as kaip tik laukiu YSL Golden Gloss rinkinuko is 3 blizgesiuku idomu kaip man jis tik ir patiks, nors drauges labai giria
QUOTE(Tiffany @ 2011 12 03, 00:38)
as kaip tik laukiu YSL Golden Gloss rinkinuko is 3 blizgesiuku idomu kaip man jis tik ir patiks, nors drauges labai giria
Is kur uzsisakinejote ir kokios spalvos ieina?
QUOTE(Tiffany @ 2011 12 03, 01:38)
as kaip tik laukiu YSL Golden Gloss rinkinuko is 3 blizgesiuku...
ir as noriu paklaust is kur uzsisaket?
Ka manote apie sia palete? svarstau ar pirkti
QUOTE(Malena @ 2011 12 03, 16:48)
Is kur uzsisakinejote ir kokios spalvos ieina?
QUOTE(ra2ga @ 2011 12 03, 16:55)
ir as noriu paklaust is kur uzsisaket?
is yslbeauty.com
2, 10 ir 19 spalvos
seniai esu naudojusi sita bronzanta, labai labai patiko ir tiko
o sitas tusas tai sh.. paskutinis - suvelia blakstienas man, netinka visiskai, labai nusivyliau
o sitas tusas tai sh.. paskutinis - suvelia blakstienas man, netinka visiskai, labai nusivyliau
QUOTE(Female @ 2011 12 26, 21:53)
kaip skirtingai - o ji man labai labai - mano ilgas blakstienas pagaro leliskas gal per daug pakabini arba blakstienos per trumpos
QUOTE(Tiffany @ 2011 12 27, 06:03)
kaip skirtingai - o ji man labai labai - mano ilgas blakstienas pagaro leliskas gal per daug pakabini arba blakstienos per trumpos
ilgos tos mano blakstienos, bet sitas tusas jas ne leliskas, o kurviskas padaro - sulipusias ir susivelusias
QUOTE(Tiffany @ 2011 12 26, 19:44)
2, 10 ir 19 spalvos
Neidomu, dvi is triju turiu.
QUOTE(Female @ 2011 12 26, 20:53)
Jis matinis ar su shimeriu? Kaip issilaikydavo?
QUOTE(Malena @ 2011 12 27, 15:43)
Jis matinis ar su shimeriu? Kaip issilaikydavo?
Su. Na laikydavos tiek kiek laikydavos pudra.
QUOTE(Female @ 2011 12 27, 14:38)
ilgos tos mano blakstienos, bet sitas tusas jas ne leliskas, o kurviskas padaro - sulipusias ir susivelusias
na taip - reikia sugebeti taip pasidazyti
YSL nagų lakas Sublime red.
Pliusai - labai greitai dziuna (akyse galima sakyti), labai grazi spalva, issilaiko ilgai (4 ir daugiau dienu), patogus sepetelis.
Minusai - keistai be virsutinio sluoksnio atrodo (tokie kaip matiniai, bet ne iki galo), reikia ne maziau 2 sluoksniu.
Isvada - tikrai vertas pirkimo, tik nezinau ar uz 80lt dabar naudojant chanel ir ysl nezinau kuris geresnis
Pliusai - labai greitai dziuna (akyse galima sakyti), labai grazi spalva, issilaiko ilgai (4 ir daugiau dienu), patogus sepetelis.
Minusai - keistai be virsutinio sluoksnio atrodo (tokie kaip matiniai, bet ne iki galo), reikia ne maziau 2 sluoksniu.
Isvada - tikrai vertas pirkimo, tik nezinau ar uz 80lt dabar naudojant chanel ir ysl nezinau kuris geresnis