Įkraunama...
Įkraunama...

Yves Saint Laurent

QUOTE(Caridian @ 2012 10 30, 13:35)
Tokia gelsva? g.gif  hm. O BD40 i pilksvuma atrodo...

Nu ryskus tas geltonumas unsure.gif . O BD40 jau daug naturalusnis atspalvis.
Reik eit padazyt bent dali veido, pazet ar rekia ant veido g.gif ar tik laso tokia intensyvi spalva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuzia: 30 spalio 2012 - 14:53
bet BD20 visai ne į geltonumą, ane? man reik į geltonumą, tai šitas atspalvis man nelabai tinka

ir apskritai pastebėjau, kad dienos šviesoj man BD20 tinka labiau nei dirbtinėj (lempų) šviesoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 10 30, 14:06)
bet BD20 visai ne į geltonumą, ane? man reik į geltonumą, tai šitas atspalvis man nelabai tinka

ir apskritai pastebėjau, kad dienos šviesoj man BD20 tinka labiau nei dirbtinėj (lempų) šviesoj  doh.gif

BD20 bent jau tikrai ne toks ryskus nei 30 doh.gif . Man daug labiau patinka.

As labiausiai megstu rinktis dienos sviesoj. Nes lempu sviesoj labai gerai atrodo ir zymiai tamsesni cool.gif .

Nu, katik pasitepiau BD30, tai nu ant veido nieko tokio, tinka, graziai ziurisi, bet jau ties kaklo linija skiriasi nesilpnai.
Siandien daugiau eksperimentu nebus laugh.gif . Ryt galesim analizuot kita spalva naturoj laugh.gif
Atsakyti
aš BD20 turiu butelka, testuoju jau savaitę ir dienos, ir lempų šviesoj. Kliūna atspalvis, nes darbe tai lempų šviesa, nepatinku sau darbe doh.gif o parėjus žiūriu ir grožiuos biggrin.gif Bet tikrai ji neturi gelsvumo schmoll.gif o tas BD30 daug tamsesnis už BD20 realiai?
Papildyta:
tiesa, kokius atspalvius kitų pudrų naudojat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 10 30, 18:33)
Kliūna atspalvis, nes darbe tai lempų šviesa, nepatinku sau darbe

Nes per daug gelsva bd20 nepatinka?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 10 30, 16:33)
o tas BD30 daug tamsesnis už BD20 realiai?
Papildyta:
tiesa, kokius atspalvius kitų pudrų naudojat? 4u.gif

Nea, tik geltonesnis ryskiai.

Nera lengva tiksliai prisimint, nes naudojant nusitrina man tie numeriukai. Lancome Teint Miracle buvo 010 g.gif berods. Teint Idole 24H irgi 010 nr tiko tobulai. Tai cia tos ziemines. Prie tikrosios veido spalvos.

QUOTE(Caridian @ 2012 10 31, 06:43)

BD20 toli grazu neturi tiek gelsvumo kiek BD30.
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 10 31, 08:43)

ji neturi jokio geltonumo, man per daug beige doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 10 31, 19:39)
ji neturi jokio geltonumo, man per daug beige  doh.gif

Kaip suprasti ? Perdaug neutralus atspalvis?
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 11 02, 11:06)
Kaip suprasti ? Perdaug neutralus atspalvis?

mano oda yra į geltonumą, o pudrą į rusvumą. Ir skirias kaklas nuo odos spalvos, nėra tas skirtumas diiiiidelis, bet aš matau
Atsakyti
Šiandien Kristianoje nusipirkau YSL Touche Éclat Radiant Touch nr.2 luminous ivory, buvo akcija, tai kainavo 108Lt., kas mane labai nudžiugino biggrin.gif Paakių maskavimas nėra labai didelis, tačiau highlighter'io funkciją atlieka gerai, tik jaučiasi, kad šiek tiek sausina odą g.gif
Atsakyti
noriu pirkti šį tušą: Yves Saint Lauren mascara volume effect faux cils

bet radau dar tokiu pat pavadinimu : Yves Sant Laurent Volume Effet Faux Clis šitas jau be žodžio mascara
ar tai du skirtingi tušai ar tas pats tušas? kvailokai atrodys, bet visai susimaišiau doh.gif

beje, ar jis ištikrųjų taip sulipina blakstienas, kaip šioje foto pasidažiusi mergina su šiuo tušu?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanli: 08 rugpjūčio 2013 - 22:37
siandien nusipirkau isgartaji ysl tusa faux cils. isties geras, uzriecia graziai ir prailgina ir taip ilgas mano blakstienas. man patinka tusai kuriu sepetelis riebiai kabina tuso, o sitas butent toks. man labai patiko. tik ziuresim per kiek laiko uzdzius. dabar siam tusui kristianoje kaip tik 20% nuolaida.
Atsakyti