Įkraunama...
Įkraunama...

Yves Saint Laurent

QUOTE(innuendo @ 2007 12 20, 01:41)
Na, ryt nusipirksiu. Jei greit sutirštės tai bus proga daugiau nebepirkt  lotuliukas.gif . Visgi tušas tai nepigus— 28 eurai  blink.gif .

Keista man su tuo YSL tusu (pati ji pirkau - Londone ir Peterburge) - jis vos ne vienintelis, nuo kurio mes laukiame geros zinios - pasiseks, nepasiseks.. Siaip, neblogas, bet kokybe praranda velniskai greitai. Antra karta pirkau su panasia mintim - "o jeigu"? Tas pats.. Po keliu valandu po akim yra juoda.. daugiau nebepirksiu. Manau, paziuresiu ka nors, is liuks klases - tiesa, gal kas turiu patarimu? P.S. su Dior Show buvo panasi situacija:-(
Atsakyti
Ajetau kaip paveda YSL tusas doh.gif vis ruosiuos pirkti ziuriu taip ir liksiu neismeginus, nes daugiau neigiamu atsiliepimu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aniuška @ 2008 01 06, 22:21)
Keista man su tuo YSL tusu (pati ji pirkau - Londone ir Peterburge) - jis vos ne vienintelis, nuo kurio mes laukiame geros zinios - pasiseks, nepasiseks.. Siaip, neblogas, bet kokybe praranda velniskai greitai. Antra karta pirkau su panasia mintim - "o jeigu"? Tas pats.. Po keliu valandu po akim yra juoda.. daugiau nebepirksiu. Manau, paziuresiu ka nors, is liuks klases - tiesa, gal kas turiu patarimu? P.S. su Dior Show buvo panasi situacija:-(

Čia žinok, ne būtinai tušas kaltas - o akių forma. Pati turiu tokią problemą, praktiškai nuo visų tušų po poros valandu kaip panda atrodau hihihi.gif Vienintelis Lancome Hypnose nesiterlioja man.

P.s. Parsisiunčiau iš braškių YSL kompaktinę drėgną pudrą, pabandysiu ir parašysiu atsiliepimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endendu: 07 sausio 2008 - 13:39
QUOTE(Endendu @ 2008 01 07, 13:36)
Čia žinok, ne būtinai tušas kaltas - o akių forma. Pati turiu tokią problemą, praktiškai nuo visų tušų po poros valandu kaip panda atrodau hihihi.gif Vienintelis Lancome Hypnose nesiterlioja man.

as pati turiu YSL tusa, bet niekada niekas man nebyra ir netepa schmoll.gif , man su jokiu tusu niekada taip nenutinka ax.gif
Atsakyti
isigijau isgirta ir ispeikta YSL tusa volume effect faux cills. nieko blogo negaliu pasakyti, bet kolkas nematau skirtumo tarp mano mylimo maxfactor 2000colorie smile.gif tik kad YSL kvepia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aniuška @ 2008 01 06, 19:21)

O man jis super thumbup.gif . Pas mane blakstienos retokos yra, tai padažo nerealiai, nesulipina, ilgina wub.gif . Ir tikrai nenubėga man, nors pas mane akys ašaringos doh.gif . O dėl sudžiūvimo, tai bus komentaras po kelių mėnesių, nes dabar jis man net skystokas yra lotuliukas.gif .
Taip, kad kiekvienam savo, turbūt mirksiukas.gif .
Atsakyti
na va siandien pasidaziau ir tokios grazios blakstienos. ilgos, riestos, tankos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2008 01 07, 14:36)

P.s. Parsisiunčiau iš braškių YSL kompaktinę drėgną pudrą, pabandysiu ir parašysiu atsiliepimą.

Gerai cia tu pasakei, as irgi kaip panda vaikstau lotuliukas.gif Siaip nuo kitu taip ziauriai nebuna, o obidniausia - kad uz tokius pinigus. O Lancome Hypnose neblogas, sutinku, bet pirktas uzsieny Bourjois 2-ju daliu buvo nieko blogesnis. O cia ji pirkau tai fui
Atsakyti
gal kas turejote sita saules pudra?kokie atsiliepimai?

user posted image
Atsakyti
Turiu ir aš YSL tušą (iš parfum express). Tiesą pasakius, ėjau pirkt Lancome hypnose, bet kažkodėl man rekomendavo šitą, atseit, neteps vokų (nes mano blakstienos ilgos ir nuo daugumos tušų lieka "antspaudai" ant vokų po kiek laiko). Na, įsigyjau YSL. Jeigu oras sausas, tai nieko, bet tokiu oru kaip paskutiniu metu tai tepa vistiek. Be to, labai nepatinka šepetėlis - apsivėlė gal po savaitės, ir jau antras mėnuo kaip dažausi su tokiu apsivėlusiu, nors tušą laikau stačią (jei kokioj kelionėj tušas paguli, tai išvis baisu doh.gif ). Konsultantė man perkant sakė įsigyti vienkartinių šepetėlių tušui, nu bet niekur aš jų neradau blink.gif
Prieš tai turėjau Diorshow, blakstienų taip ryškiai nepadažydavo, kaip šis, bet šepetėlis buvo geresnis, beveik metus naudojau.
Atsakyti
QUOTE(Varėnė @ 2008 01 14, 11:00)
Turiu ir aš YSL tušą (iš parfum express). Tiesą pasakius, ėjau pirkt Lancome hypnose, bet kažkodėl man rekomendavo šitą, atseit, neteps vokų (nes mano blakstienos ilgos ir nuo daugumos tušų lieka "antspaudai" ant vokų po kiek laiko). Na, įsigyjau YSL. Jeigu oras sausas, tai nieko, bet tokiu oru kaip paskutiniu metu tai tepa vistiek. Be to, labai nepatinka šepetėlis - apsivėlė gal po savaitės, ir jau antras mėnuo kaip dažausi su tokiu apsivėlusiu, nors tušą laikau stačią (jei kokioj kelionėj tušas paguli, tai išvis baisu  doh.gif ). Konsultantė man perkant sakė įsigyti vienkartinių šepetėlių tušui, nu bet niekur aš jų neradau  blink.gif
Prieš tai turėjau Diorshow, blakstienų taip ryškiai nepadažydavo, kaip šis, bet šepetėlis buvo geresnis, beveik metus naudojau.

Ar skaitėt lapelį, kuris pridėtas prie tušo? 4u.gif ten parašyta, kad šepetėlį reik plaut kas savaitę šiltu vandeniu ir muilu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 14 sausio 2008 - 11:40
QUOTE(Varėnė @ 2008 01 14, 12:00)
Turiu ir aš YSL tušą (iš parfum express). Tiesą pasakius, ėjau pirkt Lancome hypnose, bet kažkodėl man rekomendavo šitą, atseit, neteps vokų (nes mano blakstienos ilgos ir nuo daugumos tušų lieka "antspaudai" ant vokų po kiek laiko). Na, įsigyjau YSL. Jeigu oras sausas, tai nieko, bet tokiu oru kaip paskutiniu metu tai tepa vistiek. Be to, labai nepatinka šepetėlis - apsivėlė gal po savaitės, ir jau antras mėnuo kaip dažausi su tokiu apsivėlusiu, nors tušą laikau stačią (jei kokioj kelionėj tušas paguli, tai išvis baisu  doh.gif ). Konsultantė man perkant sakė įsigyti vienkartinių šepetėlių tušui, nu bet niekur aš jų neradau  blink.gif

Nu va smile.gif aš irgi jau turiu tą tušą doh.gif: tai nieko gero negaliu pasakyt... jokių dirbtinių blakstienų efekto nepastebėjau. Blakstienos tik pariečia ir biški padažo ir viskas: jokio storinimo, ir beveik jokio ilginimo. Nieko įpatingo. Bet va apsidažius juo ir ant viršaus užtepus Lancome hypnoze - efektas geras. Blakstienos tankios, užriestos ir ilgos.

Aš viskti už Lancome Hypnose. Nors YSL ir Lancome derinukas superiovas smile.gif thumbup.gif
Atsakyti