Įkraunama...
Įkraunama...

Yves Saint Laurent

QUOTE(^^liutuke @ 2007 12 06, 14:00)
Na pas mane 4 numeriukas, jei neklystu tai ji tamsiausia, o gal yra dar 5 g.gif

Ačiū ,o iš kur tu perki ? Kristianoj ar užsisakai kur nors?Galvoju kur čia pigiau būtų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 12 06, 13:44)
Ačiū ,o iš kur tu perki ? Kristianoj ar užsisakai kur nors?Galvoju kur čia pigiau būtų? g.gif

Kristianoj perku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 12 06, 13:55)
Kokią spalvytę perkat ,žadu užsisakyt netu ,tai reik jau spalvą iš karto žinot ,aš tai mėgstu šiek tiek į tamsumą ,be rožinio atspalvio bigsmile.gif Pvz Chanel 50 Naturel

YSL kompaktines yra ir 5nr. As turiu 4 ir 5. Jei nori, kad butu panasi i Chanel 50 Naturel, imk 5 bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
O iš tiesų YSL tušas greitai sutirštėja? unsure.gif Galvoju ryt pirksiu, bet ar verta, jei po 3 sav pradeda tirštėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(innuendo @ 2007 12 19, 23:02)
O iš tiesų YSL tušas greitai sutirštėja?  unsure.gif Galvoju ryt pirksiu, bet ar verta, jei po 3 sav pradeda tirštėti  g.gif

Gal čia laimės dalykas - nusiperki seną arba ne?
Turėjau Faux Cils, pirkau Kristianoj, man taip greitai nesutirštėjo schmoll.gif Naudojau apie 3-4 mėnesius. Man Lancome daug greičiau pradeda džiūti
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2007 12 19, 22:13)
Gal čia laimės dalykas - nusiperki seną arba ne?
Turėjau Faux Cils, pirkau Kristianoj, man taip greitai nesutirštėjo  schmoll.gif Naudojau apie 3-4 mėnesius. Man Lancome daug greičiau pradeda džiūti

Na, ryt nusipirksiu. Jei greit sutirštės tai bus proga daugiau nebepirkt lotuliukas.gif . Visgi tušas tai nepigus— 28 eurai blink.gif .
Atsakyti
Aš irgi žinau kad tirštėja YSL tušas greitai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 12 06, 16:41)
YSL kompaktines yra ir 5nr.  As turiu 4  ir 5. Jei nori, kad butu panasi i Chanel 50 Naturel, imk 5  bigsmile.gif  4u.gif

Tai ir 6 ir 7 yra ax.gif

O aš susinervinaui juodai doh.gif:
Nusižiūrėjau duty free YSL tą atseit stangrinančią pudrytę, nes patiko kaip ji gražiai susigeria į odą ir labai natūraliai atrodo.... bet va ten ant mėginuko buvo parašyta 6IA spalva. O va ant dėžučių tik 5 , 6 , 7 ir pan. DAr buvo mėginukai ir su 6BA ir 6 AA bet va atspalvioai skirtingi buvo. Tas AA - tai į rausvumą, IA - tokis smėlio graži spalva kaip tik man reikėjo tokios, o va BA tai laaabai jau geltona man pasirodė. TAi kaip suprast ant dėžučių kur katra. Išvis kas per raidės ten blink.gif Net konsultantė nieko nesuprato, tai buvau priversta pirkti MAC pudrytę, nes nei Chanelis nei Dioras spalvų neturėjo, kurios man tiktų..... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Nu gal MAC pudrytė bus geresnė už tas neaiškiai koduotas YSL g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2007 12 27, 12:00)
Nu gal MAC pudrytė bus geresnė už tas neaiškiai koduotas YSL  g.gif

Nežinau, man MAC šiek tiek dirbtinai maskuoja.... norėjau ko nors natūraliai atrodančio. Be to, jei oda biški pasausėjusi - tai MAC kažkaip paryškina tarsi tas vietas doh.gif: O va ta nužiūrėta YSL - tai labai gražiai maskavo. Nieko nebus: reikia tvarkytis su oda ir naudoti MAC lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Bet nepamiršau YSL. Gal kur nors kitur ir bus aišku su tom YSL pudrytėm wub.gif Tikrai bandysiu ją bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 12 06, 16:41)
YSL kompaktines yra ir 5nr.  As turiu 4  ir 5. Jei nori, kad butu panasi i Chanel 50 Naturel, imk 5  bigsmile.gif  4u.gif

Ačiū,po švenčių reiks turbūt užsisakinėt ,jei nesumąstysiu kokios kitos nusipirkt biggrin.gif
Papildyta:
Dabar pažiūrėjau ,tačiau braškėse išvis tokios nerandu verysad.gif
Atsakyti
tai ar kas nors papasakos kaip ten su tom raidėm ir skaičiais? kaip tuos atspalvius atsekti?
Atsakyti