Įkraunama...
Įkraunama...

Yves Saint Laurent

Norėčiau atsiliepimų apie Creme de Blush skaistalus. Gal kuri esate bandžiusi? ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(apčy @ 2012 02 02, 00:18)
Norėčiau atsiliepimų apie Creme de Blush skaistalus. Gal kuri esate bandžiusi? ax.gif

user posted image

na,ryskios tos spalvos kaip ir visas YSL brandas,visu pirma kreminiai skaistalai kazkaip nepopuliarus,nes dengimas sunkesnis,kitas dalykas pati pakuote ir ne is patogiuju,zodziu,panasu,kad tai nebus ilgalaikis kompanjios produktas
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2011 12 27, 14:38)
ilgos tos mano blakstienos, bet sitas tusas jas ne leliskas, o kurviskas padaro - sulipusias ir susivelusias  tongue.gif

Kiek bandžiau YSL tušų, tikrai nepadaro nieko TOKIO. Kvepia tikrai puikiai, kokybė taip pat gera, bet lūkesčių nepatenkina schmoll.gif O dar paskutinį kartą gavau jį dovanų iš Kristianos - padžiūvusį ir nebeatliekantį savo funkcijų doh.gif Tai ir nieko naujo nebesinori bandyti...
Atsakyti
kaip jums šis YSL blizgis?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2012 02 02, 13:05)
na,ryskios tos spalvos kaip ir visas YSL brandas,visu pirma kreminiai skaistalai kazkaip nepopuliarus,nes dengimas sunkesnis,kitas dalykas pati pakuote ir ne is patogiuju,zodziu,panasu,kad tai nebus ilgalaikis kompanjios produktas

man atrodo jie jau seniai pardavime yra. kodel sakot, kad nebus ilgalaikis kompanjios produktas?
Atsakyti
Kokios pas mus kainos Rouge volupte?
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 04 18, 10:41)
Kokios pas mus kainos Rouge volupte?

107lt
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 04 07, 17:05)
man atrodo jie jau seniai pardavime yra. kodel sakot, kad nebus ilgalaikis kompanjios produktas?

nu ir kas ,kad jie senai egzistuoja,bet jais nelabai kas domisi,kompanija,tai greit pastebi...
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2011 12 27, 14:38)
ilgos tos mano blakstienos, bet sitas tusas jas ne leliskas, o kurviskas padaro - sulipusias ir susivelusias  tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
apsisysioti galima lotuliukas.gif
Papildyta:
O as Kristej bandziau YSL Everlong mascara..man patiko..Nezinau kaip del dziuvimo, sako kad kiti nei 2 sav. neislaiko, bet blakstienas susukuoja graziai labai...Ir dar ka pastebejau kas vienom mmmmmmmm wub.gif kitom gali buti visiskas sudas..taigi tusas abai idv dalykas.
Beja gal kas zinote kas prekiauja siais tusais??? galkokia nare??? Lanbai noreciau Everlong juodo, nes musu pardese isparduoti jie ir kiek suprantu nebegamins ju... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2012 04 18, 19:56)
nu ir kas ,kad jie senai egzistuoja,bet jais nelabai kas domisi,kompanija,tai greit pastebi...

cia jau yra ilgalaikis produktas, nes tiek metu gaminamas ir jo neišima iš prekybos.kodel sakote, kad nebus ilgalaikis produktas? jis toks jau yra man atrodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 22 balandžio 2012 - 15:00
user posted image
Kiek pas mus kainuoja ANTI-CERNES - Multi-Action Concealer?
ar uzmaskuotu jis labai tamsius paakius ? Ir kokia jo tekstura ? Turi lengvo svytejimo ar visai matinis? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feline: 25 balandžio 2012 - 15:23
man laabai patinka YSL kosmetika wub.gif
Šiuo metu turiu Touche Eclat maskuoklį (nr.2) ir pudrą (B40). Abiem labai patenkinta wub.gif Maskuoklis labai tamsių paakių ar netobulumų neužmaskuos, bet paskaistinti paakius - idealus thumbup.gif tekstūra ypač lengva, neišryškina pasausėjimų. Pudra lengvutė, nerealiai skaniai kvepianti (agurkais/arbūzais kažkokiais biggrin.gif ), labai natūraliai atrodo ant veido wub.gif Leidžiasi ir sloksniuojama, tad ir maskavimas išeina didesnis rolleyes.gif
Volume effect faux cills tušas - mylimiausias. NAudoju antrą iš eilės. Labai puikiai patankina blakstienas, nebyra wub.gif neuždiūva irgi greit g.gif pirmąjį naudojau kiek daugiau nei 3 mėnesius, dabartinį turiu jau trečias mėnuo ir dažo vis dar puikiai ax.gif
Rouge Volupte Perle lūpdažis(102 spalvytė - Corail Solaire) nuostabiai jaučiasi ant lūpų, nesausina, nuostabiai kvepia wub.gif Tekstūra labai lengvytė (kaip vandenėlis) tad turbūt todėl greit nusivalo.. ax.gif
Nagų laką turiu šviesų (pieno spalvos), tad reikia trijų sluoksnių, kad gražiai atrodytų.. laikosi irgi ne ypatingai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 29 spalio 2012 - 14:30