QUOTE(Subjektyvi @ 2013 10 10, 17:49)
Gal kuri jau išbandė šią sezono top naujieną? Youtube merginos labai giria, bet mano oda mišri. Kažin ar nenuplauks dienos bėgyje?
aš jau išbandžiau... galiu pasakyti, kad patiko...
tekstūra nors ir lengva, tačiau maskuoja vidutiniškai... veidas atrodo natūraliai, o mano poros dingo, todėl likau labai patenkinta. (turėjau mėginuką). Dabar galvoju, gal pirkti pilną pakuotę.
Nuotraukos mėginuko ir veido čia:
http://lithuaniabeau...-liberator.html
Papildyta:
QUOTE(amberr. @ 2013 10 12, 23:54)
Sita pudra yra stipriai atspindinti sviesa.. tai reiskia, kad veidas gaunasi su iliiuzija, kai krenta sviesa.. barchatinis, lygaus tono.. aisku, ziurint koks tas raudonumas.. pas mane zandai linke raust, bet man si pudra idealiai paslepia tai.. BET as ant virsaus dar dedu stipriai matizuojancia pudra kompaktine ir tada man gaunas idealus efektas.. is apaciu ta pudra YSL drekina ir suteikia labai grazu efekta, o matizuojanti kompaktine pudra suteikia matiskuma, islaikyma ir plius ciut daugiau maskavimo..
plius, kaip ir minejo pries tai, YSL pudra galima sluoksniuoti.. ir ji tiek neatordys kaip kauke
Taip, ji nera stipraus maskavimo, bet maskavimas tikrai ne nulinis.. nes tikrai matosi skirtumas, kai su ja ir be jos, veido tono lygume
Po pudros ir man geras rezultatas gaunasi, tačiau švytėjimas dingsta.. nes veidas pasidaro matinis... bandysiu su koriektoriumi sliepti trūkumus.