sios firmos kosmetika, man nr 1, ypac akiu tusas notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2008 03 11, 16:55)
Dievinu sios firmos kosmetika, man nr 1, ypac akiu tusas  notworthy.gif

aha tusas (Faux Cils) ir man paliko gera ispudi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(anafi @ 2007 12 06, 12:22)
merginos, o to jusu isgirto tuso ner vandeniui atsparaus varianto ?  naudoju tik toki tusa, kadangi paprastas man nelaiko su rietikliu uzriestu blakstienu...

Yra 4u.gif As pati naudoju vandeniui neatsparu, bet vasara galvoju kad reiks vandeniui atsparaus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 03 11, 16:00)
aha tusas (Faux Cils) ir man paliko gera ispudi  wub.gif

Superinis tušas iš tiesų
Atsakyti